Kültürel farklilik

Bu adam eve ve köye hizmetçi, annesine de bakıcı arıyor. Daha pembe hayaller kurmadan salça, pekmez sormuş adam. Sanki biraz görmemiştik de var. Yani dünyası geniş değil. Her şeyi geçtim, annesinin yapmadığı ama sizin yapmayı doğal bulabileceğiniz şeyleri de istemeyebilir. Mesela ihtiyaç dışı kuaföre gitmek, akşam arkadaşlarınızla yemeğe çıkmanız gibi.

Bu adamla olmaz, sana senin için yaklaşan birini bul ,bu adam kendine hizmetçi arıyor belli

Valla 2 yildir icinde hislerini tutupta acilan birinden cok kendi isteklerini kabul ettirmeye calisan biriydi 1 haftadir. Ütüden tut, bag bahce vs iste
Canım bu ne öküzlük ! Benim eşim de köylü hatta güneydoğu köylüsü bir akademisyen. Ama. sagolsun bizim evde demokrasi var. Köye gittiğimde de tarlaya hayvanlara gitmem. Şu da var farklı gorunmemeye de çalışırım. Hani onlar tarlada ise ben de onlara yemek yaparım evde. Bunları tekrar net bi şekilde konuş. En ufak kem küm yapıyorsa emin ol seni sevmiyordur. Salla gitsin

Canim hic bir sekilde dengin degil bi an once bu iliskiye son ver.gorucu usulunde bile bu kadar sey sorulup konusulmaz ne gorgusuz bi adam boyle! Iki senedir acilamayan bi insanin simdi bulutlarda ucuyor olmasi gerekir sordugu sorular nedir oyle ?zaten ona karsi hislerin de yogun degil sacma sapan konusup da canini bari sıktırma birak gitsin.teyzemin bir lafi var ama gercekten artik onun da bogazina kadar geldigi icin ettigi bir laftir "bir evin bir ogluna varmayin hele dul kadinin ogluna hic varmayin" diye.senin ki de masaallah kendini belli ediyo simdiden.aman diyeyim kendini yakma.

+1
Ütü sormak nedir yahu

Evime aldigim yardimciya bile dakka bir gol bir ne is yapacaksin diye sormuyorum once bir hos bes muhabbet sonra giriyoruz o islere, adam sevgili adayina direk utuden temizlikten giris yapmis, bir yandan durustlugu ve netligi konusunda tebrik etmek de lazim, hic niyetini saklama yoluna girmemis

Evet gormemislik var tabiki. Insan evlilik niyetiyle gorusmeyince taniyamiyormus bunu anladim

Yok canim net bi sekilde konusmaya bile gerek yok. Bana "sen uzum kesmeyi bilmiyorsundur" dedi. Uzum kesme nasil bisey onu anlatti. Ogretmeye pek bir hevesli. Evde yemek yaptirma dusuncesi yok direkt calistirmaya goturme dusuncesi var. Cunku bana "nasil olacak ilerde " diye soruyor

çooook merak ediyorum. bi hafta önce size açılan adamla nasıl bu konuşmalar içine girebiliyosunuz. bu ne hız. ben 3 yıllık ilişkimde anan bizimle yaşamaz diğğğ mi diyemiyodum. saçma geliyor bana bu erkencilik.

ayrıca adam size uygun değil sanki.

Amaaan akademisyen kadınsin sana eş mi yok salla

Şimdi arkadaşım kusura bakma ama kültürel farklılık dediğin şey buzlukta bekleyen bir yemek. Başka da bir hikayesi yok. Benim annem bir başına yaşıyor ve şu an gelcem dese hemen gel derdim. Eşimde gel der. Bu yüzden onu seviyorum zaten. Onun annesi de gelir kalır. Başımın üstüne yerleri var. Çocuk büyütmek hiç de kolay bir iş değil. Bu insanlar bizleri büyüttü bu yaşa getirdi hala da endişeleniyorlar bizim için. Köyde yaşayamazsın belki ama annesini de istemem demek ilginç. Açıkçası anlayamadım.

Çok çok aşık değilsin içine de sinmediyse yol ver gitsin ne senin vaktinden çalınsın ne de o nun
Çok sevseydin nitekim ne köy bahane olurdu ne salça ne üzüm ne ütü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…