• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer
dagci dagci Nego Nego den

Umudu kestim.

Bakalim 12 ye kadar odevi yapanlardan kim 21.02.2017 sali yazmayi akil edecek

:KK70: : D :KK70:
:KK70: tarihlerle aram iyi değil bugün günlerden ne diye ya eşime sorarım ya telefona bakarım :confused:
Aldatildim 5 yil önce affettim
Ailem hep önüme engel koydu okutmadilar vs

Affedememissin canım , affettiğini sanıyorsun, bu yüzden bu kadar üzgünsün. Bir konuda ben başka bir şey okudum sen yazmıştın, sen konuyu açmadan sormuycam onu. Asıl seni depresyona sokan mesele o diye düşünüyorum. Lütfen sıyrıl seni üzen her şeyden. Zor ama imkansız değil buna inan. Aldatılmadım ama affedemeyecegim çok şey yaşadım. Ama bu hayat Allahın bana lütfu hesabını ben vericem kimse değil, o yüzden ona göre yaşamalıyım.

yeniliğe açık değilim galiba.:)

Allah kolaylık versin.

neden beğenmesinler endişe etme.

harika olmuş,maaşALLAH.

evet ya kafalarında tek bir model var.
eskiden ne güzel model model keserlerdi.
şimdi boya,bilmem ne çoğaldı kesme köreldi.:))

ödevler güzel.

süpersin.
Sağol canım :)
Bugün çok mutluyum çünkü mutlu uyandım
Bugün cok saglikliyim çünkü havalar ısınıyor
Bugün cok sansliyim çünkü oğlum ve kocam yanımda
Bugün cok zenginim çünkü esim para bıraktı:)
Bugün cok sevgi doluyum çünkü gece tüm ev işini yaptım
Harikasın
cık cık cık,hiç yakıştıramadım sana.
ablayla böyle konuşulur mu ayol.:lülülü::KK70::KK70::KK70:

Ah abla ah yeni nesil böyle :KK70:

Maratona 11 de başlayabildim, henüz bitmedi. 12.30 a kadar yaptıklarım :

Salonun tozu alındı
El işi malzemeleri düzenlendi
Bütün kapıların tozu alındı
İki sele çamaşır katlandı yerleştildi
Kirli çamaşırlar ayrıldı
Makinaya çamaşır atıldı
Yatak odasının tozu alındı
Çocuk odasının tozu alındı
Ütülenecekler ayrıldı
Dağınıklık toplandı

45 dakikalık maraton sonucum :
Buzdolabı boşaltıldı
Rafları üstten silindi
Atılacaklar atıldı
Buzluğa koyulacaklar koyuldu
Buzluk düzenlendi
Çıkan bulaşıklar akıtıldı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Makinaya koyulacaklar koyuldu
Ocak silindi
Tezgah silindi
İlaç kutusu düzenlendi
Masanın üstüne sağlıklı atıştırmalık koyuldu çocuklar için
Buzluktan buğday çıkarıldı çorba yapılacak

Pırasalı bir şeyler pişiricem azzzz sonraa :) farklı bir şey bakıyım
Küçüğü yatırıp büyüğün eline sulu boya verip başlıyorum :)

ben de devlet hastanesine giderim. Hatta arastirma olsun. Bayagi surunduruyor amaa.. her seye bakiliyor...

ay ilahiii.. o cinki cocuklari biliyorum :KK70: :KK70: ay deli annem cocuklara boyleyseniz kendinize nasilsiniz acaba. Ben kuafore model soylemeyi birakt artik. Zirilyon tane dergi var. Sen katli kesim namina ne gosterirsen goster gene kendi bildigi gibi kesiyor. Bir suru kadin farkli saclar ama model ayni..

Maraton almaz benom esim. Bizim skala fakir fantom arzum o skala iste... :KK51: ben maratondan vazgectim cunku rainciler tanitima gelince, hicbirseyin o kadar iyi temizleyemeyecegini goryp canim sıkıldı. Foyati da cok ama cok pahali olsugu icin ve alamayacagim icin daha da canim sıkıldı..

ah ah. Benim de bir zamanlar kankitom vardim beni terketti gittim. @wisdom01

NAVLEE NAVLEE ve IrResistibLe_ IrResistibLe_ bugün bosluk doldurma odeviniz var. Süreniz gun batimina kadardir. Istediginiz sorudan baslayabilirsiniz

• Bugün çok mutluyum çünkü ......
  • Bugün cok saglikliyim çünkü .......
  • Bugün cok sansliyim çünkü ......
  • Bugün cok zenginim çünkü ........
  • Bugün cok sevgi doluyum çünkü ......

