Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben maratondaymışım da haberim yokmuşKızlaaaaaar acilinden maraton istiyorum varmı geleeen
Sonra hepinize tek tek dönecem:)
Hani 15 günlük yazılmıştı yaa onların gerçiOğlum için geçmiş olsun. Hangi ödevlerin fotosunu sordun?
Bir gün temizlik yap öbür gün dinlen, misafirlerini de seneliknizninde alırsın arada çıkar..Arkadaşlar günaydın ben çok dertliyim çalışıyorum iki gün izinliyim bi oğlum var 4.5 yaşında izin günümde dinlenmek istiyorum evimi temizlemek istiyorum misafir alırsam herişim kalıyor işim sarpasarıyor gelecem diyene gelme diyince darılıyorlar napıcam ben
Biter miii mutfaktayımBitti mi
Neler yaptın

Biter miii mutfaktayım![]()

Günaydın kızlar..
Bugün de kv doktora götüreceğim, o yüzden bugun ne yaparim, nasil yaparim bilmiyorum. Şu an için sadece cam önlerini sildim.
Ben aslında Bir sey sormak için geldim.
Bu h.içi eğer sıgdırabilirsem fırını silmek istiyorum iç dış. İçini yağ çözle temizlesem kaç saat açık bırakmam lazım kapağını, sonradan pişirdiklerime bir etkisi olur mu, yani bir riski var mı? Emin olmak istiyorum daha önce de düşündüm ama cesaret edemedim hiç. Normal bulaşık deterjanı sünger döküp sildim hep..
Heeee bitti bile dermişim yok beee kuzum başlayamadım bile dün oğlan hastalandı onu doktora götürdüm başlayacaktım güyaaa Bugun kısmetse başlıyorum
Yarişmaya nasıl giricem ödevler burdamı yayınlanıyor
Günaydın kızlar..
Bugün de kv doktora götüreceğim, o yüzden bugun ne yaparim, nasil yaparim bilmiyorum. Şu an için sadece cam önlerini sildim.
Ben aslında Bir sey sormak için geldim.
Bu h.içi eğer sıgdırabilirsem fırını silmek istiyorum iç dış. İçini yağ çözle temizlesem kaç saat açık bırakmam lazım kapağını, sonradan pişirdiklerime bir etkisi olur mu, yani bir riski var mı? Emin olmak istiyorum daha önce de düşündüm ama cesaret edemedim hiç. Normal bulaşık deterjanı sünger döküp sildim hep..
Bugünlük bu kadar yeter yoruldum merdiven tepesinde in çık in çık belim koptu
Mutfak dolaplarının tepesi hani görünmeyen yer var yaa orayı bi güzel aspirin sıkıp ovaladım sildim
Sonra üst dolaplarda NE varsa boşaltıp içlerini bi güzel sildim yerleştirdim düzenledim
Bir kaç eskimiş pek de kullanmadığım ıvır zıvırları eledim
Yarın baharatlık bölümünü yaparım zaten ödev bide alt tarafları yapabilirsem yapacağım
Ayy mis gibi oldu açıp açıp bakıyorum

Bugün misafirim vardı kahvaltı için az önce gitti birazdan da doktora gitmem gerek beni unutun bugünlük![]()
Bugünlük bu kadar yeter yoruldum merdiven tepesinde in çık in çık belim koptu
Mutfak dolaplarının tepesi hani görünmeyen yer var yaa orayı bi güzel aspirin sıkıp ovaladım sildim
Sonra üst dolaplarda NE varsa boşaltıp içlerini bi güzel sildim yerleştirdim düzenledim
Bir kaç eskimiş pek de kullanmadığım ıvır zıvırları eledim
Yarın baharatlık bölümünü yaparım zaten ödev bide alt tarafları yapabilirsem yapacağım
Ayy mis gibi oldu açıp açıp bakıyorum