- 25 Nisan 2023
- 39
- 35
- 8
Peki hala oynuyor mu ? Oynamıyorsa ne zamandan beri oynamıyor merak ettimÇok seviyormuş beni değerimizi yeni anlamış
Ocak ayında en son maaşımdan kalan parayı bosaltmisti o zaman ipler kopmuştu o günden beri oynamadığıni iddia etti ben de telefonunu karistiriyordum en son şifrelerini değiştirince ben de sarteller attı iştePeki hala oynuyor mu ? Oynamıyorsa ne zamandan beri oynamıyor merak ettim
Açtınız mı davaOcak ayında en son maaşımdan kalan parayı bosaltmisti o zaman ipler kopmuştu o günden beri oynamadığıni iddia etti ben de telefonunu karistiriyordum en son şifrelerini değiştirince ben de sarteller attı işte
Kendi kocamı gördüm bir an telefona şifre koyması aynı şifresini söyler uyuyacağı zaman hemen degiştirir diOcak ayında en son maaşımdan kalan parayı bosaltmisti o zaman ipler kopmuştu o günden beri oynamadığıni iddia etti ben de telefonunu karistiriyordum en son şifrelerini değiştirince ben de sarteller attı işte
Vekalet verdim dün haftaya açarız büyük ihtimalAçtınız mı dava
Benimki de sana sürpriz hazırlıyorum anlarsın diye degistirdim demiştiKendi kocamı gördüm bir an telefona şifre koyması aynı şifresini söyler uyuyacağı zaman hemen degiştirir di
Diğer konu başlığınızı da okudum şimdi bu adamı boşamakta haklısınız. Muhtemelen dava uzun sürer yani en az 1 sene ee o süre zarfında da sizin kıymetinizi anlayıp anlamadığını görürsünüz.Vekalet verdim dün haftaya açarız büyük ihtimal
Malesef anlasa da iş işten geçti... Ben aynı evde ona çok yalvardım küstüm destekte oldum onun için kurtarmak için elimden geleni yaptım. Ben zaten bu tür olayların olduğu yerde çalışıyorum malesef süreci biliyorum o yüzden anlaşmalı yapalım en azından rezilligini kimse duymasın dedim kabul etmedi kendi bilir. Benim yeni anne heyecanimin içine etti 2yilda çökertti neşem kalmadi. Duzeldim dediğine kesinlikle inanmıyorum. Karıdan geçersin kumardan gecemezsin diye bir söz var. Psikolojik desteği de kabul etmedi bıraksa bile en fazla 6ay sonra geri başlarDiğer konu başlığınızı da okudum şimdi bu adamı boşamakta haklısınız. Muhtemelen dava uzun sürer yani en az 1 sene ee o süre zarfında da sizin kıymetinizi anlayıp anlamadığını görürsünüz.
Evet kıymetimi anlar yürüyen maaşı gittiDiğer konu başlığınızı da okudum şimdi bu adamı boşamakta haklısınız. Muhtemelen dava uzun sürer yani en az 1 sene ee o süre zarfında da sizin kıymetinizi anlayıp anlamadığını görürsünüz.
