Sinmedi, onun sordugu sorularla benim sordugum sorular arasinda bile cok fark varŞimdiden istekleri can sıkıcı
Evlenince ailesiyle de evleniyorsun kültür farkı önemli bence seninde içine sinmemis gibi
Hiç kendini kötüye şartlandırma,nasıl düşünürsen İnan öyle oluyor.Bu görüştüğün kişi ile beklentileriniz çok çok farklı.iyi ahlaklı olması iyi eş olacağını göstermiyor.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Evlilik gorusmesiben alistim artik karsima hep boyleleri cikiyor. Ya cimri ya gorgusuz ya da kendine hizmetci arayan biri normal biriyle gorusmedim bu zamana kadar
Aşk ve sevgi yoksa bağlanmadan ayrılın, bugün köye gezmeye diye başlar bu mevzu, evlilik olunca salça da yapacaksın pekmezde denmeye başlar, anne 2 ay gelecek denirken ben erkek evladım benle yaşayacak denir, bunların hepsi de evlendikten sonra olur.Benim yıllık 20 gun iznim var zatenbana yazlari koye gelir misin dedi ben de gezmeye gelirim demistim ama simdide gundemde uzum toplama var
Bence uzatmadan ayrıl, buna benzer bi iş arkadasımın basına geldi bu sorunu iteleyerek senelerce görüştüler iş evliliğe dayanınca adam terk etti zora soktu durumu annesini yanında istediBayanlar fikirlerinize ihtiyacim var yine.
2 yildir beni seven biri vardi ama bir turlu acilamamisti cekindigi icin.yuksek lisansta tanistik.ben onun bana karsi bir seyler hissettiginden emindim (hal ve hareketlerinden dolayi) 1 hafta once bu cekingen şahis bana acildi. (Kendisi oldukca edepli ve güvenilir biri) gorusmeye basladik.kendisi koyde buyumus ve ailesi de koyde yasiyor.gorusmeyi kabul ederken bunu biliyordum zaten. Benim ise köyüm yok yani koy islerini hic bilmem.konusurken ben "ben koy islerini bilmem yani uzum toplama, bag ve bahce isleri,pekmez yapimi, salca yapimi vs hic bilmiyorum ve benden de boyle seylerin beklenmesi benim acimdan sıkıntı olur" dedim.nasil yani "bilmiyorum ama ogrenirim demiyorsun oyle mi" dedi ben de aynen dedim.o zaman napicaz ilerde diye sordu ben yokken nasil hallediliyorsa aynen oyle halledilir heralde dedim.ve ben anlayis beklerim dedim.kem kum falan yapti daha sonra da hal caresine bakariz dedi.ama benim icim hic rahat degil.ikide bir bana misafirperverligimi soruyor.babasi 8 yil once vefat etmis.annesi koyde tek yasiyor.birlikte oturamayacagimi soyledim ama annesinin 2 3 ay bizde yasamasi sikinti olur mu diye soruyor.ben sikinti olmaz dedim ama annesi köyden cikip hep bununla yasamayi planliyor da olabilir.ne yapsam ne etsem kararsiz kaldim gorusmeye devam mi etsem yoksa tamamen bitirsem mi bilemiyorum.bir de daha onceden seven biri gibi degil yani hemen gorus ayriligi oldugunda "benim kafama takildi diye hemen muhalefet olabiliyor.yani gorucu usulu gorusuyormus gibi kaybetme korkusi yok gibi hissettim
Her bir gorusmeye giderken bakalim bunun ne sorunu var diye gidiyorum.Hiç kendini kötüye şartlandırma,nasıl düşünürsen İnan öyle oluyor.Bu görüştüğün kişi ile beklentileriniz çok çok farklı.iyi ahlaklı olması iyi eş olacağını göstermiyor.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Aşk sevgi ne gezer ben bisey hissetmiyorum zaten. Annesi simdi erkek kardesinin yanina gidiyo bu hafta icinde. Ocak ayina kadar orda kalacakmis, kardesi de evliAşk ve sevgi yoksa bağlanmadan ayrılın, bugün köye gezmeye diye başlar bu mevzu, evlilik olunca salça da yapacaksın pekmezde denmeye başlar, anne 2 ay gelecek denirken ben erkek evladım benle yaşayacak denir, bunların hepsi de evlendikten sonra olur.
Siz yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınızı baştan dürüstçe söylemişsiniz, adam muğlak, böyle adamlardan uzak durmakta herzaman fayda var.
O zaman daha fazla uzamasına izin vermeden ayrılın, adam size yaptıracaklarının fragmanını gösteriyor pekmez, salça, bağ bozumu vb isteklerle.Aşk sevgi ne gezer ben bisey hissetmiyorum zaten. Annesi simdi erkek kardesinin yanina gidiyo bu hafta icinde. Ocak ayina kadar orda kalacakmis, kardesi de evli
Evlenmek için sevmek, sevilmek yeterli değildir, hayata bakış açılarınında asgari ölçüde benzer olması lazım ki orta yol bulunsun, anlaşmazlıklarda uzlaşı sağlansın.Kafamda şekillendi zaten. Ben hem durust hem de beni seven biri diye gorusmustum ama yasam tarzlari beklentiler coook farkliymis
Tabii ki de birbirlerini seven insanlarin bu tur farklari goz ardi etmesi gerekir. Ancak simdiden boyle sorular sorup gozunuzu korkutmasi yanlis olmus. Sonucta eve hizmetci annesine bakici almiyor bu adamBayanlar fikirlerinize ihtiyacim var yine.
