Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cık cık cık,hiç yakıştıramadım sana.
acacam ben simdi senin gözünü. Ucan cantaylan hemi de....![]()

CKbeautyandsheer
dagci
Nego den
Umudu kestim.
Bakalim 12 ye kadar odevi yapanlardan kim 21.02.2017 sali yazmayi akil edecek
: D
![]()
Aldatildim 5 yil önce affettim
Ailem hep önüme engel koydu okutmadilar vs
Sağol canım :)yeniliğe açık değilim galiba.:)
Allah kolaylık versin.
neden beğenmesinler endişe etme.
harika olmuş,maaşALLAH.
evet ya kafalarında tek bir model var.
eskiden ne güzel model model keserlerdi.
şimdi boya,bilmem ne çoğaldı kesme köreldi.:))
ödevler güzel.
süpersin.
HarikasınBugün çok mutluyum çünkü mutlu uyandım
Bugün cok saglikliyim çünkü havalar ısınıyor
Bugün cok sansliyim çünkü oğlum ve kocam yanımda
Bugün cok zenginim çünkü esim para bıraktı:)
Bugün cok sevgi doluyum çünkü gece tüm ev işini yaptım
cık cık cık,hiç yakıştıramadım sana.
ablayla böyle konuşulur mu ayol.![]()
Olur gülüm olur 14.30 da olur. Bugün bana durmak yok :)bana uygun bi saat yok mu yaw
Mesela 14.30 15.30 maratonu
Evet evet 14.30bda kalkıyorum
ben de devlet hastanesine giderim. Hatta arastirma olsun. Bayagi surunduruyor amaa.. her seye bakiliyor...
ay ilahiii.. o cinki cocuklari biliyorum![]()
ay deli annem cocuklara boyleyseniz kendinize nasilsiniz acaba. Ben kuafore model soylemeyi birakt artik. Zirilyon tane dergi var. Sen katli kesim namina ne gosterirsen goster gene kendi bildigi gibi kesiyor. Bir suru kadin farkli saclar ama model ayni..
Maraton almaz benom esim. Bizim skala fakir fantom arzum o skala iste...ben maratondan vazgectim cunku rainciler tanitima gelince, hicbirseyin o kadar iyi temizleyemeyecegini goryp canim sıkıldı. Foyati da cok ama cok pahali olsugu icin ve alamayacagim icin daha da canim sıkıldı..
ah ah. Benim de bir zamanlar kankitom vardim beni terketti gittim. @wisdom01
NAVLEE ve
IrResistibLe_ bugün bosluk doldurma odeviniz var. Süreniz gun batimina kadardir. Istediginiz sorudan baslayabilirsiniz
- Bugün çok mutluyum çünkü ......
- Bugün cok saglikliyim çünkü .......
- Bugün cok sansliyim çünkü ......
- Bugün cok zenginim çünkü ........
- Bugün cok sevgi doluyum çünkü ......
22 şubat maddelerim :
Günlük işler :
1. Ütü yapılacak bitirilecek o kadar
2. Buzdolabı düzenlenecek
3. Çamaşırlar yerleşecek
4. Banyo silinecek
5. Yemek yapılacak
Manevi Listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Sohbet dinlenecek
3. Bir süre tecvidli olarak düzeltilecek
4. Kitap okunacak
5. Kahve keyfi yapılacak
Çocuklar için :
1. Sabırlı olunacak
2. Kalpten dinlenecek
3. Ters cevap verilmeyecek
4. Zaman ayrılacak iş güç beklesede olur
5. Çocuk yetiştiriyorsun boru değil hakkını ver !
