• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulüpte video atan eş?

O görüntüleri al avukata ver
Boşanma dilekçene yazsın
Mesajları varsa onları da koy ekine
Nafaka tazminat Allah ne verdiyse iste

Kayınvalide benim oğluma tonlarca kız var, sen gidersin başkası gelir bak bulmuş bile birilerini demek istiyor. Aslında daha ortada boşanma yokken ne kadar şerefsiz bir oğlu olduğunu gösteriyor.
Böyleleri için üzülmeyin önünüze bakın.

Ayy anası ne ki kendi ne olsun o zihniyetteki kadından ancak bu adam çıkar.Al o goruntuleri tazminat iste eşim evliligimde paraları barlarda yiyordu dersin

O görüntüleri al avukata ver
Boşanma dilekçene yazsın
Mesajları varsa onları da koy ekine
Nafaka tazminat Allah ne verdiyse iste
aldım
Kayınvalide benim oğluma tonlarca kız var, sen gidersin başkası gelir bak bulmuş bile birilerini demek istiyor. Aslında daha ortada boşanma yokken ne kadar şerefsiz bir oğlu olduğunu gösteriyor.
Böyleleri için üzülmeyin önünüze bakın.
aynen öyle kendi ne ki oğlu ne olsun
Ayy anası ne ki kendi ne olsun o zihniyetteki kadından ancak bu adam çıkar.Al o goruntuleri tazminat iste eşim evliligimde paraları barlarda yiyordu dersin
aynen öyle

Akli sira mutluyum catla patla mesajlari. Ama dogru oldugunu kim soylemis. Goruntuye aldanmayin. Siz yolunuza devam edin. Bunlara takilmayin.

Lokasyon Afrikaysa şimdiden helva karmaya başlayın bence.Malum o kıtada çeşit çeşit hastalık var.Korona,ebola,HIV...

Özel gemide mi yoksa deniz kuv mi bağlı çalışıyor merak ettim

Onceden uzak yol gemi 1.kaptani ile birlikteligim olmustu. Gunlerce haber alamazdim, hangi limana yanasip kac saatte haber veriyor, club'larda mi geziyor vs. haberim olamazdi. Hep bir bilinmezlik, tek tarafli inanilmaz bir guvene dayali iliskiydi ve cok zor arti yipraticiydi. Sonra dayanamayip ayrildim.
Ayni hatayi tekrarlamam derken bu seferde uzak yol basmuhendisi ile nisanlanmis buldum kendimi. Yine ayni sekilde sadece kadin tarafinin insanustu sabir, fedakarlik ve sonsuz guveni ile ittirerek giden iliskiyi evlenmeye varmadan sona erdirmistim.
Bir daha da asla denizci biri ile gorusmedim. Bence bir denizci ile evlenmek, dunyanin en kotu es secimidir. Cunku nerde, kiminle ne yaptigini asla takip edemezsiniz. Erkegi istemsiz sekilde serbest birakmak, kadin dogasina aykiri bir his.
Denizcinin parasi pul, karisi dul olur diye bosa dememisler. Siz de bosanin, kurtulun derim.
Ben herkes için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Eşim Dzkk askeri personel onu çook uzun zamandır tanıyorum ve 1 yıllık evliyiz. Bugüne kadar aklıma asla acaba kelimesi gelmedi. Denizci olan aldatır mantığı aşırı saçma bu insanın karakteriyle alakalı yanında olan da aldatıyor. Ben eşimden çok memnunum. 4 aydır virüsten dolayı eve gelemiyor. Birbirimizi özlüyoruz ama zor günleri atlatmak için birbirimize destek oluyoruz. Bu süreçte yanımda olmasa da asla uzak hissetmedim. Bana daima yanımda olduğunu sevgisini aşkını hissettir. Bence mesleğe göre erkek seçmek olmaz önemli olan karakterli birini seçmektir

Özel gemide mi yoksa deniz kuv mi bağlı çalışıyor merak ettim
özel gemi
Ben herkes için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Eşim Dzkk askeri personel onu çook uzun zamandır tanıyorum ve 1 yıllık evliyiz. Bugüne kadar aklıma asla acaba kelimesi gelmedi. Denizci olan aldatır mantığı aşırı saçma bu insanın karakteriyle alakalı yanında olan da aldatıyor. Ben eşimden çok memnunum. 4 aydır virüsten dolayı eve gelemiyor. Birbirimizi özlüyoruz ama zor günleri atlatmak için birbirimize destek oluyoruz. Bu süreçte yanımda olmasa da asla uzak hissetmedim. Bana daima yanımda olduğunu sevgisini aşkını hissettir. Bence mesleğe göre erkek seçmek olmaz önemli olan karakterli birini seçmektir
Haklısın..

