- 25 Nisan 2023
- 39
- 35
- 8
Eşimle eylül 1 2020 yılında evlendik adam bir yıl içinde beni ve ailemi sömürdü çalmadık birşey bırakmadı ama yüzü öyle masumkı gören bu kişi mi yaptı der çekişmeli boşanma davası actım çaldıklarını geri alabilirmiyim dıye sahıtler yazdırdım ama gelmediler bende uzatmaktansa geçen gün anlaşmalı boşanalım dedım hiç birşey isteme boşanalım dedi artık sıkıldım bunaldım boşanma sürecınde karımı sevıyorum dıyordu külliyen yalan sakın bir mizacı var hiç olumsuz bir cümlesi yok ama ailesıne acımıyor çocuğuma acımıyor bana acımıyor sadece adama para olsun birde üstüne üstlük ben paragözmüşüm başta kumar oynadıgını bilmiyordum düğün borcumuz var dıyerek acındırıyordu kendını maasımın yarısını verıyorduö içgüveysi aldık eşimi pazarımı faturalarımı babam önerdi yinede yaranamadık yine biz kötü olduk kandırılmayı aptal hesabına alınmayı sağılacak inek muamelesi görmeyı hak edecek ne yaptık biz hayallerim heveslerim bir bir kursagımda kaldı kımseye güvenım kalmadı ailem yaşlı insanlar ben tek çocuğum bir oğlum var yanı geri kalan hayatım boyunca endişelenıyorum ben şimdi ne yapayım napmam lazım eskı neşemi
Karısını ve çocuğunu seven insan böyle mi davranır geçsin bunları. Paraya insandan daha fazla değer verdiği ortada. Yokluğunuzla terbiye etmeyi deneyin bir süre yok olmuyorsa da neye değer verdiğini görürsünüz sonunda. Siz güçlü bir kadınsınız endişelenmek yerine çözüm odaklı olmaya çalışın seçenekler sunun ama kararlılığınızı göstermeniz gerek. Yumuşak davranmayın sizi seven değer veren iradeli bir insan eminim elinin tersiyle kötü alışkanlıklarını iter. Öyle olmazsa da yol verin gitsin. Eminim daha mutlu olursunuzEşimle eylül 1 2020 yılında evlendik adam bir yıl içinde beni ve ailemi sömürdü çalmadık birşey bırakmadı ama yüzü öyle masumkı gören bu kişi mi yaptı der çekişmeli boşanma davası actım çaldıklarını geri alabilirmiyim dıye sahıtler yazdırdım ama gelmediler bende uzatmaktansa geçen gün anlaşmalı boşanalım dedım hiç birşey isteme boşanalım dedi artık sıkıldım bunaldım boşanma sürecınde karımı sevıyorum dıyordu külliyen yalan sakın bir mizacı var hiç olumsuz bir cümlesi yok ama ailesıne acımıyor çocuğuma acımıyor bana acımıyor sadece adama para olsun birde üstüne üstlük ben paragözmüşüm başta kumar oynadıgını bilmiyordum düğün borcumuz var dıyerek acındırıyordu kendını maasımın yarısını verıyorduö içgüveysi aldık eşimi pazarımı faturalarımı babam önerdi yinede yaranamadık yine biz kötü olduk kandırılmayı aptal hesabına alınmayı sağılacak inek muamelesi görmeyı hak edecek ne yaptık biz hayallerim heveslerim bir bir kursagımda kaldı kımseye güvenım kalmadı ailem yaşlı insanlar ben tek çocuğum bir oğlum var yanı geri kalan hayatım boyunca endişelenıyorum ben şimdi ne yapayım napmam lazım eskı neşemi özledim
teşekkür ederim güzel yorumun için .. bu adam değişmez çaldıklarınıda geri alamayacagımı düşünüyorum.. artık ahrete gitti bizim hesaplaşma en ıyısı adamdan kurtulmak bir an önce anlaşmalı boşanmaya geçelim bitsin istiyorum çocugumu bile göstermek istemiyorum .. şu evlilikten ne umdum ne buldum .. bir insan tanıdım bütün insanlardan korktumKarısını ve çocuğunu seven insan böyle mi davranır geçsin bunları. Paraya insandan daha fazla değer verdiği ortada. Yokluğunuzla terbiye etmeyi deneyin bir süre yok olmuyorsa da neye değer verdiğini görürsünüz sonunda. Siz güçlü bir kadınsınız endişelenmek yerine çözüm odaklı olmaya çalışın seçenekler sunun ama kararlılığınızı göstermeniz gerek. Yumuşak davranmayın sizi seven değer veren iradeli bir insan eminim elinin tersiyle kötü alışkanlıklarını iter. Öyle olmazsa da yol verin gitsin. Eminim daha mutlu olursunuz
