• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım hapların faydası olmuyor bana iğne vurduruyorum. Çok şukur baya duzeldim. Yerlerde sürünüyordum. Bak mesela 1 haftadır hiç uyumamıştım dun gece 4 de yattım 6 da kalktım. Evimi de toparladım utumu de yaptım. Kızımı da fiziğe götürdüm. Şimdi yemek yapacağım. Eskiden namaza bile zor kalkardım duşun.
Ya bende baktırayım b12 ye, hapı içmiyim mi o zaman?
Bugünün ödevi ütüymüş çıkssss hiç bana göre değil:63:siz yapın ben yapmicim hiç sevmem ütü:KK12:oğlum ortakulak iltihabı geçiriyor bu sabah karga kahvaltısını yapmadan doktorumuza gittik 06-30 da :KK48:iki gündür ağrı kesici ile duruyordu:KK43:eşim hasta bugün işe bile gidemedi bizi hastaneye bıraktı yoldan eve dönmüş fena olunca allahdan başka arkadaşı var arabada o getirmiş eve :KK1:çok uykusuzum ve yorgunum:cry:
geçmiş olsun canım

Ben mikrofiber kullanıyorum. Ama gerçek mikrofiber hani o polar gibi yumuşak olan değil havlu gibi pütür pütür olan. Çamaşır suyuna bile girse renk atmıyor. Leke de tutmuyor. Çok memnunum. Banyoda yeşili mutfakta mavisiyle sarısı :)
ya brn bunlardan kullandım bir süre sonra yağlanmış gibi oluyor, seninkinin markası ne?
Eki Görüntüle 1741747

Gelin hep beraber kurabiye yiyelim... Oğlan yapınca az yamuk oldular ama tatları güzel :-)
oo çok lezzetli görünuyor elinize sağlık anne oğul

hahaah
demekki ne kati ne civik olucak
kulak memesi kivami iyiidr candirrr:KK70:
ha hay ama herkesin kulak memesi aynı yumuşaklıkta değil:KK70:
Evli ve cocuklu bayanlar. Ben acik ogretimle iki yilimi bitirdm smdi dgs ye girecegim ve iki yil daha okuyup dort yili bitrms olacagm. Ama soyle bir durum var , bu dgsyle ister yine aciktan devam edebilirsin isterse örgün gidebilirsin yani klasik ogrencilerle her gun okula devam ediyorsun. Ama bunda ilk sene gormedgn derslerden muafiyet sinavi var gecersen iki yil. Smdiye kadar aciktan devam etmek istiodum. Ama smdi esim tayin istiyebiliyor baska sehirlere onceden sadece kendi il icindeydi smdi baska illere. Yaknmzdaki universitenn oldgu sehire gidebiliriz ki kardesim de o sehirde. Amaaaaaaaaa gel gor ki ben cocuk da istiyorum e bakimini gectim sonucta cocuklar iki saatte bir flan emzirilmesi gerekli e bana ijtiyaci var ne bileyim baslasam bile yarm kalicak okul. Ama boyle bir imkanim varken de kullanmak istiyordum.. sizce yine aciktan mi devam etmeli o_O:KK51::KK34:
bence okula devam et ama açiktan

Kız benimkinin ilk olayı bu , yoksa öyle dağınıkki . sabah bi bakıyorum tezgaha benden sonra yattıysa meyve tabağı, bardaklar falan. bazen koltukta uyuyor üzerine örttüğü örtüyü kalkınca asla katlamaz. kirli çamaşırları yatak odasının kenarına koyar sanki banyo çok uzakta. sadece 10 adım atıcak. falan filan işte.

aslında bugün benim doğum günüm beni böyle mutlu etmeye çalışıyor işte. :KK36::KK36:
ayy iyi ki doğdun o zaman:KK75:

ya brn bunlardan kullandım bir süre sonra yağlanmış gibi oluyor, seninkinin markası ne?
Markasını bilmiyorum ki paketini arayayım bakalım taşınırken atmadıysam bulurum. Ben hiç yağlanmaya rastlamadım zaten her kullanımımda kaynar su ve sabunla bekletip durularım. Ara sıra da çamaşır suyuna koyuyorum. Bim'e falan bak istersen bunu bana kv vermişti bir ihtimal oradan almış olabilir.

damlacikolata damlacikolata sepeti bezleri için kullanabilirsin ya da oğlunun kitaplarını koyabilirsin

Markasını bilmiyorum ki paketini arayayım bakalım taşınırken atmadıysam bulurum. Ben hiç yağlanmaya rastlamadım zaten her kullanımımda kaynar su ve sabunla bekletip durularım. Ara sıra da çamaşır suyuna koyuyorum. Bim'e falan bak istersen bunu bana kv vermişti bir ihtimal oradan almış olabilir.
Canım brnde camaşir suyunda bekletirim hep belki markadandır dedim, bimdekini deniyim

Bu gün ki ödev

Davlumbaz, ocak veya fırın silmek. Hangisinin ihtiyacı varsa. Ya da karışık bir çekmece düzenlemek..

