• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nego Nego sen hala kucugu emziriyo musun? Benn biraktirmak istiyorum ama cok düşkün hatta son zamanlarda sabaha kadar hic durmadan emiyor sabah namazindan sinra esim bakiyor ben oyle uyuyorumm. Nasi yapsam acaba
Canım iki ay oldu bırakalı 23 aylıkken bıraktırdım. Aynen seninki gibiydi, birden kesmedim, her gün sayıyı azalttım bir ay sürdü böyle ve en son üç öğüne düşürdüm. Tabi ki ağladığı oldu özellikle gece ama ben meme Ee yapıyor yorulmuş, süt bitmiş dolsun diye diye oyaladım. Kademeli azaltmak senin içinde onun içinde en iyisi önce böyle dene bir ay sonra eğer yol katedemezsen pek tavsiye edilmeyen tiksindirme yöntemini dene. Sirke, salça, sabır taşı vs sürerek tiksindiriyorlar.
İlaca başlamam gerekiyordu bir gün ilk öğününü istemeyince tamam dedim öğlen ve akşam da vermiyim , o şekilde kestim. Duygusal olarak kötü oldum son kez emzirsem falan diye
Selam kizlar. Hic bisey yapmadim bugun. Moralim bozuktu kucugu krese baslattik. Bugun de okul baslamadan servise alissin diye ilkkez servisle gonderdim. Oyle agladi ki geldim ben de evde agladim. O moralle hic bisey yapmadim. Sukur simdi iyiyim. dil gelisimi geri gitmesi gerekiyor bir nevi okul diye dusunmemi telkin ediyorum kendime ama yine de uzuluyorum daha 32 aylik
Canım inşallah kolay atlatırsınız bu süreci
Annaaaaa... maratona gelen yok. Cuma saat bilmem kactan beri yazan yok.

Tamam anacim. Size kural getiriyorum diyet topiklerindeki gibi. Gunluk 3 mesaj zorunludur diyeyim de gorun.. himm ilk mesaji guncelleyim hepiniz bole olcaksiniz:oha:

Ben su an sizi birakip diger topiklere gidiyorum. Onlarla maraton yapicim:KK11:
Ben doğum günü maratonundaydım patron
Canım ilk zamanları sıkıntılı oluyor biraz. Ben neler çektim geçen yıl. Burda da epey söylemiştim hatta. Benim oğlan 38 aylıktı başladığında ve yarıyıl tatiline kadar istisnasız her gün ağlayarak bıraktım kreşe. Ama asla pes etmedik. Hastalık hariç her gün gitti. Çoğu çocuk en geç 1-2 hafta içinde uyum sağlıyor . Benim oğlan kreşteki tek numuneydi. Sabah kapıyı nöbetçi öğretmen açsa ağlar içeri girmezdi kendi öğretmeni gelene kadar düşün halimizi. Biraz zaman tanı kızına. Senin üzüldüğünü tereddütte kaldığını görürse daha da zor alışır. Artık büyüdüğünü, büyük çocukların okula gitmesi gerektiğini anlat bıkmadan usanmadan. Bizimki ben çalıştığım için mecburdu gitmeye ama kuzenimin ikizleri dil gelişimi için gittiler hiç konuşamıyorlardı. Kreş çok faydalı oldu konuşmaları için.
Aynı benim oğlum de öyleydi hatırlarsan
Duydum ve geldim :KK54:biraz geç oldu lakin kusurabakma zorlu bir süreçten geçiyorum :KK43:
Selam olsun temizlik topiğime hepinizi özledim :KK23:
Özledim seni :)
Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
Çok geçmiş olsun canım. Kıskançlık olur zaten sende biliyorsun, ilk bir seneden sonra iki kardeş çok güzel anlaşır beraber oynamaya başlarlar. Seninkilerin yaş farkı da az bu çok iyi. Benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var ama şimdi bile çok güzel oynuyorlar kıkır kıkır :)
Geçmiş olsun canım
Sağol canım

Selam hanımlar. Dün yoğun bir gündü bugün dinlenicem. Yarın maratonlar beni bekliyor. Bütün halılarımı misafir çocuklar gıda boyası yapmış , pastadan dolayı. Ev battı ki ne battı. Şükür ama güzel geçti.

