Simdi hallederiz havasinda. Ben ilk basta beraber oturamayacagimi kesin ve net bi sekilde soyledim. Hicbir sey demedi. Yani tamam da demedi olmaz da demediO işleri yapma mecburiyetine sokar gibi geldi annesi de gelirse 2 ayla başlar tüm kışla ilerler temelli ile kalır bence size uygun bir eş değil üstelik ben üstünlük kurmaya çalıştığını hissettim kriterlerimi kabul etmelisin mottosu var
Ayy sorma 2 yildir ha acildi ha acilacak havasinda. Kaynak kitap tez vs konularini konusmak icin 5 6 defa bas basa gorustuk. Tek bi hamle olmadi. En son dogumgunumde watsap profil fotoma gül koyunca panige kapilip acilmis oyle diyor.Yol yakınken boşver amaaan zaten açılması ne kadar sürmüş bu adamı mı çekeceksin seni hizmetçi edecekler o kadar okumuşsun boşveeerr anaaamm boşveeerr
Aman bundan da bir cacık olmazAyy sorma 2 yildir ha acildi ha acilacak havasinda. Kaynak kitap tez vs konularini konusmak icin 5 6 defa bas basa gorustuk. Tek bi hamle olmadi. En son dogumgunumde watsap profil fotoma gül koyunca panige kapilip acilmis oyle diyor.
Utu pazarligi bile yaptik ilk gorusmede suan kendisi yapiyormus utulerini annesi yapamadigi icin. Ben de ben utu yapamiyorum hep cift cizgi oluyor dedim cok morali bozuldu. Bana sen ogrensen utu yapmayi diyor. O zaman sen de yemek yapmayi ogren dedim. O da neyse ilerde utucuye veririz dedi.pazarligin alasini yapti be guzelimBence boşver. Baştan böyle pazarlık yapanlardan hayır gelmez. Kendini harcama.
Hoş değil. Senin de içine sinmemiş zaten. Ben de mesela hiç istemezdim ailesi köyde olan biri ile evlenmek. Çok iş oluyor. Arkadaşımdan biliyorum. İzinlerini domates toplayarak geçiriyor.Utu pazarligi bile yaptik ilk gorusmede suan kendisi yapiyormus utulerini annesi yapamadigi icin. Ben de ben utu yapamiyorum hep cift cizgi oluyor dedim cok morali bozuldu. Bana sen ogrensen utu yapmayi diyor. O zaman sen de yemek yapmayi ogren dedim. O da neyse ilerde utucuye veririz dedi.pazarligin alasini yapti be guzelim
Ardına bakma yolcuUtu pazarligi bile yaptik ilk gorusmede suan kendisi yapiyormus utulerini annesi yapamadigi icin. Ben de ben utu yapamiyorum hep cift cizgi oluyor dedim cok morali bozuldu. Bana sen ogrensen utu yapmayi diyor. O zaman sen de yemek yapmayi ogren dedim. O da neyse ilerde utucuye veririz dedi.pazarligin alasini yapti be guzelim
Benim yıllık 20 gun iznim var zatenHoş değil. Senin de içine sinmemiş zaten. Ben de mesela hiç istemezdim ailesi köyde olan biri ile evlenmek. Çok iş oluyor. Arkadaşımdan biliyorum. İzinlerini domates toplayarak geçiriyor.
Bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var yine.
2 yildir beni seven biri vardi ama bir turlu acilamamisti cekindigi icin.yuksek lisansta tanistik.ben onun bana karsi bir seyler hissettiginden emindim (hal ve hareketlerinden dolayi) 1 hafta once bu cekingen şahis bana acildi. (Kendisi oldukca edepli ve güvenilir biri) gorusmeye basladik.kendisi koyde buyumus ve ailesi de koyde yasiyor.gorusmeyi kabul ederken bunu biliyordum zaten. Benim ise köyüm yok yani koy islerini hic bilmem.konusurken ben "ben koy islerini bilmem yani uzum toplama, bag ve bahce isleri,pekmez yapimi, salca yapimi vs hic bilmiyorum ve benden de boyle seylerin beklenmesi benim acimdan sıkıntı olur" dedim.nasil yani "bilmiyorum ama ogrenirim demiyorsun oyle mi" dedi ben de aynen dedim.o zaman napicaz ilerde diye sordu ben yokken nasil hallediliyorsa aynen oyle halledilir heralde dedim.ve ben anlayis beklerim dedim.kem kum falan yapti daha sonra da hal caresine bakariz dedi.ama benim icim hic rahat degil.ikide bir bana misafirperverligimi soruyor.babasi 8 yil once vefat etmis.annesi koyde tek yasiyor.birlikte oturamayacagimi soyledim ama annesinin 2 3 ay bizde yasamasi sikinti olur mu diye soruyor.ben sikinti olmaz dedim ama annesi köyden cikip hep bununla yasamayi planliyor da olabilir.ne yapsam ne etsem kararsiz kaldim gorusmeye devam mi etsem yoksa tamamen bitirsem mi bilemiyorum.bir de daha onceden seven biri gibi degil yani hemen gorus ayriligi oldugunda "benim kafama takildi diye hemen muhalefet olabiliyor.yani gorucu usulu gorusuyormus gibi kaybetme korkusi yok gibi hissettim
Cok yogun bir his degil hic bir kipirti elektrik yok bende acikcasi. Iyi ve guvenilir biri olarak taninirdi sirf o yuzden gorustum. His olayini artik gectim kimsedrn elektrik alamiyorum ya da karsima hep okuzler cikiyor bilemiyorum ;(Canım anladığım kadarıyla yüksek yapmış bir kadınsın, kendi ayakların üstünde durabilirsin. Ayrıca bu adama çok yoğun hislerinin de olmadığı aşikar.
Farklı kültürler bir süre sonra çatışmaya başlar, insan ne kadar okumuş olursa olsun aldığı kültürden kurtulamıyor. Ben okurken içim karardı, istersen hiç başlamadan bitir bu işi.
Cok yogun bir his degil hic bir kipirti elektrik yok bende acikcasi. Iyi ve guvenilir biri olarak taninirdi sirf o yuzden gorustum. His olayini artik gectim kimsedrn elektrik alamiyorum ya da karsima hep okuzler cikiyor bilemiyorum ;(
Evlilik gorusmesiTarla ve köy işleri için ırgat,ev için yardımcı, bakıcı görüşmesi mi bu ne kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?