- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Aa bak onu demedim eve yardimci almayi dusunuyorum desem kalpten gider heraldeAyy kısaca az yesin uşak tutsun. Hayat arkadaşı aramıyor beyefendi.
Aa bak onu demedim eve yardimci almayi dusunuyorum desem kalpten gider heralde
Aa bak onu demedim eve yardimci almayi dusunuyorum desem kalpten gider heralde
Canım bu ne öküzlük ! Benim eşim de köylü hatta güneydoğu köylüsü bir akademisyen. Ama. sagolsun bizim evde demokrasi var. Köye gittiğimde de tarlaya hayvanlara gitmem. Şu da var farklı gorunmemeye de çalışırım. Hani onlar tarlada ise ben de onlara yemek yaparım evde. Bunları tekrar net bi şekilde konuş. En ufak kem küm yapıyorsa emin ol seni sevmiyordur. Salla gitsinValla 2 yildir icinde hislerini tutupta acilan birinden cok kendi isteklerini kabul ettirmeye calisan biriydi 1 haftadir. Ütüden tut, bag bahce vs iste
Adam ilk haftadan utuden girmis salcadan çıkmış. basbaya hizmetci ariyor kendine, gitsin uzaklarda arasin bi zahmet, cok cok itici
+1
Ütü sormak nedir yahu
Evet gormemislik var tabiki. Insan evlilik niyetiyle gorusmeyince taniyamiyormus bunu anladimBu adam eve ve köye hizmetçi, annesine de bakıcı arıyor. Daha pembe hayaller kurmadan salça, pekmez sormuş adam. Sanki biraz görmemiştik de var. Yani dünyası geniş değil. Her şeyi geçtim, annesinin yapmadığı ama sizin yapmayı doğal bulabileceğiniz şeyleri de istemeyebilir. Mesela ihtiyaç dışı kuaföre gitmek, akşam arkadaşlarınızla yemeğe çıkmanız gibi.
Facelesmsman ben de oyle zannedip gorusmustum bana aşik zannetmistimBu adamla olmaz, sana senin için yaklaşan birini bul ,bu adam kendine hizmetçi arıyor belli
Yok canim net bi sekilde konusmaya bile gerek yok. Bana "sen uzum kesmeyi bilmiyorsundur" dedi. Uzum kesme nasil bisey onu anlatti. Ogretmeye pek bir hevesli. Evde yemek yaptirma dusuncesi yok direkt calistirmaya goturme dusuncesi var. Cunku bana "nasil olacak ilerde " diye soruyorCanım bu ne öküzlük ! Benim eşim de köylü hatta güneydoğu köylüsü bir akademisyen. Ama. sagolsun bizim evde demokrasi var. Köye gittiğimde de tarlaya hayvanlara gitmem. Şu da var farklı gorunmemeye de çalışırım. Hani onlar tarlada ise ben de onlara yemek yaparım evde. Bunları tekrar net bi şekilde konuş. En ufak kem küm yapıyorsa emin ol seni sevmiyordur. Salla gitsin
Amaaan akademisyen kadınsin sana eş mi yok sallaYok canim net bi sekilde konusmaya bile gerek yok. Bana "sen uzum kesmeyi bilmiyorsundur" dedi. Uzum kesme nasil bisey onu anlatti. Ogretmeye pek bir hevesli. Evde yemek yaptirma dusuncesi yok direkt calistirmaya goturme dusuncesi var. Cunku bana "nasil olacak ilerde " diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?