• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildirim topiginw baktim.

Bu ay odak noktasi yapmayi dusunmuyorum. Isyan edenler ve katilmayanlar bildirsin...

kubdef kubdef zambak86 zambak86 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer buble buble bildirim yapmamis. Olumsuz bildirim bile yapmamislar. Ve bunlardan 3 u benim grubumda.. ben tek basima mi yarışacagim bu ay :42: :42: :42:

Birqz sonra da gunluk odevleri yazacaktim sayacaktim. Hevesim kalmadi :51:

Ben sureklı onlıne ım ve sanal muhabbetı sevdım. Ama kk de yenıyım. Topık takıbınde sorumluluklarım nelerdır hıc fıkrım yok.

Bazı düşüncelerimize katılırız bazılarına katılmayız. Hedef olmak istemedim. Bu benim görüşüm ne zaman kilo alsam begenmem kendimi. Hicte kandıramam oramdan buramdan yağ sarkarken ustume yakıstı dıye. Yıllarca fit ve güzel yasadım. Kendıme neyin gittiğini neyin gitmediğini biliyorum. Şişmanlık gitmiyor. Şişman olup güzel olanlarda vardır bnim görüşüm barışıksan kime ne?
Ama spor yapmak isteyipte yapamamak derseniz belki motivasyon olur şişmanlığı begenmemek.

Kızlar bence asıl sorun benim bangom ah nasıl motive etsem kendimi ev işlerine asıl onun kaldıracını bulamadım ah ah.
kendinize yakışmadığını söylemeniz beni ilgilendirmez ama genelleme yaparsanız ilgilendirir , buraya gelip kilolulara bir şey yakışmıyor derseniz kilolu bir insan olarak üstüme alınırım pek tabi olarak.

Bildirim topiginw baktim.

Bu ay odak noktasi yapmayi dusunmuyorum. Isyan edenler ve katilmayanlar bildirsin...

kubdef kubdef zambak86 zambak86 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer buble buble bildirim yapmamis. Olumsuz bildirim bile yapmamislar. Ve bunlardan 3 u benim grubumda.. ben tek basima mi yarışacagim bu ay :KK42: :KK42: :KK42:

Birqz sonra da gunluk odevleri yazacaktim sayacaktim. Hevesim kalmadi :KK51:
Ya chentiq 'cim sen aynen devam et canım olur öyle arada
Ben şahsen ilk hafta yapmadım, 1 haftadır da hastayım zaten daha yeni iyi oluyorum tam düzelmiş olmasamda iş yapabilecek durumdayım şu an, Allahım izniyle yaparım artık bir engel çıkmazsa

Merhaba
Biliyor musunuz o ec ve banyo hala temızlenmedı ne pisim yaa

Hergun apranax alıyorum dün almamıstım o yızden mı cok yorgundum acaba?

Bugunun 5 görevi;
1 saat eliptik
Yatak çarsaf degıstırmece
Banyo temizlik
Wc hijyen
Yemek masasını toplamaca bangonu. Ustunu bos bırakmaca.

Uf puf kızlar keske hep calıssamda evde calısmasam :)
Apranax ne için alıyorsun her gün? Aynen ben de iş konusunda oldukça titiz ve hızlıydım. Severek çalışırım ama ev işleri hep angarya.

Bu diyet spor muhabbeti burda devam edecekse ben artık yokum. Gerçekten rahatsız oluyorum. Tam kendimle yeni barışmısken kimsenin huzurumu kaçırmasına izin vermiycem.

Apranax ne için alıyorsun her gün? Aynen ben de iş konusunda oldukça titiz ve hızlıydım. Severek çalışırım ama ev işleri hep angarya.
Grıbal durumum olunca esım hep bunu verır gercekten ıse yarıyor hep hasta oldugumda antıbıyotıge gerek kalmadan ayakta gecırırım. Dun ıyı hıssedınce almadım ama sporda zorlandıgımı farkettım apranaxı almamamdan kaynaklı dıye dusundum. Bugun aldım nette de bıraz okuma yaptım. Mıdeye yuklenıyormus bırakıcam almıcam artık.

kendinize yakışmadığını söylemeniz beni ilgilendirmez ama genelleme yaparsanız ilgilendirir , buraya gelip kilolulara bir şey yakışmıyor derseniz kilolu bir insan olarak üstüme alınırım pek tabi olarak.
Yakıştıran yakıştırıyor eflalim. Benim bir arkadaşım var. Yani bayağı bir kilolu. Çok ciddi bir kiloda ama öyle zevklidir ki her giydiğini yakıştırır. Gözümüz hep onun üstünde olur.

