Küllerinden yeniden doğan kadınlar!

kurdelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
5.634
6
0
Diğer
arkadaşlar dönem dönem kadınların kendini saldıkları söyleniyor.yada en güzel dönemleri.hayatınızda kendinizi bakımsız hissettiğiniz bir dönem oldu mu?ve tekrar küllerinizden yeniden doğup bastığınız yeri titrettiğiniz o günlere geri döndünüz mü?eğer evetse nasıl yaptınız bu harika dönüşü?:46:

Ben yapamadım ama yapmaya çalışıyorum bu dediğini. Doğum sonrası vermem gereken 7 kilo daha var. Çok çirkin hissediyorum kendimi. 3 yıldır veremedim . Hipotiroid varmış. İlaç kullanıyorum. Vermeye başladım kiloları. Çok canımı sıkıyor. Sen başarı hikayesi istiyorsun. Ama ben henüz uygulama aşamasındaım. Umarım başarırım.

Ben yapamadım ama yapmaya çalışıyorum bu dediğini. Doğum sonrası vermem gereken 7 kilo daha var. Çok çirkin hissediyorum kendimi. 3 yıldır veremedim . Hipotiroid varmış. İlaç kullanıyorum. Vermeye başladım kiloları. Çok canımı sıkıyor. Sen başarı hikayesi istiyorsun. Ama ben henüz uygulama aşamasındaım. Umarım başarırım.

olur mu cnm başlamakta başarmanın yarısı!!kendini hiç sıkma inşallah başarırsın.

evet,çok zor bir hamilelik ve doğum sonrası kendimi çok salmıştım üstüne yaklaşık bide 20 kg fazlalığım vardı.
doğumdan sonra çok kötü günler geçirdim,bebeğimi bile sevemeyecek kadar kafam üzerimde değildi.
kendimde hiç değildim kilolarım artı sıkıntılarım kabus gibi günlerdi.
AMA şimdi çok şükür allahıma o kötü günleri atlattım kilolarımın hepsini verdim,sıkıntılarımı atlattım yeniden doğmuş gibiyim.diyorum bir sınavdan geçtim.evet şimdi diyorum bastığım yeri titrettiğim günlerime döndüm.

biri beni mi çağırdı.
ben de doğum sonrası fazla 10 kilomu 2 ay içinde gayretim ve iradem sonucu vererek ideal kiloma kavuştum.istediğim şeyi giyebiliyorum artık.doğumdan sadece 4 ay sonra tam bir çıtır oldum.herkesten iltifatlar alıyorum,bir de üstğne sarışın oldum.oooh tam bombayım.

akıllıbıdık çok sevindimm kilo vermene ama doğumdN sonra can sıkacak ölçüde çaTLAKların vs yoksa çok daha rahat hissedersin kendini maşallah diyim ne diyim:)

ben pek kilo almadım zaten ama doğum sonrasına müthiş planlarım var:)))2 ay daha beklemem gerekiyor

sanırım tüm kadınların en büyük derdi fazla kiloları,30 yaşındayım ve 4 sene önce yani evlenmeden önce 53 kiloydum şimdi ise 62 kiloyum,eskiden bir bakan bir daha bakardı şimdide fena değilim ama bu fazla kilolar yüzünden kendime olan güvenim yavaş yavaş azalmaya başladı,1 hafta önce zayıflama kararı aldım,eğer başarırda eski kiloma düşersem tekrar paylaşırım.

ben bekarken bi dönem çok şişmandım... zaten normaldede 70 lerdeydim hep, ama 77 yi gördüm tartıda bigün :)
sonra 3 ayda 17 kilo verdim ve 60 kilo oldum...
güzel günlerdi :)) herkes hayretle bakıyordu ozaman bendeki değişime tabi... o ara evlendim filan işte bikaç sene anca sefasını sürebildim zayıflığın...
şimdi de doğum yaptım tekrar 72 kiloyum... daha 1,5 ay olduk doğum yapalı ama ben en kötü bu yaza kadar eski kiloma dönmüş olmalıyım :(((

lovelinya allah bağışlasın cnm bebeğini.olsun verirsin üzme sakın kendini lohusalığın sefasını sür.:

Bende o bahsettiğin kişilerdenim evlenip doğum yaptıktan sonra kendimi çok bıraktım gerek kilo olarak gerek bakım olarak eşimle olan sorunlarımda tuzu biberi oldu hepten salmıştım kendimi ama şükür 1 aydır diyetteyim, giyim stilimi değiştirdim, artık evde bile hafif makyaj yapıyorum bir göz kalemi, bir ruj olsa bile umarım hep böyle devam ederim.

şimdi benim durum da bunun tam tersiii.. neredeyse çok mutsuz 2 sene geçirdim sorunlar problemler vs. kilom tam ken yani 50 iken o kötü dönemde 44e kadar düştüm.. hayatım çok mu düzeldi? hayır!!! ama en azından toparlamanın vakti geldi. yaklaşık bir haftadır bende kendi adıma en azından eski günlerde ki gibi nasıl mutlu olurum die ugrasıyorum. kendi adıma birşeyler yapmak istiyorum.. bunun baslangıcı sanırım insanın yeniden kendine güvenmesiyle olacak birşey. artık herşeyi kafamı takmıcam oluruna bırakıcam okul bitti bi işe giricem.... mesela kilo alma çabalarına girdim, yarın saçlarımı boyatıyorum. haa bu arada bakımsızmıydım degildim ama işte bu kadar mutsuzken küllerimden yeniden dogmak istiyorum.. hayatımda ki hereyi degiştirmek istiyorum . o yüzden de ilk kendimden baslıyorum...

Back
X