ben 12 senedir kulunç ağrısı yaşıyorum mücadele ettikçe o da kuvvetleniyor, fizik tedavi, manüpülasyon el masajı, nöral terapi sırta 30 adet iğne bardak kupa sırt çiğnetme, ağrı kesici kremler kas gevşeticiler termal kaplıcalar emim medikal mağaza gibi kosmo disk, ısıtıcı yastıklar tensler (en faydalısı bu idi) masaj minderleri ve daha neler neler...ben de maşallah kafayı bi taktım mı onu yenene kadar uğraşırım, sivilce izlerimde de öyle.. bu kulunç birde migrenle birleşince tarifsiz olr...yüzümü göçürdü resmen..hayat kalitesi olmayınca herşey boş... en sonunda hiç inanmadığım antidepresan tedavisine başladım...kulunç sanıldığının aksine sinirsel bir rahatsızlık kas değil...uykusuzluk açlık sinir sitres sinirleri geriyor ve beyin ve sırt arası bölgede gergin sinir hatları ele gelen sertliklere yol açıyor...antidepresan bağımlılık yapmayan bir türü tabi ilaç adı veremiyorum.. ben kurtuldum.. siz de deneyin bana dua edin..e çok konuştum ama o kadar hakkım var dimi...sırtım 12 yıldır ne işkenceler çekti elimden...kesinlikle tavsiyemi yabana atmayın