- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Canim gecmis olsun. Rabbim bebeğine hayirli saglikli uzun omurler ihsan eylesin insaallahHerkese teşekkürler. Biraz toparladim kendimi cok şükür. Bilmiyorum bu kanama neden oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecmis olsun. Rabbim bebeğine hayirli saglikli uzun omurler ihsan eylesin insaallahHerkese teşekkürler. Biraz toparladim kendimi cok şükür. Bilmiyorum bu kanama neden oldu.

Canim. Bildirimleri sihirli kirbac sayfasina yapiyoruz. Haftalik aliskanlik ve gunluk odev yapma dirumunu da yaz oraya.günaydın kızlarrr,gününüz güzel olsun..
chentiq bildirim tamamdır kuzumm..
@eflalim eline koluna emeğine sağlık,hepsine bayıldım,harika olmuş
K klbk33 canım çok şükür geçti gitti,sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu inşallah..
yesilkubbe çok güzel bir haber verdin güzelim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
![]()
Ya kizlar bu sihirli degnek sopa kirbac cubuk neyse.. cok sacma bir isim mi. Her yazısimda burun kiviriyorum nedense..
Evim evim guzel evim .. sonra temizlik.. ama isimlere gelince sacma sapan topik isimlerim var..
Bir meramim daha var. Hazir baslamisken![]()
bu topige yazanlarin bebeleri olunca sanki bi akrabam dogum yapmis gibi seviniyorum. Hatta bebek sanki kendi bebegimmis ben de sanki anneanneymisim gibi hissediyorum. Sizce hastalikli bir dusunce midir bu
![]()
Geçmiş olsun canım.Dogumu yaptim kizlar. Ancak kanamam var. Bana dua edin lütfen cok ihtiyacim var.
Cok sagol. Allah razı olsun canım. Insaallah saglikla kucagimiza alirizyesilkubbe çok güzel bir haber verdin güzelim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
![]()
sihirli çıbığ için için bi fikrim yok, ama şu anneanneYa kizlar bu sihirli degnek sopa kirbac cubuk neyse.. cok sacma bir isim mi. Her yazısimda burun kiviriyorum nedense..
Evim evim guzel evim .. sonra temizlik.. ama isimlere gelince sacma sapan topik isimlerim var..
Bir meramim daha var. Hazir baslamisken![]()
bu topige yazanlarin bebeleri olunca sanki bi akrabam dogum yapmis gibi seviniyorum. Hatta bebek sanki kendi bebegimmis ben de sanki anneanneymisim gibi hissediyorum. Sizce hastalikli bir dusunce midir bu
![]()

Kalk çabuk başla hadiDünün yorgunluğu daha gecmediyapilacak yiginla is var
çayımı içip kalkacagım canım romatizmam azdı yineKalk çabuk başla hadi
Ben geleyim, sabah bir fasıl yaptım devam edicemmaratona gelmek isteyen var mı
geçmiş olsunçayımı içip kalkacagım canım romatizmam azdı yine![]()
Kas romatizmasi canimBen geleyim, sabah bir fasıl yaptım devam edicem
Ne romatizman var canım