• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chentiq chentiq senin kanki nerelerde?
kanki mi badi mi.? Kanki diyen wisdom di epeydir girmedi topige. Yok eger badisko kubdefi kastediyorsan hastalanmis kendileri... :42:

Ahh centık bır budyım olmalı bencede sorun o. Bangoyu o toplamalı
sihirli degnek yok maleseff.. git topla hemen. Buraya da foto yukle.. nobetciyim dedigine gore de.. aksami hayal et. Gidince sole toplicam bile yapıcam falan de.

Spor icin zambak86 zambak86 P pinartn cnntrm cnntrm @ dagci ben ve sen var. Baska eklenen olursa yazariz.

Aslında yazsam mı yazmasam mı bılemedım. Yazmayım dedım o zaman sızı kaale almamış gıbı gorunup dahada rahatsız olmanıza sebep olurum dıye cekındım

Siz kendinizle barısık olsaydınız bu kadar cabuk alınabılır mıydınız? Spor dıyetten bu kadar rahatsız olabılır mıydınız? İçinizde biraz daha zayıf olmanız gerektıgını soyleyen kadın suçlu ben degılım.
Sizi tanımıyorken sizi nasıl kırabildim şaşkınım.
Lutfen moodunuzu sinirinizi ben gibi bir kilo seçici için bozmayın. Ben sigara icenlerle ve kilolu olanlarla zaten arkadaslık edemıyorum reel de. Yasam tarzımız tutmuyor tempomuz uyusmuyor. Sız yazdıgımı rica ederım bosverın
Bu nasıl bir bakış açısı, kilolularla ve sigara içenlerle arkadaşlık edemiyorsunuz öyle mi ? Tempo uymuyor derken ne yapıyorsunuz maraton mu koşuyorsunuz. Kaç yıldır şu sayfadayım ilk defa birinden hoşlanmadım açık bir şekilde söylüyorum. Sizinle benim de hayat tarzımız bakış açımız çok farklı.

ihirli degnek yok maleseff.. git topla hemen. Buraya da foto yukle.. nobetciyim dedigine gore de.. aksami hayal et. Gidince sole toplicam bile yapıcam falan de

:) kızma houston ok sabah toplayıp cıktım. Annem var evde oyle bırakmıyorum evı ona. Ama bu gece tertemız yatıcam gece foto cekıcem. Buddy ıstıyorum ama bir sinerji olur.

Nego Nego burasi temizlik topugi ama her telden caliyoruz malum.. sen guzelsin giydigin de yakisiyor ben gordum zaten.. ama soyle dusun her sey sinav. Ve herkes dusuncesinde ozgur. Hakaret etmemis ki. Dusuncesini soylemis. Lombur lolbur oldugu halde mini etekle igrenc selulitlerini gozumuze sokan insanlar da var ama bu tercih meselesi. Sen kendine yakistoriyorsan kime ne.. yarin bir gun insanlar yuzume karsi da soyleyebilir sismansin diye. Benim esim de bu gobek ne diyor bana. Is yerimdekiler 3. Mu geliyir demeye basladilar. Umrumda mi... evet umrumda :D :D ama uzulmuyorum guluyorum yani daha motive oluyorum. Ama kendimi begenmemezlik etmiyorum. Yani daha iyi olmak istemek ve begenmemek ve barisik olmak farkli seyler canim. Kendini yorma.. sen de demişsin iste. Kilolulara yakisir diye. Tamam bu kadar mesele yani. Uzme sıkma canini.... tatli annem benim..

:) kızma houston ok sabah toplayıp cıktım. Annem var evde oyle bırakmıyorum evı ona. Ama bu gece tertemız yatıcam gece foto cekıcem. Buddy ıstıyorum ama bir sinerji olur.
Ay su mesajini okuyunca bir de ustteki alintiladigim mesaji mi okudum. Bu topiktekilerden bir kaci beni basta pek sevmezlermis. Bu ne ya derlermis gestapo kampina mi geldik diye. Ikon kullanmiyorum diye espri yaptigimi anlamazlarmis. Simdi dondum mesaji okudum da. Sunu yap bunu yap sonra da bunu yap.. kendime oldu emredersiniz efendim diyesom geldi :KK70: :KK70:

kanki mi badi mi.? Kanki diyen wisdom di epeydir girmedi topige. Yok eger badisko kubdefi kastediyorsan hastalanmis kendileri... :KK42:

sihirli degnek yok maleseff.. git topla hemen. Buraya da foto yukle.. nobetciyim dedigine gore de.. aksami hayal et. Gidince sole toplicam bile yapıcam falan de.

