- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Him guzel gozukuyor tertemiz ellerine saglik :)Fotoyu atmayı unutmuşum albüme atmadım bunu istediğim gibi olmamış.. sizce nasıl olmuş? Banyoyla wcEki Görüntüle 2085123 9ye bir de.koridorun kalanina da yapicam çünkü yeniden alıp..
Eki Görüntüle 2085124
Teşekkür ederim, ama bembeyaz durmuyor değil mi yine de, ben öyle olacağını hayal etmiştim en azından..Him guzel gozukuyor tertemiz ellerine saglik :)
Selam bayanlar.. Dün klasik işler dışında pek bir şey yapmadıgim için yazmadım.
Bugünü doldurdum ama
Nihayet mutfak ve koridor yarışının derz temizliğini yaptım. Bazı yerlerde pek.etlisi olmamış gibi. Foto attım albüme bir tane de buraya atayım fikrinizi yazıverin. Bir de.kurusun ufalayayim köftelik diye ekmek bırakmıştım açığa. Deterjan biraz kokuluydu. Balkon kapısı mı açtım ama bir şey olmuş mudur?
Diğer işlerim de balkon yıkamak, çamaşır yıkayıp aşmak, banyo-wc temizliği, bulaşık makinası açma, çıkanları yerleştirme ve günlük bakım..
Ben beyaz gibi gordum ama bilmiyorum.Teşekkür ederim, ama bembeyaz durmuyor değil mi yine de, ben öyle olacağını hayal etmiştim en azından..ekmeklere birsey olmusmudur dışarda,kaldı cam açtım ama..
Ben beyaz gibi gordum ama bilmiyorum.
Ya iste dogal temizleyici kullanmazsan boyle ekmeklere bisey olmus mudur diye sorarsin![]()
Ya ben size oncesi sonrasi yapcaktim ya kirli derz bulamadim o yuzden yapmadimVayy gözünden de kaçmamış, fena çuvalladık desene..
ben de yapacaktım aslında ama çok farketmedi gibi geldi sanki.. Banyo ve wc yi yapınca inşallah..
Çaydanlığı unutmuşsun, emek harcamışsın ona da..Mutfak dolaplarının dışı silindi
Buzdolabı iç dış silindi
Bulasık makinası iç dış silindi
Fırın içi temizdi sadece dıştan silindi
Mutfak yerleri supuruldu silindi
Camı kaldı sadece yapabilirsem aksam maraton yapan birine eşlik etmek isterim yapamazsam yarına artık :)
:) dogru söylüyosun o kolay olunca yazmamıştımÇaydanlığı unutmuşsun, emek harcamışsın ona da..
Albümde sormuştum, cif+poşet dışında ayrtıntısı varsa onu da yazar mısın?:) dogru söylüyosun o kolay olunca yazmamıştım
Albümde sormuştum, cif+poşet dışında ayrtıntısı varsa onu da yazar mısın?
Günaydın.. Erkenci ve hızlisin maşallah.. Ben de erkenciyim ama daha başlamadim bir şeye.. Bir yatakları topladım, camları açtım, bir de kızın kahvaltısi ve okula bırakılması.. Bugün inşallah vitrini temizlemeyi düşünüyorum iç-dış, alt-üst.. Çamaşırları toplayıp yeni yıkayacağım, komşuları kahveye çağıracağım, bir de sarma yaparken ayırdığım lahanayı kapuskalik dograyip buzluğa atacağım..Gunaydın hanımlar.
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yatak odası oturma odası toplandı
Ev süpürülmeye hazır hale getirildi
Çay keyfim bitince ve bebegimde izin verirse supurup silicem :)
Günaydın.. Erkenci ve hızlisin maşallah.. Ben de erkenciyim ama daha başlamadim bir şeye.. Bir yatakları topladım, camları açtım, bir de kızın kahvaltısi ve okula bırakılması.. Bugün inşallah vitrini temizlemeyi düşünüyorum iç-dış, alt-üst.. Çamaşırları toplayıp yeni yıkayacağım, komşuları kahveye çağıracağım, bir de sarma yaparken ayırdığım lahanayı kapuskalik dograyip buzluğa atacağım..
Herkese kolay gelsin..
Tek cammi butun ev camimiBebiş sabahın köründe ayaga dikiyo beni :)
Kolay gelsin benim vitrinim yok olsa eşlik ederdim :) cam silmek istiyorum aslında ama erteliyorum