2 yildir beni seven biri vardi ama bir turlu acilamamisti cekindigi icin.yuksek lisansta tanistik.ben onun bana karsi bir seyler hissettiginden emindim (hal ve hareketlerinden dolayi) 1 hafta once bu cekingen şahis bana acildi. (Kendisi oldukca edepli ve güvenilir biri) gorusmeye basladik.kendisi koyde buyumus ve ailesi de koyde yasiyor.gorusmeyi kabul ederken bunu biliyordum zaten. Benim ise köyüm yok yani koy islerini hic bilmem.konusurken ben "ben koy islerini bilmem yani uzum toplama, bag ve bahce isleri,pekmez yapimi, salca yapimi vs hic bilmiyorum ve benden de boyle seylerin beklenmesi benim acimdan sıkıntı olur" dedim.nasil yani "bilmiyorum ama ogrenirim demiyorsun oyle mi" dedi ben de aynen dedim.o zaman napicaz ilerde diye sordu ben yokken nasil hallediliyorsa aynen oyle halledilir heralde dedim.ve ben anlayis beklerim dedim.kem kum falan yapti daha sonra da hal caresine bakariz dedi.ama benim icim hic rahat degil.ikide bir bana misafirperverligimi soruyor.babasi 8 yil once vefat etmis.annesi koyde tek yasiyor.birlikte oturamayacagimi soyledim ama annesinin 2 3 ay bizde yasamasi sikinti olur mu diye soruyor.ben sikinti olmaz dedim ama annesi köyden cikip hep bununla yasamayi planliyor da olabilir.ne yapsam ne etsem kararsiz kaldim gorusmeye devam mi etsem yoksa tamamen bitirsem mi bilemiyorum.bir de daha onceden seven biri gibi degil yani hemen gorus ayriligi oldugunda "benim kafama takildi diye hemen muhalefet olabiliyor.yani gorucu usulu gorusuyormus gibi kaybetme korkusi yok gibi hissettim
Çünkü aileler kız ve erkek çocuğu farklı yetiştiriyor, erkekler ev işini, çocuk bakımını kendi sorumluluğu olarak görmeden yetiştiriliyor, yaparsa anneleri elinden alıyor, 'kadın gibi iş mi yapacak' eperrkek oğulları, dolayısıyla da büyüyünce de bu çatışma yaşanıyor, ya kendilerine göre bi kız bulacaklar, ya da siz bu duruma razı olup onun sınırlarını çizdiği kalıba gireceksiniz. Bence uzatmayın, ikiniz de kafa yapınıza uygun birilerini aramak üzere ayrılın.Evlilik gorusmesiben alistim artik karsima hep boyleleri cikiyor. Ya cimri ya gorgusuz ya da kendine hizmetci arayan biri normal biriyle gorusmedim bu zamana kadar
Valla 2 yildir icinde hislerini tutupta acilan birinden cok kendi isteklerini kabul ettirmeye calisan biriydi 1 haftadir. Ütüden tut, bag bahce vs isteohoo daha bismillah adam nelerin pazarlığına girmiş. görgüsüz mü desem ne desem bilemedim.
Mune ben sevmiyorum ki zaten. Hayata bakis acilarimizin bu kadar farkli olacagini da tahmin edemedimEvlenmek için sevmek, sevilmek yeterli değildir, hayata bakış açılarınında asgari ölçüde benzer olması lazım ki orta yol bulunsun, anlaşmazlıklarda uzlaşı sağlansın.
Karşınızdaki beyefendi tüm tatil fırsatlarında köye birlikte gideceği, annesinin salça, tarhana, yufka, pekmez hazırlıklarına yardım edecek, eteği belinde gelin derler hani öyle bir gelin arıyor.
Ben esimin merhametli olmasini beklerim ev isleri ve yemek konusinda yardim etmesini beklerim dedigimde yuzundeki saskinligi gorseydiniz.. sanki hakaret etmisim gibi ya da cok abes cumleler kurmusim gibi baktiÇünkü aileler kız ve erkek çocuğu farklı yetiştiriyor, erkekler ev işini, çocuk bakımını kendi sorumluluğu olarak görmeden yetiştiriliyor, yaparsa anneleri elinden alıyor, 'kadın gibi iş mi yapacak' eperrkek oğulları, dolayısıyla da büyüyünce de bu çatışma yaşanıyor, ya kendilerine göre bi kız bulacaklar, ya da siz bu duruma razı olup onun sınırlarını çizdiği kalıba gireceksiniz. Bence uzatmayın, ikiniz de kafa yapınıza uygun birilerini aramak üzere ayrılın.
Sizin için demedim zaten, size talip olan kişinin dürüst ve seven biri olduğunu belirtmişsiniz, ona istinaden söyledim:)Mune ben sevmiyorum ki zaten. Hayata bakis acilarimizin bu kadar farkli olacagini da tahmin edemedim
Boşa zaman harcama bence yoluna bak inşallah karşına gönlüne göre biri çıkarSinmedi, onun sordugu sorularla benim sordugum sorular arasinda bile cok fark var
InsallahhhBoşa zaman harcama bence yoluna bak inşallah karşına gönlüne göre biri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?