Kendi saçım için asla model göstermem. Sadece boyu şu kadar olsun falan derim. Son 4-5 yıldır kat da attırmıyorum zaten dümdüz kestirip dönüyorum. Hayal kırıklığı olmuyor böylelikle :)

22 şubat maddelerim :

Günlük işler :
1. Ütü yapılacak bitirilecek o kadar
2. Buzdolabı düzenlenecek
3. Çamaşırlar yerleşecek
4. Banyo silinecek
5. Yemek yapılacak

Manevi Listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Sohbet dinlenecek
3. Bir süre tecvidli olarak düzeltilecek
4. Kitap okunacak
5. Kahve keyfi yapılacak

Çocuklar için :

1. Sabırlı olunacak
2. Kalpten dinlenecek
3. Ters cevap verilmeyecek
4. Zaman ayrılacak iş güç beklesede olur
5. Çocuk yetiştiriyorsun boru değil hakkını ver !

Bu listeleri görmeyeli çok olmuştu özlemişiz :)
Eflalim çocuklar için naçizane bir kitap önereyim sana. Pedagogun bize önerdiği kitap: Çocuğunuza Sınır Koyma, yazarı Robert J. MacKenzie, yakamoz yayınlarının kitabı. Bugüne kadar çocuğa kural koymak için söylediğim/yaptığım her şeyin baştan aşağı yanlış olduğunu öğrendim bu kitapla. Bu kadar büyüttüğümüz sorunların aslında çok basit çözümleri olduğunu gördüm. Benim uyguladığım yönteminse sadece uysal çocuklarda (o da yöntem başarılı olduğundan değil çocuk söz dinlemeye meyilli olduğundan) işe yarayabildiğini de yine öğrenmiş oldum. Lafı fazla uzattım. Velhasıl kelam güzel bir kitap, senin de işine yarayacağını düşünüyorum.

Buzdolabı boşaltıldı
Rafları üstten silindi
Atılacaklar atıldı
Buzluk düzenlendi
Ocak silindi
Tezgah silindi
İlaç kutusu düzenlendi

Pırasalı değişik ne yapacaksın?Ay dur bana da söyle :) Ben de pırasa yapacağım bugün de güzelse seninkini yapayım. Değişiklik olsun

napalım. oluyo bazen :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: kendi kendine dalga gecebilen insan neseli insandir. Allah neseni eksik etmesin.

cık cık cık,hiç yakıştıramadım sana.
ablayla böyle konuşulur mu ayol.:lülülü::KK70::KK70::KK70:
affet aplaaaaggggmmmm

Kendi saçım için asla model göstermem. Sadece boyu şu kadar olsun falan derim. Son 4-5 yıldır kat da attırmıyorum zaten dümdüz kestirip dönüyorum. Hayal kırıklığı olmuyor böylelikle :)

Eflalim çocuklar için naçizane bir kitap önereyim sana. Pedagogun bize önerdiği kitap: Çocuğunuza Sınır Koyma, yazarı Robert J. MacKenzie, yakamoz yayınlarının kitabı. Bugüne kadar çocuğa kural koymak için söylediğim/yaptığım her şeyin baştan aşağı yanlış olduğunu öğrendim bu kitapla. Bu kadar büyüttüğümüz sorunların aslında çok basit çözümleri olduğunu gördüm. Benim uyguladığım yönteminse sadece uysal çocuklarda (o da yöntem başarılı olduğundan değil çocuk söz dinlemeye meyilli olduğundan) işe yarayabildiğini de yine öğrenmiş oldum. Lafı fazla uzattım. Velhasıl kelam güzel bir kitap, senin de işine yarayacağını düşünüyorum.
ay evet benim kiz da laaf dinlemeye meyilli cok sukur bin sukur. Ben de ay her seyi yanlis yapiyormusum dedim
Hatta ve hatta bu ttaktikleri... pardon :D iletisim yontemlerini cevremdede uyguluyorum. Sonuc gayet basarili. Ben cocuk kitaplarinda ne ogremdiysem aile yasantima da uyguluyorum.

:KK70: :KK70: :KK70: kendi kendine dalga gecebilen insan neseli insandir. Allah neseni eksik etmesin.

affet aplaaaaggggmmmm

ay evet benim kiz da laaf dinlemeye meyilli cok sukur bin sukur. Ben de ay her seyi yanlis yapiyormusum dedim
Hatta ve hatta bu ttaktikleri... pardon :KK70: iletisim yontemlerini cevremdede uyguluyorum. Sonuc gayet basarili. Ben cocuk kitaplarinda ne ogremdiysem aile yasantima da uyguluyorum.