Ben gelirim canim
etraftaki daginiklik toplantı
Mutfak toplanfi
Yataklar toplandi
Kafesler temizlendi
Yerler sipürüldü
Yetler silindi
Çamaşır asildi
Banyo temizlendi
Copler çıkarıldı
Buzdolabi düZenledi
Salamur peynir tenekesi bosaltilip dolaba yetlestrdi
Mutfaktaki koltuklar silindi biri gecende odev icin silinmisti
Camasirlar katlandi
Utu beni bekliyor
Kitapta okundu
Kahve saatide simdi yapicam
Camlar kaldi yagmur yagacak
Bide tamiratlik isim var
Cok sukur cocukta uyudu

Pazar odevi heralde verilmedi bu saatten sinra da zor bisi olmasin..

5 subat odevi
Toz almak olsun.. En az 2 objenin tozunu almak..

Hadi kizlar full bekliyorum bu kadar kolay odeve

Canım iki ay oldu bırakalı 23 aylıkken bıraktırdım. Aynen seninki gibiydi, birden kesmedim, her gün sayıyı azalttım bir ay sürdü böyle ve en son üç öğüne düşürdüm. Tabi ki ağladığı oldu özellikle gece ama ben meme Ee yapıyor yorulmuş, süt bitmiş dolsun diye diye oyaladım. Kademeli azaltmak senin içinde onun içinde en iyisi önce böyle dene bir ay sonra eğer yol katedemezsen pek tavsiye edilmeyen tiksindirme yöntemini dene. Sirke, salça, sabır taşı vs sürerek tiksindiriyorlar.
İlaca başlamam gerekiyordu bir gün ilk öğününü istemeyince tamam dedim öğlen ve akşam da vermiyim , o şekilde kestim. Duygusal olarak kötü oldum son kez emzirsem falan diye

Çok geçmiş olsun canım. Kıskançlık olur zaten sende biliyorsun, ilk bir seneden sonra iki kardeş çok güzel anlaşır beraber oynamaya başlarlar. Seninkilerin yaş farkı da az bu çok iyi. Benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var ama şimdi bile çok güzel oynuyorlar kıkır kıkır :)

Sağol canım
Can'ım sağol bende sizleri özledim :KK60:

Sağol canım
Ilk bir seneden sonrayi azimle bekleyecegim. Ben cok mutluyum 2 cocugum var diye :)

etraftaki daginiklik toplantı
Mutfak toplanfi
Yataklar toplandi
Kafesler temizlendi
Yerler sipürüldü
Yetler silindi
Çamaşır asildi
Banyo temizlendi
Copler çıkarıldı
Buzdolabi düZenledi
Salamur peynir tenekesi bosaltilip dolaba yetlestrdi
Mutfaktaki koltuklar silindi biri gecende odev icin silinmisti
Camasirlar katlandi
Utu beni bekliyor
Kitapta okundu
Kahve saatide simdi yapicam
Camlar kaldi yagmur yagacak
Bide tamiratlik isim var
Cok sukur cocukta uyudu
Waaaww cok calismissin. Alkis yapan ikon.

Kizlarin ultra daginik odasi toplandi supuruldu
Kizlar banyo yaptirildi
Cantalari hazirlandi
Oturma odasi toplandi supuruldu
Mutfak toplandi supuruldu
Bulasik m. Bosaltildi dolduruldu
Salon supuruldu
Tuvalet yikandi
Yatak odasi toplandi supuruldu
Antre toplandi supuruldu
Camasir m. Bosaltilip dolduruldu.

