Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık adamaKiz servis en önce beni aliyor. Daha sabah ezani yeni okunuyor. Apartmandan ilk cikan ben oluyorum.
Gerci essek servis caddeye cik dedi. Girmedi iceri.
Garabasan garinin gazabi ile karsilasacak haberi yok![]()
![]()
keyfim yok.Sormasi ayipdagci @eflalim @elifcino
yesilkubbe neden yoksunuz siz.
Yani varsiniz da neden yazmazsiniz...
Bence deYazık adama

bu nasil maddeler ya.. bulasik mak dildur bosalt 10 dk. Kallavi maddeler lazim..1 saatlik 5 lim
- 2000 adim
- Bulasik m. Bosalt
- Bulasik m. Doldur
- Siyahlari makineye at
- 2 makine camasir katla
oglen eve gidince yapmayi planladiklarini anlatsana. Belki biraz iyi hissedersin....keyfim yok.
150 bildirimi yarına kadardı di mi? Benim de bitmek üzere.Hosgeldin kankicancim. Yeni 150 ye hazor misin. Heyecanliyim :)
dun dolunay miydi acep?Günaydınlaaar.
dün akşam uzun soluklu bir "kişisel bakım maratonu" yapmış bulunmaktayım.![]()
yooo, tamamen ihtiyaçtan.dun dolunay miydi acep?![]()
150 ne?150 bildirimi yarına kadardı di mi? Benim de bitmek üzere.
Kitap bildirimi tatlim. Evet bitti patronun begenmedigi 5 lim.150 ne?
kiz ben yarim saatte keyfim cikip ayaga kalkamam :) zaten ayaga kalktığımi gören cocuk emmek ister 20 dk onu emziririm geri kalan 10 dk da mutfaga el mi sallayip gelcemYarım saatlik maraton talep ediyorum![]()
biri beni gaza getirsin hanimlat lutfen ya silkrlenin kalkin bi ayaga kisin hareketli olurdu buralar nolfu sizeyaz anacim yaz.. bakalim senin kallaviler nelermis.. bir gorelim...Ama karabasan patronchentiq cigim 1 saatte zaten kallaviler de yazilacak biraz sonra
Sana sarki besteledim. Adi 3Kyooo, tamamen ihtiyaçtan.![]()
hizimi alamadim. Yeni topik acacam haftada 150 sayfa bildirimi diye.. hakkaten neden acmiyirum ya.. dur o ise de el atayim150 ne?
offf of nerede eski badim ya. Ben seni aldigimda boyle miydin. Seneler cok degistirdi seni. O eski adam.. ay pardon o eski badim yok artik... gozumu boyamissin
yaz anacim yaz.. bakalim senin kallaviler nelermis.. bir gorelim...
Sana sarki besteledim. Adi 3K
denizde kum,
ankara da kar,
Ck de....
![]()
![]()
![]()
![]()
hizimi alamadim. Yeni topik acacam haftada 150 sayfa bildirimi diye.. hakkaten neden acmiyirum ya.. dur o ise de el atayim![]()
topigu cok seviyorum. Namaz bildirimi vardi ya haftalik 100 rekat.. baktim koca yilin kazasi bitti. Acaba kitap bildirimi de olsa mi dedim. Ve bir kitabi bitirebildim aylaaaaaaarrr sonra... 150 de o... insanlik icin kucuk benim icin buyuk bi hedef...
offf of nerede eski badim ya. Ben seni aldigimda boyle miydin. Seneler cok degistirdi seni. O eski adam.. ay pardon o eski badim yok artik... gozumu boyamissin![]()
sana nazar degmedi ben degdim
![]()
![]()
yaz anacim yaz.. bakalim senin kallaviler nelermis.. bir gorelim...
Sana sarki besteledim. Adi 3K
denizde kum,
ankara da kar,
Ck de....
![]()
![]()
![]()
![]()
hizimi alamadim. Yeni topik acacam haftada 150 sayfa bildirimi diye.. hakkaten neden acmiyirum ya.. dur o ise de el atayim![]()
topigu cok seviyorum. Namaz bildirimi vardi ya haftalik 100 rekat.. baktim koca yilin kazasi bitti. Acaba kitap bildirimi de olsa mi dedim. Ve bir kitabi bitirebildim aylaaaaaaarrr sonra... 150 de o... insanlik icin kucuk benim icin buyuk bi hedef...
offf of nerede eski badim ya. Ben seni aldigimda boyle miydin. Seneler cok degistirdi seni. O eski adam.. ay pardon o eski badim yok artik... gozumu boyamissin![]()
sana nazar degmedi ben degdim
![]()
![]()