artık kredisi bitti adamın şans yok boşanmak var.. boşananlar olarak sayımız epey fazla bu tür kişilikte insanlar neden evlenmeye tahtaravanla gider anlamıyorum.. oturun ananızın dizinin dibinde yok illa sömürecek birilerini arıyorlar. Allah'ından bulsunlar .. bir daha evlılık mı tövbe yeterkı Allah bize akıl fikir güç sağlık helal rızık nasıp etsin 30 yaşıma kadar hayırlı evlilik için dua ettım sonu hüsran kaderin önüne dualar bile geçemiyormuş onu anladım korktumHiç üzülme kov gitsin kardeşim. Bende boşanma aşamasındayım 2 yıldır kumar bağımlısı ne var ne yok gitti evler arabalar satıldı. Borç yaptı ailesi ödedi. Ekmek alamaz durumda iken alyansımı götürüp kumara yatırdı. Sanal kumar işte. Onun bu bencilliği yüzünden kaybettikçe bana ve kızıma çattı. Hayat bitmedi ya. Yaşamak güzel bize bişeyler kattı. Olgunlaştırdı. Daha temkinli adımlar atıp yere daha sağlam basarız bundan sonra. O yüzden yalnız kalacağım diye endişelenme. Her şey evlilik değil ki bak evladın varmış onunla yaşayıp gidersin. İlerde çocuğuna neler yaşatabileceğini düşün. Acaba deme son bir şans mı versem diye düşünme. Benden sonra kumarı bırakır mutlu bir yuva kurar diye düşünme. İnsanlar değişmez
Kurtul gitsin.. Besliyorsunuz resmen, kendinizi iyi hissettirecek biri çıkar elbet.Eşimle eylül 1 2020 yılında evlendik adam bir yıl içinde beni ve ailemi sömürdü çalmadık birşey bırakmadı ama yüzü öyle masumkı gören bu kişi mi yaptı der çekişmeli boşanma davası actım çaldıklarını geri alabilirmiyim dıye sahıtler yazdırdım ama gelmediler bende uzatmaktansa geçen gün anlaşmalı boşanalım dedım hiç birşey isteme boşanalım dedi artık sıkıldım bunaldım boşanma sürecınde karımı sevıyorum dıyordu külliyen yalan sakın bir mizacı var hiç olumsuz bir cümlesi yok ama ailesıne acımıyor çocuğuma acımıyor bana acımıyor sadece adama para olsun birde üstüne üstlük ben paragözmüşüm başta kumar oynadıgını bilmiyordum düğün borcumuz var dıyerek acındırıyordu kendını maasımın yarısını verıyorduö içgüveysi aldık eşimi pazarımı faturalarımı babam önerdi yinede yaranamadık yine biz kötü olduk kandırılmayı aptal hesabına alınmayı sağılacak inek muamelesi görmeyı hak edecek ne yaptık biz hayallerim heveslerim bir bir kursagımda kaldı kımseye güvenım kalmadı ailem yaşlı insanlar ben tek çocuğum bir oğlum var yanı geri kalan hayatım boyunca endişelenıyorum ben şimdi ne yapayım napmam lazım eskı neşemi özledim
çok üzücü bir durum Allaha şükür barış diyen ailem yok anlaşmalı boşanmaya çevirdiğimi söyleyemiyorum çünkü ailem hergün söyleniyor.. sinir oluyorlar.. mahkemede çaldıklarını geri alamıyorum arkadasım altınlarını bile alamadı .. bende kurtulmaya bakıyorum giden gitti böyle cimri merhametsiz adam vermese nolur ondan gelecek hayır Allahtan gelsin .. bu zamanakadar besledık evet kedı köpek beslesek sevaba girerdik bu adamdaha bizi günaha soktuKurtul gitsin.. Besliyorsunuz resmen, kendinizi iyi hissettirecek biri çıkar elbet.
