Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Dore Kumral :)

Peki nasıl uyguluyorsun canım diplere sürülebiliyor mu ? yıkıyor musun sürdükten sonra ?

banyoya girmeden 1 saat önce falan sac diplerine haric ( sac diplerine sürersen yağlanır ) iyice yediryom üstünedebonem var onu takyom banyoya girene kadar öyle gezyom. bide yıkarken önce sacımı öne egerek yıkıyom iyice sonra banyo yapyom cünkü badem yagı vucuda akarsa cıkması kolay olmuyo cnmm

Teşekkür ederim tatlım darısıda bu renk sisteyen arkadaslara olsun :)

Ben sacıma haftada bir kez şu karısımı uyguluyorum : B vitamın ampulü 1 adet,evigen e vitamin ampülü 1 adet,sacın uzunluguna baglı dıger yag karısımlarını ayasrlıyosun badem yagı,zeytın yagı ve b vitamının kokusunu gıdermek ıcın menekşe yagı :)

Maşallah pek zarar gormuyor sacalrım bu karısım sayesınde tavsıye ederım sanada .
Birde saçların neden zarar görmüş olabilir düşündümde uzun ise eger saç kremı kullan yada degıstır. Gliss in saç kremleri çok güzel

Hmm anladım diplere sürülmez doğru :)) çok teşekkür ederim bunu uygulayacağım :) dökülmeler var belki yararı olur :)

Rica ederim :) inşallah bende boyatacam böyle biraz daha bakımlı olsundaa :))

Aaa evet kk da görmüştüm o tarifi. faydası varmış demek ki :) bende deneyebilirim baya övüldü çok iyi uzatıyormuş sanırım ayrıca bakımınıda yapıyor tabi e vitaminiyle falan :) denemekten bişey çıkmaz :) ben hiç düzleştirmem hiç maşalamam ama yinede çok kırılıyor nedense anlamadım gitti ? uçlarına avondan aldığım kremi falan sürüyorum ama pek faydası yok sanırım. gliss i deneyelim bide belki işe yarar :) teşekkür ederim

Canımm bu renge bayıldımm ben yaaaa.ayy mükemmel olmuuuşşşş güle güle kullaann ve hç değiştrmee

Harika ya. Rengine bayıldım Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın :) Küllü dore kumral desem kuaför anlar herhalde belki ben de bu renk boyatırım

yıllar önce bana da dore kumral yapmıştı kuaförüm ama küllü değildi ben ilk defasnda beğenmiştm ama aktıkça biraz turunculaşmaya başlamıştı hoşuma gitmemişti sonra koyulaştırmıştım... seninkisi güzel olmuş küllü diye herhalde bunu daha çok beğendim. Açık tonlarda pek bakırlığa turunculuğa tahammülüm yok çünkü :) seninkisinde de olmamış bakırlık. Gayet hoş güle güle kullan....

Son düzenleme:

Öncelikle merhaba...
Bu sac rengin küllü dore kumral mi gercekten? bildigim kumral rengi daha koyu olur ama bu sac rengin cok soft. cok zarif olmus. ben de bu renk yaptirmak istesem...saclarim sari isiltili kahve suan. ve yaptirdigin bu boyanin markasi nedir? kuaför hangi markayi kullanmis? loreal mi, schwarzkopf mu?cünkü her markanin da rengi az da olsa farkli olabiliyor. en kisa zamanda dönersen cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…