Kulliyen pislik bunlar.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Neymis efendim yengem ziyarete gelecekmis! Niye, hayirdir? Mevsim yaz da degil. Bu akraba illetleriyle bagimi kopardim ya, telefonlarina bakmiyorum ve mesajlarini cevapsiz birakiyorum ya, saniyorlar ki zor durumdayiz ve yardima ihtiyacimiz var. Halusinasyona bak!

Bir de kendi kendilerine misyon edinmisler; sirayla birer hafta geleceklermis. Yahu manyak misiniz siz? Onca isim varken bir de size mi hizmet edecegim ben?

Annem biraz rahatsiz ama yardima muhtac bir durumda degil. Benden bilgi akisi kesilince bir merak sardi bu pislikleri ve simdi durumu kolacan etmek adina bir bir dokulecekler eve. Meraktan geberiyorlar.

Akraba denince kin kusuyorum artik. Kalbimdeki o nefret oyle derin ki... Annemin rahatsizligini oyle bir nedene baglamislar ki resmen igrendim hepsinden.

Bu yenge gelsin, saglam bir mesaj vereyim de bakalim boyle kendi kafalarina gore plan yapip adim atabiliyorlar mi bu eve.

Kulliyen pislik bunlar.

Akrabalarımdan gördüğüm dedikoduyu, ikiyüzlülüğü düşmanımdan görmedim. Kendine misyon edinmeleri de çabası :işsiz: yakın olursun her pisliği yaparlar, uzak kalırsın sanki seni çok seviyormuş gibi yakınlaşmaya çalışırlar özlemiş ayağına. Yani bu akrabalardan kurtuluş yok.

Neymis efendim yengem ziyarete gelecekmis! Niye, hayirdir? Mevsim yaz da degil. Bu akraba illetleriyle bagimi kopardim ya, telefonlarina bakmiyorum ve mesajlarini cevapsiz birakiyorum ya, saniyorlar ki zor durumdayiz ve yardima ihtiyacimiz var. Halusinasyona bak!

Bir de kendi kendilerine misyon edinmisler; sirayla birer hafta geleceklermis. Yahu manyak misiniz siz? Onca isim varken bir de size mi hizmet edecegim ben?

Annem biraz rahatsiz ama yardima muhtac bir durumda degil. Benden bilgi akisi kesilince bir merak sardi bu pislikleri ve simdi durumu kolacan etmek adina bir bir dokulecekler eve. Meraktan geberiyorlar.

Akraba denince kin kusuyorum artik. Kalbimdeki o nefret oyle derin ki... Annemin rahatsizligini oyle bir nedene baglamislar ki resmen igrendim hepsinden.

Bu yenge gelsin, saglam bir mesaj vereyim de bakalim boyle kendi kafalarina gore plan yapip adim atabiliyorlar mi bu eve.

Kulliyen pislik bunlar.
Sizi merak etmeleri suç muymuş anlayamadım. Biraz daha açar mısınız.

Akrabalarımdan gördüğüm dedikoduyu, ikiyüzlülüğü düşmanımdan görmedim. Kendine misyon edinmeleri de çabası :işsiz: yakın olursun her pisliği yaparlar, uzak kalırsın sanki seni çok seviyormuş gibi yakınlaşmaya çalışırlar özlemiş ayağına. Yani bu akrabalardan kurtuluş yok.

Baglari koparinca o kurtulus oyle huzur veriyor ki... Kac aydir gorusmuyorum, resmen ic huzurum yerine geldi.

görüşmediğiniz insanlar evinize nasıl geliyor anlamıyorum. Birkac tanıdık var böyle arkasından atıp tutuyor telefon ettiler mi oy canım bilmem ne. Sonra gelir tabi.
Sonrada bana neden geliyorlar diyorlar.
Siz böyle değilseniz arar gelmelerini istemediğinizi söylersiniz. Konuşmamak bu dur çünkü.

görüşmediğiniz insanlar evinize nasıl geliyor anlamıyorum. Birkac tanıdık var böyle arkasından atıp tutuyor telefon ettiler mi oy canım bilmem ne. Sonra gelir tabi.
Sonrada bana neden geliyorlar diyorlar.
Siz böyle değilseniz arar gelmelerini istemediğinizi söylersiniz. Konuşmamak bu dur çünkü.

