- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kizlar ya ben odev belirledigimde bana bir yaptirimi olsaydi zaten su an bu topikte olmazdim evimde icinden firtina gecmise benzemez bal dok yala olurdu![]()
Canım bende 2.30 da içtim çünkü çok uykum vardı gergindim ve baş ağrım tuttu
Benimki de 2011 libenim oğlan da aplasına çok düşkün de aplası çok hırpalıyor kıskançlıktan
benim kız da 2007 li oğlan 2011 li
Bu arada ben kalktığımdan beri kahvaltımı bile emzirirken yaptım :) Kutlama falan yalan oldu. Bebişin karnı doyup da uyursa inşallah kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum. Evde bomba patlamış gibi her yer![]()
Ay ne kartı, çocuk doğur doğurma diye söylemek bana düşmezde ablam 38 de doğurdu ikinciyi çok rahat bir hamilelikti ilke göreahh canım keşke o yaşlarımda olsam ne güzel olurdu..1980 / temmuz doğumluyum kuzum ben..bu sene 37 oluyorum inşallah..kartladım iyice yani![]()
Canım kalk bakalım maratonaAman kizlar ya ben odev belirledigimde bana bir yaptirimi olsaydi zaten su an bu topikte olmazdim evimde icinden firtina gecmise benzemez bal dok yala olurdu![]()
Hemen şimdi kalkıp buzdolabı siliyorsun hadi sana ödev, foto da isterimValla su an kanepenin uzerinde yatar vaziyetteysem sebebi sizsiniz kizlar. Bana ozel olsun bari bir odev
ben de hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim eşimde çocukları çok seviyor ama 3.ye durumum riskli,bu durum da 3.yü istemekle aptallık yapıyorum galiba
Canım bende 2.30 da içtim çünkü çok uykum vardı gergindim ve baş ağrım tuttuüstüne buzdolabı temizledim
Benimki de 2011 linisan birinci sınıfa vermedim ben
Canım maraton yaz senin için katılırım
Ay ne kartı, çocuk doğur doğurma diye söylemek bana düşmezde ablam 38 de doğurdu ikinciyi çok rahat bir hamilelikti ilke göre
Canım kalk bakalım maratona
Hemen şimdi kalkıp buzdolabı siliyorsun hadi sana ödev, foto da isterim![]()
daha büyüyorlar.dagci ve
Four lights idolumsunuz gercekten
hayattaki en guzel en özveri isteyen sey bence cocuk yetistirmek. Sizi tebrik ediyorum 3 er tane buyutmussunuz masallah size
bizim iki küçük de öyle pata küte.benim oğlan da aplasına çok düşkün de aplası çok hırpalıyor kıskançlıktan
kolay değil canım.Bu arada ben kalktığımdan beri kahvaltımı bile emzirirken yaptım :) Kutlama falan yalan oldu. Bebişin karnı doyup da uyursa inşallah kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum. Evde bomba patlamış gibi her yer![]()
bence riske girme.ben de hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim eşimde çocukları çok seviyor ama 3.ye durumum riskli,bu durum da 3.yü istemekle aptallık yapıyorum galiba
benim küçük de o yaşlarda doğdu.ahh canım keşke o yaşlarımda olsam ne güzel olurdu..1980 / temmuz doğumluyum kuzum ben..bu sene 37 oluyorum inşallah..kartladım iyice yani![]()
evde olup yatılır mı hiç?Valla su an kanepenin uzerinde yatar vaziyetteysem sebebi sizsiniz kizlar. Bana ozel olsun bari bir odev
Tamam beslim
300 tane daginiklik toplamak(iste boyle daginikev)
Camasiri ser
Yatak odasini topla
Oturma odasini topla
Estağfirullah aptallık demeyelim de 2 evladını düşünerek onlar için kendini riske atmaya gerek yok diyelim
Ah kuzumm keşke yazabilsem maraton diye. Şuan yapabildiğim tek maraton 'emzirme maratonu' :)) Benim kızın kilo alımı epey düşmüş haftasonu tekrar durumuna bakıp gerekiyorsa mama başlatacak doktor. O yüzden mık dese emziriyorum ki mamaya gerek kalmasın inşallah.. Ayağımla anakucağını sallayarak bulaşıkları makineye dizip soğan doğradım, kavurmak nasip olmadı ağlayınca. Neyse bu da bir şey sonuçta bir dahaki sefere de kavururum artık:))) Eşim gelene kadar pişirmek nasip olur umarım:)
daha büyüyorlar.