45 dakikalık maraton sonucum :
Buzdolabı boşaltıldı
Rafları üstten silindi
Atılacaklar atıldı
Buzluğa koyulacaklar koyuldu
Buzluk düzenlendi
Çıkan bulaşıklar akıtıldı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Makinaya koyulacaklar koyuldu
Ocak silindi
Tezgah silindi
İlaç kutusu düzenlendi
Masanın üstüne sağlıklı atıştırmalık koyuldu çocuklar için
Buzluktan buğday çıkarıldı çorba yapılacak
Pırasalı bir şeyler pişiricem azzzz sonraa :) farklı bir şey bakıyım
Küçüğü yatırıp büyüğün eline sulu boya verip başlıyorum :)
napalım. oluyo bazen![]()
affet aplaaaaggggmmmmcık cık cık,hiç yakıştıramadım sana.
ablayla böyle konuşulur mu ayol.![]()
ay evet benim kiz da laaf dinlemeye meyilli cok sukur bin sukur. Ben de ay her seyi yanlis yapiyormusum dedimKendi saçım için asla model göstermem. Sadece boyu şu kadar olsun falan derim. Son 4-5 yıldır kat da attırmıyorum zaten dümdüz kestirip dönüyorum. Hayal kırıklığı olmuyor böylelikle :)
Bu listeleri görmeyeli çok olmuştu özlemişiz :)
Eflalim çocuklar için naçizane bir kitap önereyim sana. Pedagogun bize önerdiği kitap: Çocuğunuza Sınır Koyma, yazarı Robert J. MacKenzie, yakamoz yayınlarının kitabı. Bugüne kadar çocuğa kural koymak için söylediğim/yaptığım her şeyin baştan aşağı yanlış olduğunu öğrendim bu kitapla. Bu kadar büyüttüğümüz sorunların aslında çok basit çözümleri olduğunu gördüm. Benim uyguladığım yönteminse sadece uysal çocuklarda (o da yöntem başarılı olduğundan değil çocuk söz dinlemeye meyilli olduğundan) işe yarayabildiğini de yine öğrenmiş oldum. Lafı fazla uzattım. Velhasıl kelam güzel bir kitap, senin de işine yarayacağını düşünüyorum.
Ben dun pirasali borek pisirdim. Farkli gelir mi bilmem..Pırasalı değişik ne yapacaksın?Ay dur bana da söyle :) Ben de pırasa yapacağım bugün de güzelse seninkini yapayım. Değişiklik olsun
![]()
![]()
kendi kendine dalga gecebilen insan neseli insandir. Allah neseni eksik etmesin.
affet aplaaaaggggmmmm
ay evet benim kiz da laaf dinlemeye meyilli cok sukur bin sukur. Ben de ay her seyi yanlis yapiyormusum dedim
Hatta ve hatta bu ttaktikleri... pardoniletisim yontemlerini cevremdede uyguluyorum. Sonuc gayet basarili. Ben cocuk kitaplarinda ne ogremdiysem aile yasantima da uyguluyorum.
Ben dun pirasali borek pisirdim. Farkli gelir mi bilmem..
bebisko iyi cok sukur. banyosunu yapti uyuyacak insallahİyiyim canım sağol biraz dinlenince geçtiBebişko nasıl?
her zaman mutlu saglikli sansli zengin sevgi dolu ol insallah. gecmis seni guclendirsin. okumamak birseylere engel degil unutma. ilerlemek beyinde baslar. kendini okumaBugün çok mutluyum çünkü mutlu uyandım
Bugün cok saglikliyim çünkü havalar ısınıyor
Bugün cok sansliyim çünkü oğlum ve kocam yanımda
Bugün cok zenginim çünkü esim para bıraktı:)
Bugün cok sevgi doluyum çünkü gece tüm ev işini yaptım
Teşekkür ederimbebisko iyi cok sukur. banyosunu yapti uyuyacak insallah
her zaman mutlu saglikli sansli zengin sevgi dolu ol insallah. gecmis seni guclendirsin. okumamak birseylere engel degil unutma. ilerlemek beyinde baslar. kendini okuma
dim diyesınirlandirma. kendini cok sev. sen cok degerlisin.
