- 14 Ocak 2020
- 33
- 31
- 3
- 37
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Akraba=akrep yedi yabancı iyidir babamın akrabalarından biliyorum.Akrabalarımdan gördüğüm dedikoduyu, ikiyüzlülüğü düşmanımdan görmedim. Kendine misyon edinmeleri de çabasıyakın olursun her pisliği yaparlar, uzak kalırsın sanki seni çok seviyormuş gibi yakınlaşmaya çalışırlar özlemiş ayağına. Yani bu akrabalardan kurtuluş yok.
Kendin yazip kendin cevaplamissin eee ne yani kafanmi iyiNasil bir yazi bekliyordun? Yorum yapmak zorunda misin?
Kendin yazip kendin cevaplamissin eee ne yani kafanmi iyi
Aynen çok doğru diyosunHiç bir akrabam ile görüşmüyorum.
Yok ölsem kim gelir, ölüm kokar. Valla bu şeytanlar çevremde olacağına ölüm koksun kimse gelmesin daha iyi...
Belediye kaldırıyor cenazeyi, hiç tanımadığım insanlar bu akreplerden kat be kat iyidir.
Dedikodu bunlarda, arkadan atıp tutma bunlarda, zor günde kaçma bunlarda...
Evinize geldiğinde i... g..... sokup çıkarın.
Annem sürekli akrabalarıyla beni görüştürme derdindeydi.
Anneme çok kararlı bı sekilde seninde akreplerinle görüşmek istemiyorum dedim. Aslında üstelerde ciddi rahatsızlıkların ortaya çıkınca şimdi hiç konusunu dahi açmıyor.
Ben bu yaşıma kadar baba tarafımı kötü bilirdim, evlendikten sonra teyzelerimin ne kadar kötü insanlar olduğunu farkettim. İnsanlara hiçbir şey yapmamıza gerek yok bizden nefret etmeleri ya da çekememeleri için bunu anladım.Akraba=akrep yedi yabancı iyidir babamın akrabalarından biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?