- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Canım iki ay oldu bırakalı 23 aylıkken bıraktırdım. Aynen seninki gibiydi, birden kesmedim, her gün sayıyı azalttım bir ay sürdü böyle ve en son üç öğüne düşürdüm. Tabi ki ağladığı oldu özellikle gece ama ben meme Ee yapıyor yorulmuş, süt bitmiş dolsun diye diye oyaladım. Kademeli azaltmak senin içinde onun içinde en iyisi önce böyle dene bir ay sonra eğer yol katedemezsen pek tavsiye edilmeyen tiksindirme yöntemini dene. Sirke, salça, sabır taşı vs sürerek tiksindiriyorlar.Nego sen hala kucugu emziriyo musun? Benn biraktirmak istiyorum ama cok düşkün hatta son zamanlarda sabaha kadar hic durmadan emiyor sabah namazindan sinra esim bakiyor ben oyle uyuyorumm. Nasi yapsam acaba
İlaca başlamam gerekiyordu bir gün ilk öğününü istemeyince tamam dedim öğlen ve akşam da vermiyim , o şekilde kestim. Duygusal olarak kötü oldum son kez emzirsem falan diye
Canım inşallah kolay atlatırsınız bu süreciSelam kizlar. Hic bisey yapmadim bugun. Moralim bozuktu kucugu krese baslattik. Bugun de okul baslamadan servise alissin diye ilkkez servisle gonderdim. Oyle agladi ki geldim ben de evde agladim. O moralle hic bisey yapmadim. Sukur simdi iyiyim. dil gelisimi geri gitmesi gerekiyor bir nevi okul diye dusunmemi telkin ediyorum kendime ama yine de uzuluyorum daha 32 aylik
Ben doğum günü maratonundaydım patronAnnaaaaa... maratona gelen yok. Cuma saat bilmem kactan beri yazan yok.
Tamam anacim. Size kural getiriyorum diyet topiklerindeki gibi. Gunluk 3 mesaj zorunludur diyeyim de gorun.. himm ilk mesaji guncelleyim hepiniz bole olcaksiniz
Ben su an sizi birakip diger topiklere gidiyorum. Onlarla maraton yapicim![]()
Aynı benim oğlum de öyleydi hatırlarsanCanım ilk zamanları sıkıntılı oluyor biraz. Ben neler çektim geçen yıl. Burda da epey söylemiştim hatta. Benim oğlan 38 aylıktı başladığında ve yarıyıl tatiline kadar istisnasız her gün ağlayarak bıraktım kreşe. Ama asla pes etmedik. Hastalık hariç her gün gitti. Çoğu çocuk en geç 1-2 hafta içinde uyum sağlıyor . Benim oğlan kreşteki tek numuneydi. Sabah kapıyı nöbetçi öğretmen açsa ağlar içeri girmezdi kendi öğretmeni gelene kadar düşün halimizi. Biraz zaman tanı kızına. Senin üzüldüğünü tereddütte kaldığını görürse daha da zor alışır. Artık büyüdüğünü, büyük çocukların okula gitmesi gerektiğini anlat bıkmadan usanmadan. Bizimki ben çalıştığım için mecburdu gitmeye ama kuzenimin ikizleri dil gelişimi için gittiler hiç konuşamıyorlardı. Kreş çok faydalı oldu konuşmaları için.
Özledim seni :)Duydum ve geldimbiraz geç oldu lakin kusurabakma zorlu bir süreçten geçiyorum
Selam olsun temizlik topiğime hepinizi özledim![]()
Çok geçmiş olsun canım. Kıskançlık olur zaten sende biliyorsun, ilk bir seneden sonra iki kardeş çok güzel anlaşır beraber oynamaya başlarlar. Seninkilerin yaş farkı da az bu çok iyi. Benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var ama şimdi bile çok güzel oynuyorlar kıkır kıkır :)Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
Sağol canımGeçmiş olsun canım