Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlasınnnnm ben varımmmMaraton başlasın
11.30 13.00
Maratona ben varim kahvalti fasliyla beraber :) odevleri de gunluk yazmayi planliyorum bugunu yazmistimMaraton başlasın
11.30 13.00
Gunluk odev aynalari silmek.8 Ocak 5 lisi
1- evi topla
2- dün yapılan ütülerini yerleştir
3- yatak odasını süpür sil toz al
4- çamaşır yıka
5- banyoları temizle
(Ben artık yemek yapmayı 5 lime eklemeyeceğim çünkü ZATEN mecbur yapıyoruz)
Bugünün ödevi ne![]()
Maraton başlasın
11.30 13.00

Ben varim suan oglusu emziriyorum mecbur mola verdim benim daha da gec bitebilirBitiş saatini 14.00 a kadar uzatabilirmiyiiiz
Çok çalışmam lazım çoooooook![]()
Ben varim suan oglusu emziriyorum mecbur mola verdim benim daha da gec bitebilir![]()

Ben geldimBaşlasınnnnm ben varımmm

Ay ben onu gormemisim :/ sana zahmet elin deymisken 2 topige birden yaziversn. Buraya da yazki aklimizdan cikmasinMaratona ben varim kahvalti fasliyla beraber :) odevleri de gunluk yazmayi planliyorum bugunu yazmistim
Ben bugun yaklasik 16.00 ya kadar buralardayim istedigin zaman bitir benimde cok calismam lazimBitiş saatini 14.00 a kadar uzatabilirmiyiiiz
Çok çalışmam lazım çoooooook![]()

Ben yaninizdayim merak etmeyin dag gibi uti bitirilecekBen varim suan oglusu emziriyorum mecbur mola verdim benim daha da gec bitebilir![]()
Yinede en kendin aksam yemegi yedikten sonra hemen topla oyle katilmis olAynen benimde.16 yı bulabilir hatta geçebilir de
Eşim evde 14.30 da işe gidecek.asıl iş o gidince başlar.gidene kadar da ne yaparsam kar
5 lim
Mutfak toplanacak
Ev süpürülüp silinecek(dip köşe)
Toz alınacak
Pazara gidilecek
Kuruyan çamaşırlar toplanacak katlanıp yerleştirilecek
Alışkanlık işine bu hafta katılamam gibi.eşim işten 12.30da geliyor gelince bişeyler yiyor.maalesef o saatte mutfağı toplayamam.komşum rahatsız olur(zaten hazırlarken bile çok tedirgin oluyorum...
Tam zamaninda gelmisim bende simd kalıyorumBenim maraton devam ediyor 14:30-16.00 A kadar
Benim maraton devam ediyor 14:30-16.00 A kadar
Ben bu kısmı anlamadım. 15 den.sonra yeni alışkanlık belirlenip, şimdikiyle ikisi mi devam.edecek?15.de degisecek ama eski aliskanliga da devam edecegiz 2 sini birden yapacagiz
Yinede en kendin aksam yemegi yedikten sonra hemen topla oyle katilmis ol
Bende geldimmm ben 14.00 kadar uzadı kargom geldi bi yarım saat gelenleri denemekle geçti
Mutfak toplandı
Ocak lavabo temizlendi
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Makineye çamasır atıldı
Deterjan gözü yıkandı
Benim ve kIzmın nevresimleri çıkartıldı
(Yenilerini sermedim daha)
Odalarda ki dağınıklık toplandı
Ütülerin bir kısmı yerleştirildi
Yatak odası süpürüldü
Halısı kaldırıldı
Komidinler çekilip süpürülüp silindi