Yakıştıran yakıştırıyor eflalim. Benim bir arkadaşım var. Yani bayağı bir kilolu. Çok ciddi bir kiloda ama öyle zevklidir ki her giydiğini yakıştırır. Gözümüz hep onun üstünde olur.
Bende obez değilim 69 kiloyum zevkli de giyinir genelde beğenilir, her şeyden önce kendim beğenirim bu da yeter :)

Aslında yazsam mı yazmasam mı bılemedım. Yazmayım dedım o zaman sızı kaale almamış gıbı gorunup dahada rahatsız olmanıza sebep olurum dıye cekındım

Siz kendinizle barısık olsaydınız bu kadar cabuk alınabılır mıydınız? Spor dıyetten bu kadar rahatsız olabılır mıydınız? İçinizde biraz daha zayıf olmanız gerektıgını soyleyen kadın suçlu ben degılım.
Sizi tanımıyorken sizi nasıl kırabildim şaşkınım.
Lutfen moodunuzu sinirinizi ben gibi bir kilo seçici için bozmayın. Ben sigara icenlerle ve kilolu olanlarla zaten arkadaslık edemıyorum reel de. Yasam tarzımız tutmuyor tempomuz uyusmuyor. Sız yazdıgımı rica ederım bosverın

Bende obez değilim 69 kiloyum zevkli de giyinir genelde beğenilir, her şeyden önce kendim beğenirim bu da yeter :)
Bende 69 um dedıgım gıbı yakısıyorda 60 ken daha cok yakısıyor. Bence topıc amacındam şaşıcakk hepımız daha duZenlı kadınlar olup zevkle ev işlerine bağlanmaya calısam külledileri oldugjmuzu unutmayalım bence. Centiğe ayıp olacak

Ben de apranax i agri kesici olarak biliyorum. Eger enerji veriyorsa, ben de agrim oldugunda onu alayim. Enerji patlamasi yasamak istiyorum.

Apollo, yeni topik acacaksin. Takip etmenin bir kurali yok. Ben seni yonlendiririm. Oraya gelip bildirim yapacagiz. Falan fisman...

Gelelim digwr sorularin cevabina. Kizim anaokuluna gidiyor. Kurallari sallamiyor. Yanimizda uyumaya bayiliyor.. oglum da oyle .. enerjik cocuklar..

Baska ne sormustun. Haaa banko odevi. Bu jaftalik aloskanliklardan biri de o olur. Mutfak mi banyo mu sorunlu? Sana bir abdi secmek lazim aslinda ama badilik sstemi calismiyor. Duzenli giris bildiris saglanmayinca

Ben de apranax i agri kesici olarak biliyorum. Eger enerji veriyorsa, ben de agrim oldugunda onu alayim. Enerji patlamasi yasamak istiyorum.

Apollo, yeni topik acacaksin. Takip etmenin bir kurali yok. Ben seni yonlendiririm. Oraya gelip bildirim yapacagiz. Falan fisman...
:) houston topık acmayı bılmıyorum burdan katılan var mı ? Spor dıyet sorunsalı için

Gelelim digwr sorularin cevabina. Kizim anaokuluna gidiyor. Kurallari sallamiyor. Yanimizda uyumaya bayiliyor.. oglum da oyle .. enerjik cocuklar..

Baska ne sormustun. Haaa banko odevi. Bu jaftalik aloskanliklardan biri de o olur. Mutfak mi banyo mu sorunlu? Sana bir abdi secmek lazim aslinda ama badilik sstemi calismiyor. Duzenli giris bildiris saglanmayinca
Ahh centık bır budyım olmalı bencede sorun o. Bangoyu o toplamalı

Senınkıler kucukmus canım.

Back
X