Spor icin zambak86 zambak86 P pinartn cnntrm cnntrm @ dagci ben ve sen var. Baska eklenen olursa yazariz.
@wisdom u sordum. Badine de geçmiş olsun kubdef kubdef

Nego Nego canım ne yaptın siparişlerin ulaştı mi ilk müşterine?
seni takdirle takip ediyorum hamarat hatun.:KK9::KK9::KK9:

Ay su mesajini okuyunca bir de ustteki alintiladigim mesaji mi okudum. Bu topiktekilerden bir kaci beni basta pek sevmezlermis. Bu ne ya derlermis gestapo kampina mi geldik diye. Ikon kullanmiyorum diye espri yaptigimi anlamazlarmis. Simdi dondum mesaji okudum da. Sunu yap bunu yap sonra da bunu yap.. kendime oldu emredersiniz efendim diyesom geldi :KK70: :KK70:
Emredersiniz efendim :)

Nego Nego canım ne yaptın siparişlerin ulaştı mi ilk müşterine?
seni takdirle takip ediyorum hamarat hatun.:KK9::KK9::KK9:
Ulaştı canım beğenildi çok şükür. Yeni sipariş hazırlıyorum. Dün de poşetlik sipariş aldım bakalım nasip. İlk paramla pardesu eşarp aldım :)

Nego Nego burasi temizlik topugi ama her telden caliyoruz malum.. sen guzelsin giydigin de yakisiyor ben gordum zaten.. ama soyle dusun her sey sinav. Ve herkes dusuncesinde ozgur. Hakaret etmemis ki. Dusuncesini soylemis. Lombur lolbur oldugu halde mini etekle igrenc selulitlerini gozumuze sokan insanlar da var ama bu tercih meselesi. Sen kendine yakistoriyorsan kime ne.. yarin bir gun insanlar yuzume karsi da soyleyebilir sismansin diye. Benim esim de bu gobek ne diyor bana. Is yerimdekiler 3. Mu geliyir demeye basladilar. Umrumda mi... evet umrumda :KK70: :KK70: ama uzulmuyorum guluyorum yani daha motive oluyorum. Ama kendimi begenmemezlik etmiyorum. Yani daha iyi olmak istemek ve begenmemek ve barisik olmak farkli seyler canim. Kendini yorma.. sen de demişsin iste. Kilolulara yakisir diye. Tamam bu kadar mesele yani. Uzme sıkma canini.... tatli annem benim..
Bu konuda daha yazmak istemiyorum yazacak çok şey var da neyse

Ulaştı canım beğenildi çok şükür. Yeni sipariş hazırlıyorum. Dün de poşetlik sipariş aldım bakalım nasip. İlk paramla pardesu eşarp aldım :)
canım çok sevindim.
güle güle giy tatlım.
ne keyifli olmuştur kendi emeğinle alış veriş yapmak.

beğenilir bence de.
geliştireceksin eminim zamanla.

şimdi sosyal ortam çok elverişli ticaret ve her konuda.

geçen bağırmayanannenin bir konuda takipçilerine yönlendirmesini okudum.
çok tuhaftır ben yıllardır içimden gelen bir dürtüyle hep o şekilde yaklaşırım çocuklara.

var olanı sunup,hem insanlara hem ailene faydalı olabilmek adına sosyal ortam çok güzel.

evine katkıda bulunman,çaba sarfetmen,zamanını değerlendirmen hepsi muhteşem şeyler.

takibindeyim canım.:)

canım çok sevindim.
güle güle giy tatlım.
ne keyifli olmuştur kendi emeğinle alış veriş yapmak.

beğenilir bence de.
geliştireceksin eminim zamanla.

şimdi sosyal ortam çok elverişli ticaret ve her konuda.

geçen bağırmayanannenin bir konuda takipçilerine yönlendirmesini okudum.
çok tuhaftır ben yıllardır içimden gelen bir dürtüyle hep o şekilde yaklaşırım çocuklara.

var olanı sunup,hem insanlara hem ailene faydalı olabilmek adına sosyal ortam çok güzel.

evine katkıda bulunman,çaba sarfetmen,zamanını değerlendirmen hepsi muhteşem şeyler.

takibindeyim canım.:)
Bekarken çalıştığımı saymazsak ilk kazancım oluyor :) sağol canım desteğin için, çok güzel bir duygu üretmek.
ben de geleyim mi ?:)))

eşimi teli bozuldu benimkini aldı.
ben de eski telimle geldim işe.

sadece arayanlarla iletişimdeyim.
Ay kötü olmuş, foto atardım aldıklarıma bakardın
Nego Nego iyi gunlerde kullan ilk paranla aldiklarini. kazancin daim olsun.
Çok sağol canım, inşallah amin

Bekarken çalıştığımı saymazsak ilk kazancım oluyor :) sağol canım desteğin için, çok güzel bir duygu üretmek.

Ay kötü olmuş, foto atardım aldıklarıma bakardın

Çok sağol canım, inşallah amin
uzun zaman sonra olunca ilk gibi keyifli gelmiştir.
eşinin de hoşuna gitmiştir eminim.:)

at sonra bakarım merak ettim.
ben de alacağım ilk fırsatta.

öğlen eve gidip çamaşır asacaktım ama canım istemedi.

şimdi de akşam geç geleceğimi düşünüp canım sıkıldı.
beyazlar var sırada.

hafta sonu iş yapmak istemiyorum.

hava bugün çok güneşli.
bütün gün gezesim var.:KK49::KK49:

IMG_3088.webp

Ben bunu cok sevdım. Paylaşmak istedim sevgilerle ekip!

Back
X