• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulüpte video atan eş?

Yine ayrılık yine mutsuz evlilik yine 2.çocuk:KK12::KK12:
(=
İnsanın cocuklarına saygısı olur,baba müsvettesi
evet
Ne gerek var? Sessiz kalmak bazen en iyisi. Ki sorun kv'de bile degil, ona niye hakaret ediliyor?
Sessizlik daima en güzel cezadir. Herkes görüyor, biliyor zaten ne oldugunu.
Akıllarınca burun sürtecekler.
bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorlarsa
Burda yuvası yıkılan bir insan var, babasının terk ettiği 2 çocuk var. Yıkılan yuvayı geçtimde babasız kalan çocuklar KVnin torunları. O videoyu paylaşan KV vicdansızdır net. Yaptığı rezillik niye yanına kalsın?
zTen kadının istediği buydu

Burda yuvası yıkılan bir insan var, babasının terk ettiği 2 çocuk var. Yıkılan yuvayı geçtimde babasız kalan çocuklar KVnin torunları. O videoyu paylaşan KV vicdansızdır net. Yaptığı rezillik niye yanına kalsın?

Face'te iki laf ettin diye sanki kv'deye biseymi olacak? Yaptigi sey gerimi çeviriliyor?
Hayir, sadece herkesin görecegi bir sekilde laf dalasi olur, kv'denin seviyesine inilmis olunur.

Face'te kv'deye hakaret/küfür etmek basit bir hareket. Diyorum ya sessizlik asalettir. Birseyleri söylemeyeceksin, yapacaksin. Bosanacaksin, haklarini son demine kadar pesine gideceksin. Sonra gül gibi kendi cocuklarina bakacaksin.

zTen kadının istediği buydu
Hayır canım, değil. Kadın durduk yere niye hizmetçisinden olsun? Senin gelmeni ister daha. Ama bunu yüzüne demez, şımarırsın falan. Oğlu kanalı ile yapar bunu.
Senin gık bile çıkaramayacak, sadece itaat edecek biri olman için çabalıyor kaynanan. Kadın kontrol manyağı çünkü.

Face'te iki laf ettin diye sanki kv'deye biseymi olacak? Yaptigi sey gerimi çeviriliyor?
Hayir, sadece herkesin görecegi bir sekilde laf dalasi olur, kv'denin seviyesine inilmis olunur.

Face'te kv'deye hakaret/küfür etmek basit bir hareket. Diyorum ya sessizlik asalettir. Birseyleri söylemeyeceksin, yapacaksin. Bosanacaksin, haklarini son demine kadar pesine gideceksin. Sonra gül gibi kendi cocuklarina bakacaksin.
Yoo hiç asalet falan değil. Kadın 2 çocuğa bakmaya çalışırken eski eş gününü gün edecek. Kimse de konu sahibi için neler yaşadı da sustu ne asil falan demez unutulur gider her şey. Hak dediğiniz de neyse en fazla nafaka alan 500 tl alıyor bu memlekette. En azından güzelce ne mal olduklarını ortaya çıkarsın ki yüzleri azıcık kızarık gezsinler insan içinde. Ağır olcaz diye içimize atmaktan kanser oluyoruz yolun sonunda. Kimse nezaketten ağırlıktan anlamıyor yani.

Kayınvalidene, bana nispet yapacaksınız derken oğluşun cinsel bi hastalık kaparsa stocrin kullanmayı unutmayın yaz engelle 😂
hiç. Güleceğim yoktu

=)
Hayır canım, değil. Kadın durduk yere niye hizmetçisinden olsun? Senin gelmeni ister daha. Ama bunu yüzüne demez, şımarırsın falan. Oğlu kanalı ile yapar bunu.
Senin gık bile çıkaramayacak, sadece itaat edecek biri olman için çabalıyor kaynanan. Kadın kontrol manyağı çünkü.
, evet öyle istiyor

Yoo hiç asalet falan değil. Kadın 2 çocuğa bakmaya çalışırken eski eş gününü gün edecek. Kimse de konu sahibi için neler yaşadı da sustu ne asil falan demez unutulur gider her şey. Hak dediğiniz de neyse en fazla nafaka alan 500 tl alıyor bu memlekette. En azından güzelce ne mal olduklarını ortaya çıkarsın ki yüzleri azıcık kızarık gezsinler insan içinde. Ağır olcaz diye içimize atmaktan kanser oluyoruz yolun sonunda. Kimse nezaketten ağırlıktan anlamıyor yani.
Kadının facen de kmse yok okey oynamak için kullanıyor yazsamda kimse görmez. O durumlarında ben göreyim diye atıyor

O videoyu yayinlayanlar zaten yüzü kizaracak olsa, yayinlamazlardi. Öyle insalarin öyle dertleri yoktur. Diyorum ya, laf dalasi olur. Is çirkinlesir, onlar üste çikmaya çalisirlar. Online, herkesin görecegi sekilde karsilikli küfür etmek simdi neyi çözecek?

O videoyu gören herkes zaten kv'de ve oglunun ne mal oldugunu biliyor. Hatta video olmadanda biliyorlar. Herkes kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor.

Cahile laf atmak, deve hendek diyorum. Ben artik bulasmazdim onlara, onlarin seviyesinede inmezdim. Buda içime atmak olmazdi. Sadece gereksiz görürdüm.

O videoyu yayinlayanlar zaten yüzü kizaracak olsa, yayinlamazlardi. Öyle insalarin öyle dertleri yoktur. Diyorum ya, laf dalasi olur. Is çirkinlesir, onlar üste çikmaya çalisirlar. Online, herkesin görecegi sekilde karsilikli küfür etmek simdi neyi çözecek?

O videoyu gören herkes zaten kv'de ve oglunun ne mal oldugunu biliyor. Hatta video olmadanda biliyorlar. Herkes kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor.

Cahile laf atmak, deve hendek diyorum. Ben artik bulasmazdim onlara, onlarin seviyesinede inmezdim. Buda içime atmak olmazdi. Sadece gereksiz görürdüm.
Ben de aynen öyle yapacağım takip ettiğimi açıkca belli etmenin lüzmu yok

Yani ayrilmissiniz ve fake hesaptan adamı takip ediyorsunuz. Sanırım adam geri dönsün diye bekleyistesiniz onu bu denli merak ettiginize gore

Önceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
Bu blöfu yapan tipler her zaman sürünür. Gerçekten bodanmakta doğru bir karar vermişsiniz çünkü iki kız evladı olup böyle paylaşım yapan adamın çocuklarına katacağı olumlu hiç bir şey yok. Benim eşim de denizci sizin onun yokluğuna alismaniz İnan kolay ama o Türkiye'ye dönünce idrak edecek kurulu düzeni olmayınca etrafında baba baba diyen melekler olmayınca. Asıl siz silin o terbiye yoksununu. Ayrılığın da bir adabı var insan olan çocuklarının annesinin canını yakmaya çalışmaz

Back
X