Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü sarı %6lık oksidan lütfen cvp kızlarrrr

Glceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
206
21
48
İzmir
Küllü sarı boyamak istiyorum ama sarı olsun istemiyorum koyu küllü tatlı bi renk hayal ediyorum. ve saçımda biraz turunculuk var onu alsın diye küllü tercih ettm. Şimdi kızlar ben bu küllü sarıyı 6lık oksidanla boyarsam ne renk çıkar. Yarın boycm lütfen bilenler bana yardm etsn.

Küllü sarı boyamak istiyorum ama sarı olsun istemiyorum koyu küllü tatlı bi renk hayal ediyorum. ve saçımda biraz turunculuk var onu alsın diye küllü tercih ettm. Şimdi kızlar ben bu küllü sarıyı 6lık oksidanla boyarsam ne renk çıkar. Yarın boycm lütfen bilenler bana yardm etsn.
cnm saçların ne renk şuan boya var mı doğal mı doğalsa kendi rengi ne ? ona göre fikir verelim ;)

Küllü sarıyı %6lık oksidanla boyarsan saçının zemini dore bir sarıysa eğer; boya işleminden sonra çok koyu bir renk çıkar. Sana tavsiyem saçını Garnierin 111 ekstra açık gümüş sarısıyla boyayıp(şimdiye kadar en çok memnun kaldığım boyadır) daha sonra eğer turunculuk görürsen veya rengi açık bulursan cila yapman. Onuda bilmiyorsan tarif edeyim.
Yine küllü sarı al mesela kolestonun 11.1 tüp boyası olabilir ucuz oluyor genelde o yüzden söyledim. Bende cilamı bununla yapardım çünkü. 1 tüp boyayı kaseye dök ve 1 çay bardağı su ekle. Birde 1 yemek kaşığı %6lık oksidan ekle. Az miktarda saç kremide eklersen daha iyi olabilir. Sonra karıştırıp yine kuru saçına sür ve 15 dk bekle. Yada ne kadar koyu istiyorsan o kadar..

Back
X