• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulüpte video atan eş?

Siz yine de tum o videolari sosyal medyada paylasan kişinin ekran görüntüsünü falan alin ilerde belki elinizi güçlendirir mahkemede.
Zaten cocugunu silen adamdan koca olmaz.
evet haklısınız
O pişmanlık uzun vadede olabilecek bir şey. Bunu görmek için de sosyal medyadan takip etmenize gerek yok. İlla ki bir yerden haberi gelir. Biliyorsunuz ülkemizin dedikodu ağı oldukça gelişmiş durumda. Yolunuza bakın, çocuklarınızla birlikte daha huzurlu, mutlu bir yuva inşa etmeye çalışın.
evet haklısınız insan illaki kafasına takıyor aman aman yataklara düşmüş hügür hüngür ağlıyor değilim zaten
Fake hesaplardan takibi bırak kaynananı engelle sadece kendini ve çocuklarını düşün. Ve emin ol ki bu şekilde gidip de pişman olan çok sen sadece sabret takibi bırak takip ettikçe verem olursun yemin o şuan uzakta olduğu için daha gerçeğin farkına varamamış Eve gelince yokluğun koyar ona merak etme :KK49:
doğru söylüyorsun zaten uzakta eve gelince bi dank eder ona. Boşanma kağıdı gidince bşraz daha eder. Boşanınca da hepten eder.
mahkene icin cok güzel delil belkide
aynen ben videolarını çekeyim

öyle ama insan merak ediyor bakıyor. Ben göreyim diye koyuyor bunu biliyorum ama ne kadar iğrenç
evet ayrıldık daha bir hafta bile olmadı çok çirkin geliyor bana
o beni her yerden engellemiş zaten ben fake hesaptan gördüm
hayatıma bakmaya çalışıyorum
Konunuzu bilmiyorum ama zaten düzgün adam olsaydı yuvasına sahip çıkardı, boşverin aklı böyle olgunlaşmayan erkek çok ne yazık ki ailenin yetiştirme tarzından çoğu bu durumda

öyle ama insan merak ediyor bakıyor. Ben göreyim diye koyuyor bunu biliyorum ama ne kadar iğrenç
evet ayrıldık daha bir hafta bile olmadı çok çirkin geliyor bana
o beni her yerden engellemiş zaten ben fake hesaptan gördüm
hayatıma bakmaya çalışıyorum
Vallaha canım bende bakıodum.Baba evıne geldim yigenlerıne doğum günü yapmışlardı keyifleri neyse .Çok mutlu olmuşlarfı benı yolladıklarına sanırım.

Önceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
Missssssss gibi delil.

Bence videoya da KVnin duvarına da yorum yapın

Evli, 2 çocuklu oğlunun alem görüntüsünü yayınlayacak kadar aşağı vicdansız bir o... usun KV

yazarım
alçalmaya değmez ama bir gün eşimle bir şekilde iletişime geçersem aynen şu cümleyi kullanacağım sen iki çocukla alem yapacak kadar aşağılık ananda paylaşacak kadar geniş mideli bi o.. Mutlu mesut yaşayın diyeceğim
Sorun degıl sen sakla. Orasına hakim karar verir
aynen doğru
Mahkeme için delil olarak kullan.
mantıklı
Çocuklarini dahi sildigini soyleyen adamin neyini takip edip de sinirleniyorsunuz.
insan ediyorda sinirleniyorda
Konunuzu bilmiyorum ama zaten düzgün adam olsaydı yuvasına sahip çıkardı, boşverin aklı böyle olgunlaşmayan erkek çok ne yazık ki ailenin yetiştirme tarzından çoğu bu durumda
ailesi zaten geniş kendide öyle demekki
Ayrılığın da bi vizyonu, kalitesi olur. Böyle alçalan insancıklar için üzülmeye değmez. Sen çizgini bozma. Yavrularınla mutlu ol inşallah.
amin çok saol
Vallaha canım bende bakıodum.Baba evıne geldim yigenlerıne doğum günü yapmışlardı keyifleri neyse .Çok mutlu olmuşlarfı benı yolladıklarına sanırım.
=) olabilir
Missssssss gibi delil.
:D

Önceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
Allah kimseyi saptırmasın ne diyelim. Hadi sizinle problemi var da o iki minik kuzunun ne günahı var. Hadi adam dedi sinirle ya da ne hattan da ( bunu ne olursa olsun söylememeli de) Kv ye ne oluyor. Hadi oğlun s..ç ti da sen sıvama bari bu ne ya. Torunları düşünür insan. Bi utanma olur. Yazık gerçekten. Umarım hatasını anlar. Ve umarım çok geç olmaz

Back
X