Kumar alışkanlığı yüzünden boşananlar şuanki durumunuz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok boyleleri düzelmez. Maalesef benimki de cekismeli ama deliller şahitler var adam ağır kusurlu zaten. Martta davayi actim avukat eylülde görülür ilk dava diyor. Anlasmaliya da yanaşmıyo ne yapıcam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin

Adamlar ekşın arıyor .. hizmetçileri elden gidiyor hem ayran hem pasta onların olsun valla burası küçük yer erkeklerin yüzde 90ı bozukmus evlenene kadar hayata pembe gözlükler ile bakmışım .. küçük yerde bu kadar insan bozulduysa başka memleketleri düşünemiyorum.. bunlar a dayak lazım vereceksın belalı birinin eline para dinlenip dinlenip dövdüreceksin

Evet evet hizmetcileri elden gidiyor hem de bedava hizmetçi . Burada küçük yer ben de pembe gozlukle bakmışım adamlarin hepsi mi bozuk olur al birini vur ötekine.
Gazino ortami da çok burda. Allah bunlara akil fikir versin

Hahahaa hepsi mi ayni olur. Ben de ayni durumdayim. Arada bi yalvarma modunda arada bi cirkeflesme modunda.
elinden oyuncağı alınıyor sanki adamın bu huyları 1,5 yaşındaki oglum yapıyor artık kaderime gülüyorum sakin hayatım renklendi çoğu duyguyu bir arada yaşayabiliyoruz

Aileler de acısını böyle mi cikariyor bilmiyorum benimkiler de sürekli beni sucluyor kendin buldun bunu diye kimse böyle olsun istemezdi ama nasip işte
haha adamlar hayatımıza renk kattılar psikolojimiz sayelerınde halay çekiyor .. kaderime gülüyorum artık hayatımız senaryosu belli olan bir film ... ailemle bile cok konusan biri değildim olumsuzda olsa konusacak konum oldu

Benimde öyle

Sizin süreciniz nasıldı özetle anlatır mısınız eşinizin bağımlılığını. Ne kadar süredir oynuyor kayıplarınız neler. Ne gibi durumlarla karşılaşmanıza sebep oldu ?
Hep oynardi ama keyfiydi. Pandemi doneminden itibaren daha fazla arttı.
Dukkanimiz vardı içinde mal kalmadı.
Toptancilara borçlar.
Pandemide kredi destegi verdi hukumet onu kullanmış haberim yok.
Çektiği parayi yuzde90 kumarda yedi.
2 ayrı kredi borcu.
Araba vardı o gitti parasını asla görmedim borclarim var onlara gitti dedi.
Kumar borcuymus sonra öğrendim.
Insanlara olan borç zaten kıyasıya.
Hatta emanet para vardı onu da kullandi.
Bi sekilde baskasindan borc alip emaneti oyle verebildi.
Kızımın ceyrek altını gitti.
Elektrik faturasını 2 yildir asla ödemiyor. Mührü bozup oyle kullaniyoruz. Her ay elektrik icra kağıdı geliyor psikoljimi bozuyor.
Evde tüp bitiyor 2 hafta dil dokmeyle zorla getiriyor.
Imkani olsa dahi surekli bi sekilde kızım ve benim ihtiyaçlarımı öteleyebildigi kadar öteliyor.
Kumar harici gazinoya gidiyor.
Ona gore kadınla kızla işi yokmuş içmeye gidiyormuş yersen.
Liste uzaaar da gider durum bu elle tutulur yanı yok maalesef

En iyisini yapıyorsunuz gerçekten elle tutulur yanı kalmamış.

Siz n’aptınız benim konuma da yazmıştınız ne var ne yok süreç nasıl ilerliyor birkadinbirannebirevlat
Ilerlemiyo maalesef. Dilekceye cevap yazmadi. Avukat da eylülde olur ilk duruşma diyor. Arada bi cirkef mesajlar atıyor 2 saat sonra affet diyor.
Haftada 2 gun kızımı alıyor 2 saatliğine.
Aklına esince çocuk bende kalacak artık diyor ayarlarimla oynuyo.
Tek kuruş para da vermedi istemedim zaten. Bayramda kızıma 5 tl harçlık bile vermemişler.

Siz ne yaptınız?

Ben de almadım. Mahkeme karariyla mi alsam acaba diyorum sonradan sorun çıkmaması için
Tespit için keşfe geliyorlar öyle alabilirsiniz ben aslında onun evi terk etmesini istiyorum inanın süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Ben o evden çıktım ya artık gerisi gelir bir şekilde diye akışına bıraktım

Akışına bırakmaktan baska çaremiz yok Rabbim bizlere yardım etsin

Benim ayrilacagimi düşünmediği için halen şokta. Ailemin yanındayım o da evimizde eşyalarımı daha almadim
Yazdığınız herşeyi hayat hikayemi okur gibi okudum. Birebir aynı yaşadıklarımız. Bende alamadım eşyalarımı bir gün yalvarıyor ertesi gün hakaret küfür. O rahat rahat evde kalıyor. Ya güçlü durayım diyorum ama bazen yutkunamıyorum benim ve kızımın ne suçu vardı diye

Aynı bende bu süreçte çocuğu beraber hastaneye götürdük bi kere muayene ücreti ödedi o kadar. Bir kaç gün dön boştan yere niye gittin diyor bir yandan iğneleyici konuşuyor sövüyor sayıyor. Dün akşam kızımı götürdü dedesigile felan götürmüş dediğiniz gibi bi 5 lira bile yollamamışlar. Para pul vermedi. Hatta babamgil bana 200₺ vermeye devam ederlerse tekrar kumar oynıycam diye tehdit etti. Kendi ihtiyaçlarına zor yetiyormuş. Pes gerçekten kayınpederimgil çok zenginler ama işte kalpleri kötü. 1 hafta iyiysem diğer hafta içimi bi sıkıntı kaplıyor bizim evde çok kalabalık darlanıyorum bazen. Erkek kardeş kız kardeş ablam iki çocuğu felan 9 kişiyiz. Sizin nasıl aile evinde durumlar

Ben de almadım. Mahkeme karariyla mi alsam acaba diyorum sonradan sorun çıkmaması için
Bir an önce almaya bak şekerim mahkeme kararı falan hikaye işyerindeki arkadasım da boşanıyor onunkı kumar değil kaynanası yüzünden kaç kez mahkeme kararı çıktı kızın ve cocuguna takılan paraları altınları kayınvalide kendi evine almış ve hiç bir şekilde polisle gitmesine rağmen eşyalarını alamadı daha kızı eve sokmadılar polıslere müsait değiliz deyıp cogu kıymetli şeyler saklandı eşyalarının çoğu kız yapmasına rağmen ıkı kıyafetı zor alabildi bir çaresini bulup bir an önce esyalarınızı gerı almaya çalısın erkek milleti utanmıyorda yapmadığı almadığı eşyaları kullanmaya Allah yardımcınız olsun hırsızı dışarıda aramaya gerek yok koynumuzda beslemişiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…