Arkadasımın eşi oynuyordu, boşandılar borçlar sebebiyle. Ailelerin de birleştirmesiyle, çocuk yüzünden tekrar evlendiler. Arkadasım bir daha asla mutlu olamadı, borç konusunu aştılar bu kez de içi almadı. bir kere boşanma düşüncesine gelindiyse bir daha toparlamak çok zor
kimseye güven yok , yüzü lokum huyu pokum gibi insanlar türedi kimsede Allah korkusu kuldan utanma kalmadı.. insan eşine çoluğuna çocuğuna anasına babasına güvenemiyor.. merhametsizleşti her yer ... yalnızlık kalıtenin adı oldu insanlardan korktum cidden .. insanlar çok kötüler bir ilaf atsa acaba ne çıkarı var diyorumŞunu görüyorum bu kumar denen illet insanın utanma duygusunu alıp götürüyor onun yerine yalancı yüzsüz bir karakter getiriyor. Kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık öyle olmasa bunlar o kadar parayı geçtim şerefini kaybedip ortamda göğüslerini gere gere dolaşamazlar
Bilmiyorum ben ailemde de bazı problemler yaşadım ve evlendim. Böyle insanları biz tercih ediyoruz. Bize ne eksik verildiyse ona kanıp gidiyoruz. Kesinlikle bizim de destek almamız lazım. Evet belki kader ama bak düşün sana neler kattı öyle hemen birine kanabilir misin artık. Ben kanamam dersimi aldım. Güçlendim umarım daha güzel geçer bundan sonra ki hayatımızartık kredisi bitti adamın şans yok boşanmak var.. boşananlar olarak sayımız epey fazla bu tür kişilikte insanlar neden evlenmeye tahtaravanla gider anlamıyorum.. oturun ananızın dizinin dibinde yok illa sömürecek birilerini arıyorlar. Allah'ından bulsunlar .. bir daha evlılık mı tövbe yeterkı Allah bize akıl fikir güç sağlık helal rızık nasıp etsin 30 yaşıma kadar hayırlı evlilik için dua ettım sonu hüsran kaderin önüne dualar bile geçemiyormuş onu anladım korktum
erkeğe gereğinden fazla verici davranınca ilişkilerin çok sürmediğini düşünüyorum.çok üzücü bir durum Allaha şükür barış diyen ailem yok anlaşmalı boşanmaya çevirdiğimi söyleyemiyorum çünkü ailem hergün söyleniyor.. sinir oluyorlar.. mahkemede çaldıklarını geri alamıyorum arkadasım altınlarını bile alamadı .. bende kurtulmaya bakıyorum giden gitti böyle cimri merhametsiz adam vermese nolur ondan gelecek hayır Allahtan gelsin .. bu zamanakadar besledık evet kedı köpek beslesek sevaba girerdik bu adamdaha bizi günaha soktu
Şimdiki erkekler tembel cimri paragöz şımarık. Maddı kaybım oldu en azından daha fazla zaman geçmeden yüzünü görmüş oldum.. Bende merak ediyorum boşanıp geleceği mutlu olan var mıdır ? Yoksa ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya mı büyüklerimiz haklı mı.. Allah razı olsun şekerim güzel yorumun için yoruldum artık 1 yılda çöktüm yaşamaktan bile bıktım eskiden iki konuşur bir gülerdim o eski halimden eser yok şimdierkeğe gereğinden fazla verici davranınca ilişkilerin çok sürmediğini düşünüyorum.
Kocaman adam yahu bir zahmet borcunu ödesin, üstüne gecinecek enayi arıyorlar..
