Ya bende baktırayım b12 ye, hapı içmiyim mi o zaman?
geçmiş olsun canım

ya brn bunlardan kullandım bir süre sonra yağlanmış gibi oluyor, seninkinin markası ne?
Eki Görüntüle 1741747

Gelin hep beraber kurabiye yiyelim... Oğlan yapınca az yamuk oldular ama tatları güzel
oo çok lezzetli görünuyor elinize sağlık anne oğul

hahaah
demekki ne kati ne civik olucak
kulak memesi kivami iyiidr candirrr
ha hay ama herkesin kulak memesi aynı yumuşaklıkta değil
bence okula devam et ama açiktan

ayy iyi ki doğdun o zaman

ya brn bunlardan kullandım bir süre sonra yağlanmış gibi oluyor, seninkinin markası ne?
Markasını bilmiyorum ki paketini arayayım bakalım taşınırken atmadıysam bulurum. Ben hiç yağlanmaya rastlamadım zaten her kullanımımda kaynar su ve sabunla bekletip durularım. Ara sıra da çamaşır suyuna koyuyorum. Bim'e falan bak istersen bunu bana kv vermişti bir ihtimal oradan almış olabilir.

damlacikolata sepeti bezleri için kullanabilirsin ya da oğlunun kitaplarını koyabilirsin

Canım brnde camaşir suyunda bekletirim hep belki markadandır dedim, bimdekini deniyim

Bu gün ki ödev

Davlumbaz, ocak veya fırın silmek. Hangisinin ihtiyacı varsa. Ya da karışık bir çekmece düzenlemek..

1.damlaçikolata (1.grup)
2.anka_misali(3.grup)
3.eflalim

Fırınım bozuk o yüzden içi temiz:) ocağı aspiratörü siliyorum

Canım brnde camaşir suyunda bekletirim hep belki markadandır dedim, bimdekini deniyim
Şöyle de bir durum var mesela ben mısır patlattığım tencereyi süngerle temizlerken çok yapışık uhu gibi yağ tabakası oluyordu işte o yağ süngerden çıkmıyordu ben de atıyordum. O tarz bir yağa bulaştıysa ondan yağlı geliyordur eline. Onu ne çıkarır bilmiyorum. Bu bezi daha öyle bir şeye bulaştırmadım. Ucuz sarı bezlerle falan yaparım artık sünger kullanmayacağım çünkü. Bu bezime de kıyamam

Cinselliği kim konuştu ben ona takıldım şimdi. Jartiyer falan dedim ben onu kastetmiyorsun umarım? Cinsel tarafından değil kullanılışından konuştuk çünkü.

Cinselliği kim konuştu ben ona takıldım şimdi. Jartiyer falan dedim ben onu kastetmiyorsun umarım? Cinsel tarafından değil kullanılışından konuştuk çünkü.
Yok yok öyle birşey değildi direk fiilin kendisinden konuşulmuş lafım konuşan arkadaşlara da değil zaten o bi örnekti

kubdef
Nego
Kızlar fotodan boyudu belli olmamış sanıyorum ama ıslak mendili düşünün dikeylemesine anca 1 paket sığar o boyutta sepet onun için legolar ve kitaplar içinde hiç uygun değil lehçgolarının falan kutuları var zaten
Hediye gelmişti ay ne kullanışsız bi sepetmiş bi işe yaratamadım

kubdef küsmedikki barışalım:) arada olur öyle gözden kaçabilir

Bizdede öyle bi sepet var canım. ben onu yatak odasına koydum içine fatura falan öyle kağıtları koyuyorum. fikir olur mu bilmiyorum ama

Anladım canım benim oğlumun avuç ici kadar kitapları var ona gityi aklım:)

Chentiq sizin gruba gectigine göre benimde badim olduğuna göre ona laf atacak kimse kalmadı @yesa1. Hadi yine iyisin chentiqcim :) :)

Chentiq sizin gruba gectigine göre benimde badim olduğuna göre ona laf atacak kimse kalmadı @yesa1. Hadi yine iyisin chentiqcim :) :)
kim kime geçti
niye dehisklige gidildi
chentigin eski grubun suyumu çikmisti
sira bizim grubu suyunu çikarmayami geldiii
sorular ,sorularrrr kafamda deli sorularrr :)

Sanki herks bir amac icin kullaniyo sayfayi yemek tarifi bile veren varken bana boyle bir mesaj yazmanız saçma baştan hepten alakasız olanlari uyarin sonra sira bana gelsin
Tamam gerekirse onları da uyarırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…