süper olmuş canım bu renk:)bende boyatacam ekim gibi kuoföre mi boyattın?
Merhaba Kızlar
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum konuyu okuyan ve profılımı inceleyen arkadaşlar ''ya bu kız ne kadar saç rengini değiştiriyor '' diyebilirler vede haklılarNapıym seviyorum saçlarımla uğraşmayı ilgilenmeyi
Eki Görüntüle 752328 Eki Görüntüle 752329 Eki Görüntüle 752330
bir önceki rengim sarıydı yumurta sarısı gibidi hiç begenmemiştim bu daha iyi sankı
hangi markanın boyası?renk no nedir?..
beğendim
sarı saçtan dönüşlerde bu renkleri tutturmak cok zor senin saç kesin saglıklı bi saçtı eger kötüleşmiş açıcı sonrası bzm gibi mahvolmş saçları olan arkdslar var iseee !!! sarıdan döneym artık sıkıldm,, ben bu rengi cok begendim yapaım gibi hataya KESİNLİKLE dÜŞMESİNLER cunku ne pigmentasyon tutuyor nede bu tarz doreli küllü renkler :) bilginz olsunnn
Kuaföre boyattım Küllü dore kumral
Julyy doğru dıyosun benım sacalr bu yıl kaç kez boyandı ve kac kez yıpranması gereken ana geldı ama maşallahı var
Çok şükür birşey olmadı bakım yağlarını çok kullanıyorum onalrın etkisi var birde genetik sanırım
bir şey soracagım abla evde saçımı acısız sarıya boyasam tutar mı ? (saçlarım boyalı)
Kuaföre boyattım Küllü dore kumral
Julyy doğru dıyosun benım sacalr bu yıl kaç kez boyandı ve kac kez yıpranması gereken ana geldı ama maşallahı var
Çok şükür birşey olmadı bakım yağlarını çok kullanıyorum onalrın etkisi var birde genetik sanırım
Saçını çok beğendim canım rengi harika olmuşbende bu renge boyatmak istiyorum ama daha koyusuna. benim saçlarım çok kırık ve yıprandı. boya falan yok saçımda neden yıprandı sence ? birde hangi yağları kullanıyorsun belki banada faydası olur? söylermisinn ?
Teşekkür ederim kızlar tekrar :) Markasını söylemiştide unuttum ne yalan söyleyeyim ama tekrar gittiğimde sorarım kuaförüme ve buraya yazarım :)
ben saça badem yağından daha iyisini bilmem tavsiye ederm yani ipek gibi oluyo sac resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?