Ben gorusmuyorum ama annem ve babam gorusuyor. Bunu dusunebilmek cok mu zor?

Ben gorusmuyorum ama annem ve babam gorusuyor. Bunu dusunebilmek cok mu zor?
Yo zor değil. Ama nedne sürekli bir patlama halindesniz. Aileniz görüşüyor ve sizide mecburen gorusturuyorsa ailenizin size saygısı yok demektir. Ya da sizin verdiğiniz tepki gereksizdir

Baglari koparinca o kurtulus oyle huzur veriyor ki... Kac aydir gorusmuyorum, resmen ic huzurum yerine geldi.
Bende görüşmüyorum ama hiçbir şey yapamasalar telefonla arayıp laf taşıyolar,zaten hamileyim hiç gelemiyorum böyle gerginliklere ve o bağlar tamamen kopamıyor işte öyle kolayca.

Bende görüşmüyorum ama hiçbir şey yapamasalar telefonla arayıp laf taşıyolar,zaten hamileyim hiç gelemiyorum böyle gerginliklere ve o bağlar tamamen kopamıyor işte öyle kolayca.
Belli kısım ile koparmis biri olarak. Gayet tabii kopuyor boğaza geldiğinde. Engellersin ya da acmazsin ararlarsa bu kadar basit aslında.
Önce kendi karariniza kendiniz saygi duymalisiniz. Yoksa cok yaralarlar daha

konuyu acan kadin zaten sinirli, morali bozuk ne demeye sacma sapan yorumlarla daha da sinirlendirip sonra “bu sinir bunyeye zarar yaaauvvv ekiekieki” yapiyorsunuz hanimlar?

Summer-girl Summer-girl annenin rahatsizligi icin cok uzgunum, ihtiyac durumunda her zaman yazabilirsin biliyorsun. sen nerede nasil davranmasi gerektigini bilen bir kadinsin, annen icin geliyorlarsa gecmis olsun der giderler tepkini gorunce. tekrar cok gecmis olsun. ♥️

Tamam bende aram pek iyi değildir bazı akrabalar ile ama ananızı babanızı mı kestiler anlamadım ne bu öfke. Hastalıkta yada mutlu gunde akrabalar illaki gelir toplasır. Dayanışma vesilesi bunlar Her akraba bunu yapar ki Yapmayanın insanlığından suphe edilir içinizde nasıl bir kompleks var anlayamadım zaten hayatınızı bılmeden yorum yapıyorum okuduklarıma gore kusura bakmayın.
Neyse anneniz anlasıyorsa aralarını bozmayın ortamdan uzaklaşın gercekten samımıyetıne inanmadıgınız insanlara bu durumu acıkca belirtin o zaman diyelim.

Konunun aslını yazmamışsınız, neye göre yorum yapalım. Aranızda ki sorun ne belli değil.

konuyu acan kadin zaten sinirli, morali bozuk ne demeye sacma sapan yorumlarla daha da sinirlendirip sonra “bu sinir bunyeye zarar yaaauvvv ekiekieki” yapiyorsunuz hanimlar?

Summer-girl Summer-girl annenin rahatsizligi icin cok uzgunum, ihtiyac durumunda her zaman yazabilirsin biliyorsun. sen nerede nasil davranmasi gerektigini bilen bir kadinsin, annen icin geliyorlarsa gecmis olsun der giderler tepkini gorunce. tekrar cok gecmis olsun. ♥

❤❤❤

Back
X