Kültürel farklilik

Evlilik gorusmesi ben alistim artik karsima hep boyleleri cikiyor. Ya cimri ya gorgusuz ya da kendine hizmetci arayan biri normal biriyle gorusmedim bu zamana kadar
Hiç kendini kötüye şartlandırma,nasıl düşünürsen İnan öyle oluyor.Bu görüştüğün kişi ile beklentileriniz çok çok farklı.iyi ahlaklı olması iyi eş olacağını göstermiyor.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Benim yıllık 20 gun iznim var zaten bana yazlari koye gelir misin dedi ben de gezmeye gelirim demistim ama simdide gundemde uzum toplama var
Aşk ve sevgi yoksa bağlanmadan ayrılın, bugün köye gezmeye diye başlar bu mevzu, evlilik olunca salça da yapacaksın pekmezde denmeye başlar, anne 2 ay gelecek denirken ben erkek evladım benle yaşayacak denir, bunların hepsi de evlendikten sonra olur.

Siz yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınızı baştan dürüstçe söylemişsiniz, adam muğlak, böyle adamlardan uzak durmakta herzaman fayda var.

Bence uzatmadan ayrıl, buna benzer bi iş arkadasımın basına geldi bu sorunu iteleyerek senelerce görüştüler iş evliliğe dayanınca adam terk etti zora soktu durumu annesini yanında istedi

Her bir gorusmeye giderken bakalim bunun ne sorunu var diye gidiyorum. haklisin yasam tarzlarimiz farkli zevklerimiz farkli, ben yazlari tatile gitmekten bahsedrken o koyde uzum toplamaktan bahsediyor

Aşk sevgi ne gezer ben bisey hissetmiyorum zaten. Annesi simdi erkek kardesinin yanina gidiyo bu hafta icinde. Ocak ayina kadar orda kalacakmis, kardesi de evli

Aşk sevgi ne gezer ben bisey hissetmiyorum zaten. Annesi simdi erkek kardesinin yanina gidiyo bu hafta icinde. Ocak ayina kadar orda kalacakmis, kardesi de evli
O zaman daha fazla uzamasına izin vermeden ayrılın, adam size yaptıracaklarının fragmanını gösteriyor pekmez, salça, bağ bozumu vb isteklerle.

Ocak ayına kadar kardeşte, sonra Mart Nisan'a kadar anne sizde, birkaç ay yalnız kalırsa kalır, yaz tatilinizde siz köyde, bayram tatillerinde siz yine köyde.

Siz böyle bir yaşam isteseniz orta yol bulunur derdim ama sizin evlilik beklentilerinizle karşınızdakinin beklentileri çok farklı, olmayacağı belli, güzelce hoşçakal deyip yolunuza devam etmelisiniz.

Kafamda şekillendi zaten. Ben hem durust hem de beni seven biri diye gorusmustum ama yasam tarzlari beklentiler coook farkliymis

ohoo daha bismillah adam nelerin pazarlığına girmiş. görgüsüz mü desem ne desem bilemedim.

Kafamda şekillendi zaten. Ben hem durust hem de beni seven biri diye gorusmustum ama yasam tarzlari beklentiler coook farkliymis
Evlenmek için sevmek, sevilmek yeterli değildir, hayata bakış açılarınında asgari ölçüde benzer olması lazım ki orta yol bulunsun, anlaşmazlıklarda uzlaşı sağlansın.

Karşınızdaki beyefendi tüm tatil fırsatlarında köye birlikte gideceği, annesinin salça, tarhana, yufka, pekmez hazırlıklarına yardım edecek, eteği belinde gelin derler hani öyle bir gelin arıyor.

Tabii ki de birbirlerini seven insanlarin bu tur farklari goz ardi etmesi gerekir. Ancak simdiden boyle sorular sorup gozunuzu korkutmasi yanlis olmus. Sonucta eve hizmetci annesine bakici almiyor bu adam

Evlilik gorusmesi ben alistim artik karsima hep boyleleri cikiyor. Ya cimri ya gorgusuz ya da kendine hizmetci arayan biri normal biriyle gorusmedim bu zamana kadar
Çünkü aileler kız ve erkek çocuğu farklı yetiştiriyor, erkekler ev işini, çocuk bakımını kendi sorumluluğu olarak görmeden yetiştiriliyor, yaparsa anneleri elinden alıyor, 'kadın gibi iş mi yapacak' eperrkek oğulları, dolayısıyla da büyüyünce de bu çatışma yaşanıyor, ya kendilerine göre bi kız bulacaklar, ya da siz bu duruma razı olup onun sınırlarını çizdiği kalıba gireceksiniz. Bence uzatmayın, ikiniz de kafa yapınıza uygun birilerini aramak üzere ayrılın.

ohoo daha bismillah adam nelerin pazarlığına girmiş. görgüsüz mü desem ne desem bilemedim.
Valla 2 yildir icinde hislerini tutupta acilan birinden cok kendi isteklerini kabul ettirmeye calisan biriydi 1 haftadir. Ütüden tut, bag bahce vs iste

Mune ben sevmiyorum ki zaten. Hayata bakis acilarimizin bu kadar farkli olacagini da tahmin edemedim

Hayattan ve bir ilişkiden beklediklerimiz farklı de ayrıl, bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. İsteyen salçasını ütüsünü kendi yapsın, bizim de işimizi kimse yapmıyor, oh ne ala memleket, biri de gelip bize bedava hizmetçilik yapsa.

Ben esimin merhametli olmasini beklerim ev isleri ve yemek konusinda yardim etmesini beklerim dedigimde yuzundeki saskinligi gorseydiniz.. sanki hakaret etmisim gibi ya da cok abes cumleler kurmusim gibi bakti

Mune ben sevmiyorum ki zaten. Hayata bakis acilarimizin bu kadar farkli olacagini da tahmin edemedim
Sizin için demedim zaten, size talip olan kişinin dürüst ve seven biri olduğunu belirtmişsiniz, ona istinaden söyledim:)

Bırak kendine okumuş etmiş çekirdek aile seven birini değil, tüm gayesinin kocasını ve ailesini memnun etmek olan 7/24 ev işi ve hizmet ederek mutlu olan birini bulsun. Şimdiden bir sürü şeyin yolunu yapmış. Hiç bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…