- 14 Mayıs 2009
- 22.262
- 12.552
- 298
Hoşbuldum canım
Size göre 2 de maratona kim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım
Benimde cumartesi doğum günü var çok işim var çoookBen varım yarın memleketten misafirlerim gelebilir, bugün çılgınca ev temizlemem lazım
Sağlıkla kolaylıkla doğsun bebeğin canımSabah 6dan beri sancim var. 3cm acilmam olmuş. Bana dua edin kizlar.
3 dersen varım benHoşbuldum canım
Size göre 2 de maratona kim var
Rabbim yardımcın olsun cnm vallaha akşam sen aklından geçtin yazacaktım kafa başka yere gitti inşallah bi sancı da kurtulursunSabah 6dan beri sancim var. 3cm acilmam olmuş. Bana dua edin kizlar.
İnşallahBenimde cumartesi doğum günü var çok işim var çoook
Sağlıkla kolaylıkla doğsun bebeğin canım
Insallah.Rabbim yardımcın olsun cnm vallaha akşam sen aklından geçtin yazacaktım kafa başka yere gitti inşallah bi sancı da kurtulursun
Başladın galiba. Benim oğlan uyumak bilmedi valla tam maraton yapamıyorum. Şimdi de çocukların okul saati geldi3 dersen varım ben
Dünkü ödevi dolap yokbanyoda onun yerine mutfak da tezgahın altındaki dolabı sildim bildirim yapamadım
Canım bende yarım saat yaptım. Uzandım şimdi yoruldum ya.Başladın galiba. Benim oğlan uyumak bilmedi valla tam maraton yapamıyorum. Şimdi de çocukların okul saati geldi
Evi süpürdüm şimdi silecem
Akşama ütü maratonu yapsak yokmy isteyen
Çokkk ütğm var(((
Bende de ütü çok, akşam derken ben 6 dan sonra yemekte mutfak toplama dışında iş yapmamBaşladın galiba. Benim oğlan uyumak bilmedi valla tam maraton yapamıyorum. Şimdi de çocukların okul saati geldi
Evi süpürdüm şimdi silecem
Akşama ütü maratonu yapsak yokmy isteyen
Çokkk ütğm var(((
aksam dedihim aslinda gece yarisi :)Bende de ütü çok, akşam derken ben 6 dan sonra yemekte mutfak toplama dışında iş yapmam
aksam dedihim aslinda gece yarisi :)
size gore 12 fln !:))
TAMAMDIR canimGece ev ahalisi uykuya geçince ütü veya başka bir işle ben gelirim maratona![]()
senin is yap;yap bitmez diogum gunude varsaa :)Canım bende yarım saat yaptım. Uzandım şimdi yoruldum ya.
Yatak odasını sildim, komodinleri, tuvalet masasını, koltuğu da çekip
Çocuk odasını sildim
Oturma odasını sildim koltukları çekip , halısını kaldırıp