- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
Evet gittim canım, bebiş iyi bir sorun yok çok şükür, Allah razı olsun hatırlayıp sorduğun içinzambak86 cumartesi dra gidecektin gittinmi nasıl bebişin durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gittim canım, bebiş iyi bir sorun yok çok şükür, Allah razı olsun hatırlayıp sorduğun içinzambak86 cumartesi dra gidecektin gittinmi nasıl bebişin durumu
Günaydın.. Ben o saatte uyku maraton una hazırlanıyordumOlmamis![]()

Kızın kaça gidiyor canım?@ha mim,CKbeautyandsheer şöyle yapsa; bu hafta yatak odasını yapsın, yatak odası odak nokta olunca da oturma oasını odak nokta yapsın, olmaz mı?
Ben bugün dışarı da çıktım, bölündüm hemen yazıp kızın ödevlrine derslerine itmem lazım.
Günlük beşlim:
Bulaşık makinası boşaltmak,
Çamaşır yıkamak, asmak,
Fatura yatırmak,
Bankaya gitmek,
Kahvaltıya misafir almak..
Gün içinde siteye giremediğim için ödevleri şimdi gördüm. Bugünküyle h.içi başka bir ödevi birleştireceğim artık. Ben ondan önce başka ödev yaptım kendime. Portmanto yerine kullandığımız eski, kırılmış bir dolabı boşaltıp, kırıp atmak, yerini temizlemek..
Kızım 7. Sınıfa gidiyor ama maalesef ben zorlamadan ne ödevine başliyor, ne de ders çalışıyorKızın kaça gidiyor canım?
Kk'ya girmemiştim ama ben o saatlerde maraton halindeydimMaratona gelen olur mu acaba??
K klbk33Dostacilisoyler
sivastrabzon
ha_mim @esoes1919
zambak86
areser
Kendisi yapsa, sen sadece takip etsen ne yapmış ne çalışmış diye, kötü alışmışKızım 7. Sınıfa gidiyor ama maalesef ben zorlamadan ne ödevine başliyor, ne de ders çalışıyor![]()
Kendisi yapsa, sen sadece takip etsen ne yapmış ne çalışmış diye, kötü alışmış
Gunaydin hanimlar nasilsiniz?
Hava yine kapali kis geldi bu sefer kapali havada temizlikte yapilmiyor ki./
Bugun ki 5 lim
Supurge tutmak (bunu 3 gundur yaziyorum bugun tutucam insallah)
Camasirlari katlamak
Makinaya camasir atmak
Nevresimleri degistirmek
Toz almak
bad8m artik dogur su bebeyi ya... 2 gun kaldi dio bak kicagima almaya...Olmamis![]()
havaya sucu atma...Gunaydin hanimlar nasilsiniz?
Hava yine kapali kis geldi bu sefer kapali havada temizlikte yapilmiyor ki./
Bugun ki 5 lim
Supurge tutmak (bunu 3 gundur yaziyorum bugun tutucam insallah)
Camasirlari katlamak
Makinaya camasir atmak
Nevresimleri degistirmek
Toz almak
Maratona gelen var mi? 12.00 13.00 maratonu
sivastrabzon K klbk33
zambak86
Dostacilisoyler
areser
ha_mim
Herkescikler kendini , birbirlerini Eki Görüntüle 2075423 etiketlesin bir zahmet![]()
Tüh ya geçmiş, ama ben o saatte oğlum öğlen yemeğine geliyor onunla ilgileniyorum, yemeği vs, bir de kek yaptımMaratona gelen var mi? 12.00 13.00 maratonu
sivastrabzon K klbk33
zambak86
Dostacilisoyler
areser
ha_mim
Kaç gündür ben diyecem de :) , az kaldı nasıl olsa kendiliğinden kalkar diye düşündüm:)bad8m artik dogur su bebeyi ya... 2 gun kaldi dio bak kicagima almaya...
Kalkmoyor benim bildigim. Aman sen soyleme. Kinayanin basina geliyor biliyorsun. Zambak senin okul ne oldu. Ilahiyat mezunu muydun. Bir de hafizliga mi calisiyordun o is nasildi. Okuman tecvidin falan nasil arkadasim?Kaç gündür ben diyecem de :) , az kaldı nasıl olsa kendiliğinden kalkar diye düşündüm:)
Oturma odasından sonra benimde aklımdaki yatak odasıydı canım yani haftaya.bekleyemezmisin?çok mu acill:))
@ha mim,CKbeautyandsheer şöyle yapsa; bu hafta yatak odasını yapsın, yatak odası odak nokta olunca da oturma oasını odak nokta yapsın, olmaz mı?
Ben bugün dışarı da çıktım, bölündüm hemen yazıp kızın ödevlrine derslerine itmem lazım.
Günlük beşlim:
Bulaşık makinası boşaltmak,
Çamaşır yıkamak, asmak,
Fatura yatırmak,
Bankaya gitmek,
Kahvaltıya misafir almak..
Gün içinde siteye giremediğim için ödevleri şimdi gördüm. Bugünküyle h.içi başka bir ödevi birleştireceğim artık. Ben ondan önce başka ödev yaptım kendime. Portmanto yerine kullandığımız eski, kırılmış bir dolabı boşaltıp, kırıp atmak, yerini temizlemek..