• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim işler bitti sayılır, zaten 15.00 a kadar tamamlamış olurum.
Maraton sonucunu şimdi yazayım sonra yine devam edeceğim..
Akşam yemeği yapıldı, bulaşıkları makina açılıp yıkandı, kalanlar elde yıkandı, makina boşaltıldı, kuruyanlarla yerlestirildi, kv. Kahvaltısı, Egzersiz, buz kompresi, banyosu yaptırıldı, nevresimleri değiştirildi, yerler silindi, çamaşır yıkandı, asılacak, gardrop bir kısmı, üstlerde yetisebildigim yerler silindi, düzenlendi, kahve molası, kk ya göz atma.. Şimdi kızın okuldan gelmesini bekliyorum. Sonra yemek faslı tekrar ve camasirlar asilacak...liste böyle gider..
kubdef kubdef çıkarken günlük ödevi gördüm, vakit ve halim yerinde olursa yaparım, olmazsa yarına.. Bitince de foto atarım.
Yatak odası odak maddelerini biri atabilir mi bana?

Benim işler bitti sayılır, zaten 15.00 a kadar tamamlamış olurum.
Maraton sonucunu şimdi yazayım sonra yine devam edeceğim..
Akşam yemeği yapıldı, bulaşıkları makina açılıp yıkandı, kalanlar elde yıkandı, makina boşaltıldı, kuruyanlarla yerlestirildi, kv. Kahvaltısı, Egzersiz, buz kompresi, banyosu yaptırıldı, nevresimleri değiştirildi, yerler silindi, çamaşır yıkandı, asılacak, gardrop bir kısmı, üstlerde yetisebildigim yerler silindi, düzenlendi, kahve molası, kk ya göz atma.. Şimdi kızın okuldan gelmesini bekliyorum. Sonra yemek faslı tekrar ve camasirlar asilacak...liste böyle gider..
kubdef kubdef çıkarken günlük ödevi gördüm, vakit ve halim yerinde olursa yaparım, olmazsa yarına.. Bitince de foto atarım.
Yatak odası odak maddelerini biri atabilir mi bana?
Bosver sen yatak odasi odagini ocak ayinin odagini belirleyelim onu atariz.

Sizce ocak ayinin odagi ne olsun hanımlar

Selam kızlar ben geldimmmm Yeni yıl hepinize huzur sağlık mutluluk getirsin inşallah

Maratonlar yapılmış ben kaçırdım galiba bende şimdi kalkıyorum gelen olursa sevinirim

Günlük 5 limi yazıyım

1- dağınıklık toplanacak

2- yemek yapılacak

3- çamaşır katlanacak

4- gece ütü yapılacak

5- Mutfak süpürülecek

Maraton sonucu
Kahvalti masasi toplandi
Bulaşıklar makineye yerlestirildi
Elde yikanacaklar yikandi
Oglusa yemek yapildi
Esimle kahve keyfi yapildi
Bosalip temizlenen un kavonuzu doldurulup kaldirildi
Cografya konu anlatim calisildi ozet cikarildi
Oglus uyandi asil maraton bu saatten sonra basladi
Ocak tezgah silindi
Çaydanlıklar limon tuzuyla kaynatilip parlatildi
Yatak ve cocuk odasi toparlandi havalandirildi
Salon koridor mutfak supuruldu
Hali örtüsü cirpildi
Mutfak silindi
Oglusa yemek yedirildi
Oglusun camasirlar makineye atildi
Utu yapma planlarim var ama hava da cok guzel disari cikip guzel havayi degerlendirmek de istiyorum

areser areser nerelerdesin canım sen hiç gelmez oldun

Bende yazıyım yaptıklarımı
Yataklar toplandı
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı
Kız okula hazırlandı gönderildi
Ev toplandı süpürüldü

Bugün eşimin doğum günü ona slayt yaptım baya vaktimi aldı:)
Börek için hamur yoğurdum dinleniyor az sonra açıcam.su böreğini çok sever goncam yapıyımda yesin:KK36:

kubdef kubdef salon/oturma odasi da olabilir

Canım geçen ay oturma odası ve yatak odasıydı odak noktamız.salon bi çoğumuz kullanmıyor.benim aklıma yine mutfak ve banyodan başka biyer gelmiyor.mutfak antre veya banyo antre olabilir.başka fikri olan var mıııı

Bence yatak odasını yapmak isteyenler listenin tamamı olmasada yine yapsın.çünkü 15 günlük süremiz oluyor nasılsa onlarda bu 15 gün içinde hem yatak odasını hem de diğer odak noktasını yaparlar artık tabii eğer isterlerse aklıma başka bir fikir gelmedi...

sivastrabzon sivastrabzon canım benim maddelerim bunlardı

Yatak Odası
Odak noktası maddelerim

.tülünü perdesini yıkamak
.perdesini ütülemek
.camını silmek
.peteği temizlemek
.avizesini silmek
.halısını silkelemek
.gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak
.kapısını silmek
.beşik boşaltılıp silinecek çekmeceler düzenlenecek
.tüm eşyalar iç ve dış şampuanlı suyla silinecek ve çekilip altı silinecek
.Elektrik düğmesi prizler silinecek
.bazanın içi boşaltılıp silinecek yeniden yerleştirilecek
.Çekmeceler boşaltılıp silinip yeniden düzenlenecek
.elektrikli soba sökülüp temizlenecek

Canım geçen ay oturma odası ve yatak odasıydı odak noktamız.salon bi çoğumuz kullanmıyor.benim aklıma yine mutfak ve banyodan başka biyer gelmiyor.mutfak antre veya banyo antre olabilir.başka fikri olan var mıııı

Bence yatak odasını yapmak isteyenler listenin tamamı olmasada yine yapsın.çünkü 15 günlük süremiz oluyor nasılsa onlarda bu 15 gün içinde hem yatak odasını hem de diğer odak noktasını yaparlar artık tabii eğer isterlerse aklıma başka bir fikir gelmedi...
Oyumu banyo antre den yana kullaniyorum o zaman :) arada yatak odasini da cikaririm belki

Back
X