Hayır sinirlenmedim
maddi kaybın oldu diye üzülme; sen geleceğini kazandın, hayatını kazandın. Cesaretinden dolayı tebrik ederim, umarım güzel bir hayat bekliyordur sizi allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Ay yok şekerim bir daha adam mı tövbekar oldum.. 30 yasında evlendım bir halt anlamadım evlilikten insanın kaderi değişir mi gider ederi gelir beteri çocuğum da var kendi babasından hayır göremedi üvey babaya kakanca edemem Allah muhtaç etmesin kımseye ben bir evin tek çocuğum ailemde iyi insanlar annemın sözü var ben cektım annem cekti onun annesıde cektı su aşagı akar kader degısmez derBilmiyorum ben ailemde de bazı problemler yaşadım ve evlendim. Böyle insanları biz tercih ediyoruz. Bize ne eksik verildiyse ona kanıp gidiyoruz. Kesinlikle bizim de destek almamız lazım. Evet belki kader ama bak düşün sana neler kattı öyle hemen birine kanabilir misin artık. Ben kanamam dersimi aldım. Güçlendim umarım daha güzel geçer bundan sonra ki hayatımız
Konu sahhibesi benzer şeyleri yaşadık malesef ben de anlaşmalı boşanmaya ikna edemedim çekişmeli acicam davayiEşimle eylül 1 2020 yılında evlendik adam bir yıl içinde beni ve ailemi sömürdü çalmadık birşey bırakmadı ama yüzü öyle masumkı gören bu kişi mi yaptı der çekişmeli boşanma davası actım çaldıklarını geri alabilirmiyim dıye sahıtler yazdırdım ama gelmediler bende uzatmaktansa geçen gün anlaşmalı boşanalım dedım hiç birşey isteme boşanalım dedi artık sıkıldım bunaldım boşanma sürecınde karımı sevıyorum dıyordu külliyen yalan sakın bir mizacı var hiç olumsuz bir cümlesi yok ama ailesıne acımıyor çocuğuma acımıyor bana acımıyor sadece adama para olsun birde üstüne üstlük ben paragözmüşüm başta kumar oynadıgını bilmiyordum düğün borcumuz var dıyerek acındırıyordu kendını maasımın yarısını verıyorduö içgüveysi aldık eşimi pazarımı faturalarımı babam önerdi yinede yaranamadık yine biz kötü olduk kandırılmayı aptal hesabına alınmayı sağılacak inek muamelesi görmeyı hak edecek ne yaptık biz hayallerim heveslerim bir bir kursagımda kaldı kımseye güvenım kalmadı ailem yaşlı insanlar ben tek çocuğum bir oğlum var yanı geri kalan hayatım boyunca endişelenıyorum ben şimdi ne yapayım napmam lazım eskı neşemi özledim
Aç şekerim bir an önce kurtul adamdan zararın neresinden dönsen kâr.. Ben birde aynı işyerınde çalışıyorum... Kumarbaz adam hiç bir şeyi hak etmiyor Allah bunlara her imkanı verıyor imtihanımızın gözünü seveyimKonu anlaşmalı boşanmaya ikna edemedim çekişmeli acicam davayi
Bizimde iş yerimiz yan yana birbirimizle bağlantılı çalışıyoruz bizimkilere rahat battı tek bunu diyebilirimAç şekerim bir an önce kurtul adamdan zararın neresinden dönsen kâr.. Ben birde aynı işyerınde çalışıyorum... Kumarbaz adam hiç bir şeyi hak etmiyor Allah bunlara her imkanı verıyor imtihanımızın gözünü seveyim
Benımkı para yüzünden cekısmeli boşanma acmıstım daha, bana tazmınat davası actı cekısmelıde şahitlerin ve delillerin sağlam olmalı ... Bende çaldıklarını istemekten vazgectım hiç birşey istemedım ozaman güle oynaya kabul ettı anlaşmalıyı bir adam hem düzelmeyip hemde anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa kadından hala sömürecek şeyleri vardır demektir ya maaşını istiyordur ya üzerine mal mülk vardır illa paraya dayanıyordurBizimde iş yerimiz yan yana birbirimizle bağlantılı çalışıyoruz bizimkilere rahat battı tek bunu diyebilirim
Malk mülk yok sayesinde bana borcu var sadeceBenımkı para yüzünden cekısmeli boşanma acmıstım daha, bana tazmınat davası actı cekısmelıde şahitlerin ve delillerin sağlam olmalı ... Bende çaldıklarını istemekten vazgectım hiç birşey istemedım ozaman güle oynaya kabul ettı anlaşmalıyı bir adam hem düzelmeyip hemde anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa kadından hala sömürecek şeyleri vardır demektir ya maaşını istiyordur ya üzerine mal mülk vardır illa paraya dayanıyordur
O borcu asla alamazsın onlarda kumar borcu namus borcudur ama karısına olan borç borç degildir oda kendinindir onların bakış açısına göre tüketmiş sizi neden boşanmak istemıyormus bahanesi ne ki boşanmamaktaMalk mülk yok sayesinde bana borcu var sadece
Çok seviyormuş beni değerimizi yeni anlamışO borcu asla alamazsın onlarda kumar borcu namus borcudur ama karısına olan borç borç degildir oda kendinindir onların bakış açısına göre tüketmiş sizi neden boşanmak istemıyormus bahanesi ne ki boşanmamakta
Haha hep aynı hikaye bunlar nasıl bu kadar aynı karaktere sahip olabiliyorlar anlam veremiyorumÇok seviyormuş beni değerimizi yeni anlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?