Kültürel, sanat, film, kitap, farklı meşgaleler her neyse hepsi olur farklı şeyler önerir misiniz

Çok teşekkür ederim bakacam bunlara inan öyle bi şey olsun çok isterdim ama kendimi biliyorum ruhsal olarakta iyi hissetmiyorum. Daha önce de benzer durumlar yaşadım tedavi aldım yani kendimin farkındayım

Ferihayı daha önceden izledim avrupa yakası olabilir komik bi diziydi ekran fotosu aldım diğer söylediniz kanallara da bakacağım teşekkür edwrim

Örgü orebilirsiniz, tig veya şişle. Kişisel gelişim değil ama öykülerden oluşan çok sevdiğim bir kitap var aklıma o geldi: 'o. Henry- son yaprak'.
Çok sevdiğim 3 eski dizi var, hepsini seyretmesem bile canım sıkıldıkça bazı sahnelerini açar seyrederim: Gülbeyaz, yedi numara ve Yeditepe İstanbul.
YouTube'da bilim,kültür kanallarından podcast gibi dinleyebilirsiniz:
kültür tarih sohbetleri, gelecek bilimde, Ottoman history podcast, noroblog.

Bunlar netfix dizisi mi ?

Bunu tam ben soracaktım siz yazmışsınız yeni pasta ve yemek tarifleri de olur. Yapıp tadını beğendiğiniz tatlılar var mı ? Yemekte olur
Size bunun için çok başarılı birini önerebilirim. Müthiş tatlı tarifleri var ve hepsi garanti tarifler Ancak burada isim verebiliyor muyuz bilmiyorum yoksa özel mesaj atayım

Çok teşekkür ederim bakacam bunlara inan öyle bi şey olsun çok isterdim ama kendimi biliyorum ruhsal olarakta iyi hissetmiyorum. Daha önce de benzer durumlar yaşadım tedavi aldım yani kendimin farkındayım

Anladım, benim de depresyon geçmişim olduğu için hani öyle basit değil işte, siz de korkmayın "Yine mi depresyon" diye. :)
Bana iyi gelen şeyleri de ekstra yazayım belki ilgini çeker, diy olaylarına bayılıyorum ben.

Evi dekore etmeyi, orayı burayı uğraşmayı, bi şeyler boyayıp yapmayı seviyorum; burada saksı boyama konusu açtım meraklısı da istediği gibi yapsın diye bakabilirsin:
Bunu evden de boş kaldıkça yaptığım, cep harçlığı çıkardığım bi iş halinde yapıyorum şu an, böyle bi şeyle uğraşabilirsin, kafana yatarsa, sen de yap.

Sonracığıma, youtube'da diy olarak en beğendiğim kanal bu:

Bakabilirsiniz çeşit çeşit şeyler yapmışlar, deneyebilirsiniz. Eliniz işledikçe aklınız boşalır, iyi gelir.

Evde spor yap.ne olursa pilates ip atlama vs aklına ne gelirse.önce canin hiç istemiyecek yaptıkça enerjinin arttığını göreceksin

Ben de saf gibi koşturan taraftım artık kimse için bunu yapmam kolay kolay.
Gerçekten hak etmesi lazım o kişinin
Ben dostluğa inancımı kaybettim.

İnsana iyi geliyor tani birisiyle dertlerini hüzünlerini paylaşmak.
Umarım bulursunuz öyle birini

Alıp okucam teşekkür ederim

Benim de maalesef sonuna kadar güvenim yok bazen öyle şeylerle karşılaşıyosunki bu kişi o kişi mi diyosun ya da bizim karşımıza bunlar çıkıyor ya da kendimizi ifade edemiyoruz

Size bunun için çok başarılı birini önerebilirim. Müthiş tatlı tarifleri var ve hepsi garanti tarifler Ancak burada isim verebiliyor muyuz bilmiyorum yoksa özel mesaj atayım
Ben de bilmiyorum :)) özelden yazabilirsiniz

Abone oldum çok sağ ol

Çok normal hepimiz öyleyiz sadece eşim ve bebeğim var.Doğum iznim bitmek üzere çalışmaya başlıcam iki insan görürüm covidsiz inş.Sen de çalış işe gir iki insan görürsün evde yat yat nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…