Bu kadar cok guvenirseniz zaten gozunuzde ihanet olasiligi da vuku bulamaz. Hos, aldatmayan erkek var mi ki denizde calisanlar istisna olsun.
O karakteri degistiren cok hanimlar var. Ozellikle yurtdisinda..

Bu kadar cok guvenirseniz zaten gozunuzde ihanet olasiligi da vuku bulamaz. Hos, aldatmayan erkek var mi ki denizde calisanlar istisna olsun.
O karakteri degistiren cok hanimlar var. Ozellikle yurtdisinda..
10 yıldır birlikte olduğum insan bir kere bile aldatmadıysa elbette güvenirim. Güven tek kullanımlıktır, beni gerçekten sevip evli kalmak istiyorsa karşısına kim gelirse gelsin o karakterini kimsenin değiştirmesine izin vermemeli, yanına da bir kadını yaklaştırmamalı. Bunu başaramadıysa kendi bilir yol orda kaybedeceğini de bilir

10 yıldır birlikte olduğum insan bir kere bile aldatmadıysa elbette güvenirim. Güven tek kullanımlıktır, beni gerçekten sevip evli kalmak istiyorsa karşısına kim gelirse gelsin o karakterini kimsenin değiştirmesine izin vermemeli, yanına da bir kadını yaklaştırmamalı. Bunu başaramadıysa kendi bilir yol orda kaybedeceğini de bilir
Sevindim sizin adınıza

Iyi de nerden bileceksiniz ki? Adamin telefonunun cekmedigi cok yer vardir. Iste tek tarafli sonsuz guven olmadan denizci esi olunmuyormus.
Guvenin.

Hangi liman o oyle coranada cikis izni vermis?
Bu donem her alnda oldugu gibi Liman ticaretindede belli kural kaidelerle basladi diye biliyorum ben.
Goruntuler eskidir
Siz yinede kayit alin lazim olursa kullanirsiniz olmazsa silersiniz

Hangi liman o oyle coranada cikis izni vermis?
Bu donem her alnda oldugu gibi Liman ticaretindede belli kural kaidelerle basladi diye biliyorum ben.
Goruntuler eskidir
Siz yinede kayit alin lazim olursa kullanirsiniz olmazsa silersiniz
Eski değil yeni eşimde ilk defa yurt dışına çıktı zaten. Afrika nuakşot

Eski değil yeni eşimde ilk defa yurt dışına çıktı zaten. Afrika nuakşot
Bircok liman sehre cikis izni vermiyormus bizimde tanidiklarimiz var gemideler hep ihtiyaclari acente karsiliyor ve liman kurallarida siki hadi liman verse cogu sirket istemiyor gitmeden tembihliyorlar sirkete sikayet edin delil olarakta videoyu yollayin :KK45:

Onun sizden gonlu kacmis ben gider gonlumu eglerim liman liman oda otursun keyfi isterse anama baksin istemezse gitsin havasinda zaten 2,3 gune adli tatil ama ben sizin bosanacaginizi dusunmuyorum
Hayirlisi

Iyi de nerden bileceksiniz ki? Adamin telefonunun cekmedigi cok yer vardir. Iste tek tarafli sonsuz guven olmadan denizci esi olunmuyormus.
Guvenin.
Tabii ki de tek taraflı asla olmaz önemli olan o güvenin sahte olmadığını bilmektir. Yoksa telefon çeken yerde de kapatır böyle mekana gider. Seyire diye evden çıkar 2 hafta kadınlarla takılır. Eğer yeni tanısaydım ve en başından mesleği deniz subayı olsaydı bende güvenip evlenemezdim

Back
X