bu rofleli, senin sacinin uzerine rofle yapilirsa ayni bu olur.Su rengin guzelligine bakin bi
Kiddyy canim aslinda ben daha mat birsey istiyorum ama forumda filan arastirdigim kadariyla zemin zaten kestane oldugu icin parlama yapcak nasilsa diye hedef degistirdim.e senin saçın küllü olmuş asıl.. gönderdiğin resimlerde dore yansıma daha çok, bence sen küllü-dore ayrımını biraz karıştırmışsın canım=)
Gercekten mi? Ben sahra kumrali gordum ona niyetlendim ama koyu geldi. Kum sarisi coook istiyorum tutar miİstediğin rengi tam olarak ekler misin küşlü degil cünkü istedigin küllü istiyorsan bioblasın var sahra kumralı galiba birebir kutudaki renk cıkıyor
Kum sarısı da tutar zemin acık oldugu icin zaten yıkandıkca acılıyor. Ama bi on bes gün bekle sac pulların suan acıktır yeni boyadıysan. Üstüne boya yapmak için en az 15 gün beklemen gerekirIstedigim renk sahra kumral degil evet biliyorum onu. O zaman oyle soyleyeyim kum sarisi istiyorum bioblasin. Tutar m
Gercekten mi? Ben sahra kumrali gordum ona niyetlendim ama koyu geldi. Kum sarisi coook istiyorum tutar mi
15 gun gecti boyanin ustunden. Ben kullu istedikce karamel kumral gibi bsey cikti! Peki sence sahra kumral yapip bi iki ay sonra rofle mi yapsam yoksa direk kum sarisi mi :) zemin kul olsun yeterki :)Kum sarısı da tutar zemin acık oldugu icin zaten yıkandıkca acılıyor. Ama bi on bes gün bekle sac pulların suan acıktır yeni boyadıysan. Üstüne boya yapmak için en az 15 gün beklemen gerekir
Röfle yapacaksan boşuna saçını yıpratma derim. Röfleyle zaten yıpranacak. Ama küllüye boyayıp uclara ombre yaptırırsan eminim daha doğal ve güzel durur. İstedigin küllü bir renkse sahra kumralı güzel koyu olur ama suan ki saçından15 gun gecti boyanin ustunden. Ben kullu istedikce karamel kumral gibi bsey cikti! Peki sence sahra kumral yapip bi iki ay sonra rofle mi yapsam yoksa direk kum sarisi mi :) zemin kul olsun yeterki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?