Allah yardımcımız olsun.
bizim iki küçük de öyle pata küte.
oğlum çok sakindi de küçük kızım çıldırttı çocuğu.
kolay değil canım.
günü kurtarırsan yeter sana.
yaza kadar böyle gidecek artık.
bence riske girme.
ben durumumu öğrenince aylarca ağladım çocuklarım annesiz kalacak diye.(
hayati riskim vardı ama bebekten kurtulma şansım bile yoktu plesanta yapışmıştı.
karnımda bombayla geçti 7.5 ay.(
hastaneden çıkarken yeniden doğdum sandım.
sabretmeyi ve gerçek tevekkülü,huzuru ve sağlığın önemini çok iyi öğrendim.
benim küçük de o yaşlarda doğdu.
ilk hamileliğim çok felaketti ve yalnızdım.
doğumda çok korktum yıllarca sürdü.
ama ikinci kez anne olmak ağır bastı.
3 yaş ara ile isteidm 5 yaşda doğdu ikinci.
şimdi ne bebek,ne hamile görmek istemiyorum son yaşadığım hamilelikten sonra.
can her şeyden tatlı.
herkes kendi şatlarına,ruh haline göre değerlendiriyor tabi ki.
ben böyle mutlu olacağımı hissediyordum.
Allah da kısmet etti.
senin ki daha farklıdır,hayırlısı canım.
evde olup yatılır mı hiç?
kalk hemen toparla dört bir yanı.
ben akşam için plan yapıyorum yorgun yorgun.
![]()
Canım normal bu kadarı daha minicik, ne maratonlar yaparız seninle biraz büyüsün :)
İnşallah gerek kalmaz mamaya
Estağfirullah aptallık demeyelim de 2 evladını düşünerek onlar için kendini riske atmaya gerek yok diyelim
Ah kuzumm keşke yazabilsem maraton diye. Şuan yapabildiğim tek maraton 'emzirme maratonu' :)) Benim kızın kilo alımı epey düşmüş haftasonu tekrar durumuna bakıp gerekiyorsa mama başlatacak doktor. O yüzden mık dese emziriyorum ki mamaya gerek kalmasın inşallah.. Ayağımla anakucağını sallayarak bulaşıkları makineye dizip soğan doğradım, kavurmak nasip olmadı ağlayınca. Neyse bu da bir şey sonuçta bir dahaki sefere de kavururum artık:))) Eşim gelene kadar pişirmek nasip olur umarım:)
Bu topigin sihri bu. Bir haftadir yapamadigimi buraya yazinca gaza geliyorum. Hepsi tamam kizlarTamam beslim
300 tane daginiklik toplamak(iste boyle daginikev)
Camasiri ser
Yatak odasini topla
Oturma odasini topla
Ne zor ya hem ev isi hem bebek. Bakalim ben napicam.
Bu topigin sihri bu. Bir haftadir yapamadigimi buraya yazinca gaza geliyorum. Hepsi tamam kizlar
Ben haftam gecer normal doguramam dr beni keser sezeryan yapar diye cok korkuyorum. Sezaryen olmaktan korkuyorum.![]()
içim rahatladıyoo neden geç kalasın ama yakın yaşda arkadaş gibi vakit geçirirler.
sıkılmaz çocuklar.
maşallah onlaraBenim kız 20ü07 doğumlu, erkek 2015. Geç olsun ama yine de olsun. Ufaklık ablasına öyle düşkün ki, gidip gidip sarılıyor![]()
yok ya ne geç mesi üçüncü kişileri koyma artık hayatınadoğum sonrasında 3.kişilerin bana yaşattıklarını düşününce bile soğuyorum ben 2.çocuk fikrinden kızlar..herkesin yaşadığı
kendine ağır gelirmiş,banada benimkiler ağır geldi işte..ama bu benim tek başıma aldığım bir karar değil tabi,eşimde istemiyor.iki taraftan biri istese olur zaten kesin..birde cidden yaşım geçti artık,çok riskli bu yaşlarda..allah herkesin evladına sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah.
Maşallahbenim oğlan da aplasına çok düşkün de aplası çok hırpalıyor kıskançlıktan
ayyyy bende dedim kaç yasında Allah seni ne yapmayaahh canım keşke o yaşlarımda olsam ne güzel olurdu..1980 / temmuz doğumluyum kuzum ben..bu sene 37 oluyorum inşallah..kartladım iyice yani![]()
Kilosu 3100gr olmus. Kilo arttikca korkuyorum. O da ayri bir sıkıntı.Aynı korkuyla 40+2'ye kaldım biliyorsun. Rahat ol sıkma kendini boşu boşuna. Bebeğin boyu, kilosu ne kadar olmuş?