Ben eşime de uygulamayı düşünüyorum zira 6 senedir çoraplarını düz çıkartmayı ve top yapmamayı öğretemedim :D Bununla birlikte önce kitabı iyice özümseyip eski yöntemlerimden arınmak için hemen başlamayacağım uygulamaya.

Ben dun pirasali borek pisirdim. Farkli gelir mi bilmem..

Yeni börek yedik. İçimiz kurudu zaten sulu yemek yapmam lazım ;)

İyiyim canım sağol biraz dinlenince geçti :KK66: Bebişko nasıl?
bebisko iyi cok sukur. banyosunu yapti uyuyacak insallah
Bugün çok mutluyum çünkü mutlu uyandım
Bugün cok saglikliyim çünkü havalar ısınıyor
Bugün cok sansliyim çünkü oğlum ve kocam yanımda
Bugün cok zenginim çünkü esim para bıraktı:)
Bugün cok sevgi doluyum çünkü gece tüm ev işini yaptım
her zaman mutlu saglikli sansli zengin sevgi dolu ol insallah. gecmis seni guclendirsin. okumamak birseylere engel degil unutma. ilerlemek beyinde baslar. kendini okuma
dim diyesınirlandirma. kendini cok sev. sen cok degerlisin.

bebisko iyi cok sukur. banyosunu yapti uyuyacak insallah

her zaman mutlu saglikli sansli zengin sevgi dolu ol insallah. gecmis seni guclendirsin. okumamak birseylere engel degil unutma. ilerlemek beyinde baslar. kendini okuma
dim diyesınirlandirma. kendini cok sev. sen cok degerlisin.
Teşekkür ederim

Yeni kitap sipariş vermek istiyorum zaten. İskender pala ya başlıycam, bir kitabını okumuştum. Bunu da sipariş edeyim sağol :)
Pırasalı değişik ne yapacaksın?Ay dur bana da söyle :) Ben de pırasa yapacağım bugün de güzelse seninkini yapayım. Değişiklik olsun
Pırasa böreği ama yufkalı değil. Pırasa patates yumurta peynir un karıştırılıyor fırında pişiriliyor. Yaparsan ayrıntılı yazayım :)
Maratonsonucum
Oda toplandi
Kahvalti hazırlandı
Bulaşık yıkandı
Makineye camasir atıldı
Mutfak toplandi
Markete gidildi
Alınanlar yerleştirildi
Eline sağlık

Buzdolabı boşaltıldı
Rafları üstten silindi
Atılacaklar atıldı
Buzluk düzenlendi
Ocak silindi
Tezgah silindi
İlaç kutusu düzenlendi

maaşALLAH ne güzel mis gibi olmuş mutfak.

ben de merak ettim kitabı.
duymuştum ama okumadım.

asıl mantık ne canım anlatabilir misin?

affet aplaaaaggggmmmm

Hatta ve hatta bu ttaktikleri... pardon :KK70: iletisim yontemlerini cevremdede uyguluyorum. Sonuc gayet basarili. Ben cocuk kitaplarinda ne ogremdiysem aile yasantima da uyguluyorum.
bir daha olmasın.:KK45:

smiller duygularıma tercüman olmakta yetersiz kalıyor hep.

Amiinn..
En iyi ilaçmış "BOŞVERMEK"...
"UMURSAMAMAK"mış en doğrusu...

Veee artık benim de bir arkadaşım var... Beni olduğum gibi kabul eden, beni dinleyen... Birlikte vakit geçirmekten mutlu olduğumuz.
Nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım Orhan Veli'nin de dediği gibi "Her şey Birdenbire oldu...."

Allah bozmasın kimsenin huzurunu...

Amiinn..
En iyi ilaçmış "BOŞVERMEK"...
"UMURSAMAMAK"mış en doğrusu...

Veee artık benim de bir arkadaşım var... Beni olduğum gibi kabul eden, beni dinleyen... Birlikte vakit geçirmekten mutlu olduğumuz.
Nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım Orhan Veli'nin de dediği gibi "Her şey Birdenbire oldu...."

Allah bozmasın kimsenin huzurunu...
en doğrusu bu canım.
yalan dünya geldi geçiyor.
oturup dert düşünmeye değmez.
insanları dert etmeye hiç değmez.

relaks,neşeli,huzurlu olmaya odaklanmalı.

kafa dengi insan bulmak iyi gelmiş sana.

sayısı azaldı çünkü.:)

Bugün çok mutluyum çünkü hayattayım
Bugün cok saglikliyim çünkü yorulabiliyorum
Bugün cok sansliyim çünkü çocuklarıma faydalı olacak yeni şeyler öğrendim
Bugün cok zenginim çünkü sahip olduğum her şey yanımda elhamdülillah
Bugün cok sevgi doluyum çünkü Allah bizimle

Back
X