1.damlaçikolata (1.grup)
2.anka_misali(3.grup)
3.eflalim

Fırınım bozuk o yüzden içi temiz:) ocağı aspiratörü siliyorum

Canım brnde camaşir suyunda bekletirim hep belki markadandır dedim, bimdekini deniyim
Şöyle de bir durum var mesela ben mısır patlattığım tencereyi süngerle temizlerken çok yapışık uhu gibi yağ tabakası oluyordu işte o yağ süngerden çıkmıyordu ben de atıyordum. O tarz bir yağa bulaştıysa ondan yağlı geliyordur eline. Onu ne çıkarır bilmiyorum. Bu bezi daha öyle bir şeye bulaştırmadım. Ucuz sarı bezlerle falan yaparım artık sünger kullanmayacağım çünkü. Bu bezime de kıyamam :D

Böyle anlatildiktan sonra amenna zaten buraya yeni takilmaya başladım sizin başlarda nasıl sozlestiginizi bilemem doğrudur
Lakin başka arkadaşlar da görüyorum az önce yemek tarifi dedim ama afedersin cinsellige bile giren var konuşmalarda benimki alaksiz bir konu değildi sonuçta ne diye pat diye böyle bu tarzda bir uyarı geldi o arkadaştan sinir oldum doğal olarak
Cinselliği kim konuştu ben ona takıldım şimdi. Jartiyer falan dedim ben onu kastetmiyorsun umarım? Cinsel tarafından değil kullanılışından konuştuk çünkü.

Cinselliği kim konuştu ben ona takıldım şimdi. Jartiyer falan dedim ben onu kastetmiyorsun umarım? Cinsel tarafından değil kullanılışından konuştuk çünkü.
Yok yok öyle birşey değildi direk fiilin kendisinden konuşulmuş lafım konuşan arkadaşlara da değil zaten o bi örnekti

kubdef kubdef
Nego Nego
Kızlar fotodan boyudu belli olmamış sanıyorum ama ıslak mendili düşünün dikeylemesine anca 1 paket sığar o boyutta sepet onun için legolar ve kitaplar içinde hiç uygun değil lehçgolarının falan kutuları var zaten
Hediye gelmişti ay ne kullanışsız bi sepetmiş bi işe yaratamadım

kubdef kubdef küsmedikki barışalım:) arada olur öyle gözden kaçabilir

kubdef kubdef
Nego Nego
Kızlar fotodan boyudu belli olmamış sanıyorum ama ıslak mendili düşünün dikeylemesine anca 1 paket sığar o boyutta sepet onun için legolar ve kitaplar içinde hiç uygun değil lehçgolarının falan kutuları var zaten

Bizdede öyle bi sepet var canım. ben onu yatak odasına koydum içine fatura falan öyle kağıtları koyuyorum. fikir olur mu bilmiyorum ama

kubdef kubdef
Nego Nego

Anladım canım benim oğlumun avuç ici kadar kitapları var ona gityi aklım:)

Chentiq sizin gruba gectigine göre benimde badim olduğuna göre ona laf atacak kimse kalmadı @yesa1. Hadi yine iyisin chentiqcim :) :)

Chentiq sizin gruba gectigine göre benimde badim olduğuna göre ona laf atacak kimse kalmadı @yesa1. Hadi yine iyisin chentiqcim :) :)
kim kime geçti
niye dehisklige gidildi
chentigin eski grubun suyumu çikmisti
sira bizim grubu suyunu çikarmayami geldiii:confused::confused::confused::confused:
sorular ,sorularrrr kafamda deli sorularrr :)

Sanki herks bir amac icin kullaniyo sayfayi yemek tarifi bile veren varken bana boyle bir mesaj yazmanız saçma baştan hepten alakasız olanlari uyarin sonra sira bana gelsin
Tamam gerekirse onları da uyarırım..

Back
X