Yeni kitap sipariş vermek istiyorum zaten. İskender pala ya başlıycam, bir kitabını okumuştum. Bunu da sipariş edeyim sağol :)Kendi saçım için asla model göstermem. Sadece boyu şu kadar olsun falan derim. Son 4-5 yıldır kat da attırmıyorum zaten dümdüz kestirip dönüyorum. Hayal kırıklığı olmuyor böylelikle :)
Eflalim çocuklar için naçizane bir kitap önereyim sana. Pedagogun bize önerdiği kitap: Çocuğunuza Sınır Koyma, yazarı Robert J. MacKenzie, yakamoz yayınlarının kitabı. Bugüne kadar çocuğa kural koymak için söylediğim/yaptığım her şeyin baştan aşağı yanlış olduğunu öğrendim bu kitapla. Bu kadar büyüttüğümüz sorunların aslında çok basit çözümleri olduğunu gördüm. Benim uyguladığım yönteminse sadece uysal çocuklarda (o da yöntem başarılı olduğundan değil çocuk söz dinlemeye meyilli olduğundan) işe yarayabildiğini de yine öğrenmiş oldum. Lafı fazla uzattım. Velhasıl kelam güzel bir kitap, senin de işine yarayacağını düşünüyorum.
Pırasa böreği ama yufkalı değil. Pırasa patates yumurta peynir un karıştırılıyor fırında pişiriliyor. Yaparsan ayrıntılı yazayım :)Pırasalı değişik ne yapacaksın?Ay dur bana da söyle :) Ben de pırasa yapacağım bugün de güzelse seninkini yapayım. Değişiklik olsun
Eline sağlıkMaratonsonucum
Oda toplandi
Kahvalti hazırlandı
Bulaşık yıkandı
Makineye camasir atıldı
Mutfak toplandi
Markete gidildi
Alınanlar yerleştirildi
maaşALLAH ne güzel mis gibi olmuş mutfak.45 dakikalık maraton sonucum :
Buzdolabı boşaltıldı
Rafları üstten silindi
Atılacaklar atıldı
Buzluğa koyulacaklar koyuldu
Buzluk düzenlendi
Çıkan bulaşıklar akıtıldı
Elde yıkanacaklar yıkandı
Makinaya koyulacaklar koyuldu
Ocak silindi
Tezgah silindi
İlaç kutusu düzenlendi
Masanın üstüne sağlıklı atıştırmalık koyuldu çocuklar için
Buzluktan buğday çıkarıldı çorba yapılacak
Pırasalı bir şeyler pişiricem azzzz sonraa :) farklı bir şey bakıyım
Küçüğü yatırıp büyüğün eline sulu boya verip başlıyorum :)
ben de merak ettim kitabı.Kendi saçım için asla model göstermem. Sadece boyu şu kadar olsun falan derim. Son 4-5 yıldır kat da attırmıyorum zaten dümdüz kestirip dönüyorum. Hayal kırıklığı olmuyor böylelikle :)
bir daha olmasın.![]()
![]()
kendi kendine dalga gecebilen insan neseli insandir. Allah neseni eksik etmesin.
affet aplaaaaggggmmmm
ay evet benim kiz da laaf dinlemeye meyilli cok sukur bin sukur. Ben de ay her seyi yanlis yapiyormusum dedim
Hatta ve hatta bu ttaktikleri... pardoniletisim yontemlerini cevremdede uyguluyorum. Sonuc gayet basarili. Ben cocuk kitaplarinda ne ogremdiysem aile yasantima da uyguluyorum.
![]()
![]()
en doğrusu bu canım.Amiinn..
En iyi ilaçmış "BOŞVERMEK"...
"UMURSAMAMAK"mış en doğrusu...
Veee artık benim de bir arkadaşım var... Beni olduğum gibi kabul eden, beni dinleyen... Birlikte vakit geçirmekten mutlu olduğumuz.
Nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım Orhan Veli'nin de dediği gibi "Her şey Birdenbire oldu...."
Allah bozmasın kimsenin huzurunu...