• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben varim suan oglusu emziriyorum mecbur mola verdim benim daha da gec bitebilir :KK43:

Aynen benimde.16 yı bulabilir hatta geçebilir de:işsiz:
Eşim evde 14.30 da işe gidecek.asıl iş o gidince başlar.gidene kadar da ne yaparsam kar

5 lim
Mutfak toplanacak
Ev süpürülüp silinecek(dip köşe)
Toz alınacak
Pazara gidilecek
Kuruyan çamaşırlar toplanacak katlanıp yerleştirilecek

Alışkanlık işine bu hafta katılamam gibi.eşim işten 12.30da geliyor gelince bişeyler yiyor.maalesef o saatte mutfağı toplayamam.komşum rahatsız olur:((zaten hazırlarken bile çok tedirgin oluyorum...

Başlasınnnnm ben varımmm
Ben geldim
Mutfak toplandi
Bulasik makinasi bosaltildi telrar dolduruldu
Tezgah ovuldu
Camasir makinasi calistirildi
Camasir makinasinin deterjan gozu yikandi
Nevresimler cikarildi
Etraf toplandi
Abla uyutuldu
Simdi emzirme ve namaz molasi az sonra tekrar baslicam bir suru de utu var :işsiz:
Maratona ben varim kahvalti fasliyla beraber :) odevleri de gunluk yazmayi planliyorum bugunu yazmistim
Ay ben onu gormemisim :/ sana zahmet elin deymisken 2 topige birden yaziversn. Buraya da yazki aklimizdan cikmasin
Bitiş saatini 14.00 a kadar uzatabilirmiyiiiz

Çok çalışmam lazım çoooooook:temizlik:
Ben bugun yaklasik 16.00 ya kadar buralardayim istedigin zaman bitir benimde cok calismam lazim :temizlik:
Ben varim suan oglusu emziriyorum mecbur mola verdim benim daha da gec bitebilir :KK43:
Ben yaninizdayim merak etmeyin dag gibi uti bitirilecek :21:

Aynen benimde.16 yı bulabilir hatta geçebilir de:işsiz:
Eşim evde 14.30 da işe gidecek.asıl iş o gidince başlar.gidene kadar da ne yaparsam kar

5 lim
Mutfak toplanacak
Ev süpürülüp silinecek(dip köşe)
Toz alınacak
Pazara gidilecek
Kuruyan çamaşırlar toplanacak katlanıp yerleştirilecek

Alışkanlık işine bu hafta katılamam gibi.eşim işten 12.30da geliyor gelince bişeyler yiyor.maalesef o saatte mutfağı toplayamam.komşum rahatsız olur:KK43:(zaten hazırlarken bile çok tedirgin oluyorum...
Yinede en kendin aksam yemegi yedikten sonra hemen topla oyle katilmis ol

Bende geldimmm ben 14.00 kadar uzadı kargom geldi bi yarım saat gelenleri denemekle geçti

Mutfak toplandı
Ocak lavabo temizlendi
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Makineye çamasır atıldı
Deterjan gözü yıkandı
Benim ve kIzmın nevresimleri çıkartıldı
(Yenilerini sermedim daha)
Odalarda ki dağınıklık toplandı
Ütülerin bir kısmı yerleştirildi
Yatak odası süpürüldü
Halısı kaldırıldı
Komidinler çekilip süpürülüp silindi
Toz alındı

Şimdi yemek yapmaya geçeceğim banyolar daha sonraya kalacak

15.de degisecek ama eski aliskanliga da devam edecegiz 2 sini birden yapacagiz
Ben bu kısmı anlamadım. 15 den.sonra yeni alışkanlık belirlenip, şimdikiyle ikisi mi devam.edecek?

Ben de işlerimi bitirdim sayılır, günlük ödevi yeni gördüm dinlendikten sonra belki..

Mutfak cam, çerçeveler silindi,
Banyodan iki dolap iç dış silindi, içleri düzenlendi,
Banyo aynası silindi,
deterjanlık temizlendi.
B.m boşaltıldı,
Ç.m açıldı, çalışıyor şu an
Komşular kahveye geldi, kv. Egzersiz ve buz kaldı, o da sonraya..

Ben yine emzirme molasi verdim
Yapilanlar
Kahvalti hazirlandi kaldirildi
Bulasiklar makineye dolduruldu
Elde yikanacaklar yikandi
Tezgah ocak temizlendi
Mutfak koridor supuruldu
Kocayla kahve keyfi yapildi
Aynalar silindi
Balkon kapisi silindi
Oglusa yemek yapildi
Odalar toparlandi havalandirildi
Camasir atildi
Utu yapildi
Arada yaptiklarim da oglusla oynandi arkamdan bosalttigi cekmeceler geri duzeltildi

Tekrar kalkip utulenenler ve kuruyanlar yerlesecek bi de banyo isleri var ama akdama kalir heralde bi de yemek yapilacak.bitmiyoooorrr:mad:

Yinede en kendin aksam yemegi yedikten sonra hemen topla oyle katilmis ol

Onu mutlaka yapıyorum zaten canım.benim rutinim şöyle.yemek yenir çay olana kadar mutfak toplanır.çay içilir tekrar toplanır.sonra bazen meyve faslı olur toplanır.en son da çocuklar eşim tekrar acıkırlar(akşam yemeği 5 ya da 6 gibi yendiği için)tekrar bişeyler yenir.tekrardan toplanır.sadece bu vardiyada gece 1de yemek yendiği için biraz dağılmış oluyor.oda 2 çay bardağı çatal kaşık filan çok bişey değil yani:)))çok nadir mutfakta bulaşık kalır oda çok hastaysam ama yinede sudan geçirir kenara toplarım yediğimiz gibi kalmaz asla.

Bende geldimmm ben 14.00 kadar uzadı kargom geldi bi yarım saat gelenleri denemekle geçti

Mutfak toplandı
Ocak lavabo temizlendi
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Makineye çamasır atıldı
Deterjan gözü yıkandı
Benim ve kIzmın nevresimleri çıkartıldı
(Yenilerini sermedim daha)
Odalarda ki dağınıklık toplandı
Ütülerin bir kısmı yerleştirildi
Yatak odası süpürüldü
Halısı kaldırıldı
Komidinler çekilip süpürülüp silindi
Toz alındı

Şimdi yemek yapmaya geçeceğim banyolar daha sonraya kalacak

Sorması ayıp ne almıştın kiiii:deli:

Benim temizlik yalan oldu kızlar.sadece mutfağı evi topladım.eşimin ananesi gelmiş onu ziyarete gittik kv nin evine.ama boş durmadım ordaaaaa.kv nin bulaşığı varmış onu yıkadım.ocağını çanaşor bulaşık makinesinin dışını alt dolapların dışını sildim.lavabo altındaki dolabın içini sildim.evini süpürdüm.dik süpürgesini diğer büyük süpürgesini temizledim.kv diyor kızım otursana iş yapmaya mı geldin.içimden dedim ki ne oturması biz kızlarla maratondayız:KK70:

Eve geldim küçüğü doyurdum uyuttum
Şimdi namaz kılıp pazara revan olucam.diğer işleride yorulmazsam akşam yapıcam yoksa yarına kalıcak:işsiz:

Back
X