- Konu Sahibi kareligomlek
-
merhaba canım. Küllü renkleri doğal tonlarla karıştırıp uygulamanı öneririm. Böylece daha etkili daha kalıcı ve daha hoş duruyor ton saçta. bende küllü kumral hastasıyım , Kesinlikle loreal majirel profesyonel saç boyasını kullan çok kaliteli , diğer boyalar gibi hemen akmıyor. Bence küllülerde 1 numaradır. üstelik Yoğun küllü tonlarıda mevcut. 7.1 küllü kumraldır , 7.11 yoğun küllü kumraldır. Ben 6.0 (Yoğun Koyu Kumral) ile 7.11 (Yoğun küllü kumral) i karıştırıp boyuyorum saçlarımı. çok memnunum , çok güzel bi küllü kumral oluyor.
Fotoğraf yükleyebilir misin canım merak ettim saç rengini
Fotoğraf yükleyebilir misin canım merak ettim saç rengini
Bunlarda majirel 6.0 ve 7.11 in karışımlarıyla boyadığım küllü kumral saçlarım
HTML:
loreal majirel bulamazsan da gene loreal'in excellence 7.1 ini önerebilirim, senelerce kullandım süperdir...
cnm çok güzel saç rengin :) ben bunun bi ton daha açıgını istiyorum direk küllü sarı yapsam olur heralde.. bu arada majirel boya nekdr cnmm fiyatı:)
teşekkür ederim :) Canım , ben eminönünden alıyorum , kuaför malzemeleri satan bi pasaj var ZAZAHAN oradan , 11 ya da 12 tl falan. İnternette de satışları var ama daha pahalı 14 tl sanırım , birde üstüne kargo.. İstanbuldaysan eminönünde bulabilirsin. Küllü sarı yaz için harika bi renk ,Bende bu yaz küllü sarı balyaj yapmayı düşünüyorum uçlara :81:
Bunlarda majirel 6.0 ve 7.11 in karışımlarıyla boyadığım küllü kumral saçlarım
HTML:
teşekür ederim cnm bnm.. ben evde her marka her renk deneyen biri olarak küllü sarı tonlarının hepsinde turunculuk oldu ve mat yaptı saçlarımı... lorealde külü sarı da kulandım herkes bakıramı karamelemi boyuyorsun dediler. sarı ile alakasızdı.. en son hep turunculuk oluyor diye gittim karamel alıp boyadım en azından adam gibi karamel adının rengini taşıyor saçlarım.bu seferde senin dedigini alayım yalnız beyalarım çok inş kapatır:)
Marketten aldığımız loreal boyaların hepsi dorelik yapıyor saçta , ilk etapta yapmasa da ilk yıkamada o küllülük akıyo , bende çok kullandım lorealin küllülerini ama hep turunculaştı saçlarım , şimdi majirel serisini kullanıyorum gerçekten profesyonel , çünkü yoğun küllü tonları mevcut bunlarda dorelikleri turuncuları kapatmaya iyi yarıyor birde mutlaka küllü tonları 3 , 4 hafta arayla 3,4 kez boyaki saçlardaki turunculuklar zamanla kapanır ayrıca küllü iyice yerleşir. İnşallah istediğin gibi olur saçların canım
ayy valla gecen hafta boyadımmm saçlarıma acımasam şimdi alıp boyuycam o derece begendim valla:)neyse önümüzdeki ay alıp deniyeyim bakalım nsl olcak:) senin bu boyadan önceki rengin neydi cnmm.. ben siyah boyalı saçımı açtırdıgım için hangi renge boyarsam boyayayım dorelik oluyo bolca:)
Saç rengine hayran kaldımm canım çok güzel duruyor tam istediğim ton ve güneşte çok güzel duruyordur eminimm
Bende açtırdım saçlarımı canım , aynen vallahi ne renk yaparsam yapayım dorelik oldu , boya aktı aktı sonra saçta orial kaldı turuncu turuncu berbattı.. Eklerim fotom varsa hemen ;9
çok sveinirim tatlım foto eklersen:) bide son halinin gün ışıgında dışarda çekilmiş hali varmı:) ne çok sey sordum istedim biliyorum:26:
Bende açtırdım saçlarımı canım , aynen vallahi ne renk yaparsam yapayım dorelik oldu , boya aktı aktı sonra saçta orial kaldı turuncu turuncu berbattı.. Eklerim fotom varsa hemenİşte boyamadan önce böyle bakırımsı bi renk kalıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?