Selam hanımlar. Dün yoğun bir gündü bugün dinlenicem. Yarın maratonlar beni bekliyor. Bütün halılarımı misafir çocuklar gıda boyası yapmış , pastadan dolayı. Ev battı ki ne battı. Şükür ama güzel geçti.
nice guzel yillariniz olsun. Bu sefer zamaninda kutladin degil mi. Gunu kacmadi yani.. eline koluna saglik

Maraton gelmek isteyen var mi
evde degilim. Gecince geleyim. Bir gececi buldum kaçırmam..

Kizlarin ultra daginik odasi toplandi supuruldu
Kizlar banyo yaptirildi
Cantalari hazirlandi
Oturma odasi toplandi supuruldu
Mutfak toplandi supuruldu
Bulasik m. Bosaltildi dolduruldu
Salon supuruldu
Tuvalet yikandi
Yatak odasi toplandi supuruldu
Antre toplandi supuruldu
Camasir m. Bosaltilip dolduruldu.
Sen calismiyordun degil mi canim? Bu hafta bizim gruptan full odev bekliyorum olur mu?

Ay
Nasil calismiyorum yarin 42 ogrenci beni bekliyor gerci evdeki 3 tane onlari mumla aratiyor(saka tabii sukurler olsun)
kAfa kalmamis ki... once diyecektim sen ogretmendin degil mi hayirli olsun yeni donem. Sonra da aklima geldi yahu chentq grup arkadasini nasil bilmiyorsun. Kiz evdeyim 3 uyle bogusuyorum oynuyorum yazip duruyor. Pot kirma dedimm. Gene de kurtulamadim pottan :))

Eve gecince planladigim maraton.

• Sabahtan yapilan utuleri yerlestirmek
  • Sabahtan asilan camasirlar kuruduysa katlayip yerlestirmek
  • Haftalik yemek listesi oluşturup dolaba asmak
  • Tefsir dersinin kalan 20 dk sini dinlemek
  • 22 sayfa kitap okumak
  • Cocuklarin kiyafetini ve kendi kiyafetimi hazirlamak
  • Haftalik hedef listesi olusturmak ve paylasmak
  • 15 dk spor yapmak

Ay

kAfa kalmamis ki... once diyecektim sen ogretmendin degil mi hayirli olsun yeni donem. Sonra da aklima geldi yahu chentq grup arkadasini nasil bilmiyorsun. Kiz evdeyim 3 uyle bogusuyorum oynuyorum yazip duruyor. Pot kirma dedimm. Gene de kurtulamadim pottan :))
Estagfurullah potluk bir durum yok da sanirim 3. Kez sormustun bence sen bir b12 degerine baktir:KK45:

Eve gecince planladigim maraton.

• Sabahtan yapilan utuleri yerlestirmek
  • Sabahtan asilan camasirlar kuruduysa katlayip yerlestirmek
  • Haftalik yemek listesi oluşturup dolaba asmak
  • Tefsir dersinin kalan 20 dk sini dinlemek
  • 22 sayfa kitap okumak
  • Cocuklarin kiyafetini ve kendi kiyafetimi hazirlamak
  • Haftalik hedef listesi olusturmak ve paylasmak
  • 15 dk spor yapmak
Maşaallah

Estagfurullah potluk bir durum yok da sanirim 3. Kez sormustun bence sen bir b12 degerine baktir:KK45:
B12 ye baktirdim. Duzenli kan degerlerime de baktiriyorum. Demir kullaniyorum. Baska da eksiklik cikmadi. Unutkanlik haricinde kasinti da var. Ona da dahiliye strestendir diyor. Daha sirtima falan bakmadan adam teshis koydu.

Balik yagi al diyorlar. Ama ben hangi markaninkini almaliyim ise yarar mi bilmiyorum. Cok pahalilar. Ceviz falan da yiyorum ama neden boyle hic bilmiyorum
Halbuki dehset bir hafizam vardi eskiden. Simdi ayet ezberlemeye calisiyorum. Jimnastik olsun diye.

Back
X