Maddi özgürlüğünüz de var o zaman yol verin gitsin kumar aşkıyla ölene kadar mutlu mesut yaşasın. Hasta olduklarını neden kabul etmiyorlar acabaEvet kıymetimi anlar yürüyen maaşı gitti
Bilmiyorum gerçektenMaddi özgürlüğünüz de var o zaman yol verin gitsin kumar aşkıyla ölene kadar mutlu mesut yaşasın. Hasta olduklarını neden kabul etmiyorlar acaba
Naparsan yap olmaz anasının babasının terbiye edemediğini bizim hiç bir çabamız düzeltemez.. Allah bunların idrakını kapatmış... Ha köşe minderi ha bunlar minderin bile faydası var bu adamların daha zararı var çekişmeli dava çok uzun sürüyor ilk davayı acıyorsun 8 ay sonraya gün verıyor oda ön duruşma sonra 4 ay sonraya atıyor yılda 3 kez mahkemeye giriyorsun ondada prosüdürlerle geçiyor iki gün içinde evlenıyorsun iki yılda boşanamıyorsun saçma sapan düzen şahitlik verebilecek birileri var mı delilin var mıMalesef anlasa da iş işten geçti... Ben aynı evde ona çok yalvardım küstüm destekte oldum onun için kurtarmak için elimden geleni yaptım. Ben zaten bu tür olayların olduğu yerde çalışıyorum malesef süreci biliyorum o yüzden anlaşmalı yapalım en azından rezilligini kimse duymasın dedim kabul etmedi kendi bilir. Benim yeni anne heyecanimin içine etti 2yilda çökertti neşem kalmadi. Duzeldim dediğine kesinlikle inanmıyorum. Karıdan geçersin kumardan gecemezsin diye bir söz var. Psikolojik desteği de kabul etmedi bıraksa bile en fazla 6ay sonra geri başlar
Kuzenim görmüş oynarken inkar edemez bir sürü kredisi icrası vs var. Evimiz arabamız takımız yok bu paralar nereye gitti diye soracak hakim. Çekişmeli dava acsanda arada protokol hazırlayıp onu anlaşmalı boşanmaya çevirebiliyorsun ben çekişmeli acicam anlasın ne kadar ciddi oldugumu zaten sonrasında anlaşmalıya donecektir diye düşünüyorum. Ailesi de biliyor onlar sözde şimdi benim yanimdalar ama mahkeme aşamasında aşırı cirkinlesecekler herşeye hazırlıklıyim artık çocuğumun ve benim rızkımi ona yediremem. Evden çıkmıyor ha varlığı ha yokluğu dediğiniz gibi minderin faydası vardı onun faydası yoktu eve bana ve çocuğuna. Ne arkadaşimiz ne eşimiz dostumuz kaldı sayesinde evimize insanlar gelmiyordu bende aşırı dolmusum bu platform o kadar iyi geldi ki ay kızlar iyi ki varsınızNaparsan yap olmaz anasının babasının terbiye edemediğini bizim hiç bir çabamız düzeltemez.. Allah bunların idrakını kapatmış... Ha köşe minderi ha bunlar minderin bile faydası var bu adamların daha zararı var çekişmeli dava çok uzun sürüyor ilk davayı acıyorsun 8 ay sonraya gün verıyor oda ön duruşma sonra 4 ay sonraya atıyor yılda 3 kez mahkemeye giriyorsun ondada prosüdürlerle geçiyor iki gün içinde evlenıyorsun iki yılda boşanamıyorsun saçma sapan düzen şahitlik verebilecek birileri var mı delilin var mı
Eminim şu anki haliniz geçicidir. Enerjiniz sizin içinizde hep vardı sadece geçici olarak yaprak döktünüz, şimdi kuruyan yaprakları silkeleyip dinlenme zamanı. Ben buna inziva diyorum. Bazı kötü şeyler, hayal kırıklıkları yaşayınca kendime zaman veririm. Belki uzun sürer ama hiç acele etmem, kendimin en iyi haline gelmeye çalışırım. Akışı kendi içimde yaratmaya çalışırım, dışarda birçok şey ters gidebilir. Bu sürede benım de kendimi dinlemeye, üzülmeye hakkım var diye düşünürüm. Araba yoldan çıktı şimdi kendi tekerinle gitme zamanı kendini hazır hissettiğinde sağlam tekerle yoluna devam edeceksin eminimŞimdiki erkekler tembel cimri paragöz şımarık. Maddı kaybım oldu en azından daha fazla zaman geçmeden yüzünü görmüş oldum.. Bende merak ediyorum boşanıp geleceği mutlu olan var mıdır ? Yoksa ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya mı büyüklerimiz haklı mı.. Allah razı olsun şekerim güzel yorumun için yoruldum artık 1 yılda çöktüm yaşamaktan bile bıktım eskiden iki konuşur bir gülerdim o eski halimden eser yok şimdi
adama bak asosyal yapıp çıkarmış sizi.. aile herzaman çocuklarının yanında bu net .. bende kader ortaklarımın olduğunu görünce üzülmüyorum artık .. insan her daim iyi mutlu olmak ister fakat napalıım bunların şansınada bizdenk geldik sende iyi ki varsın şekerim :)Kuzenim görmüş oynarken inkar edemez bir sürü kredisi icrası vs var. Evimiz arabamız takımız yok bu paralar nereye gitti diye soracak hakim. Çekişmeli dava acsanda arada protokol hazırlayıp onu anlaşmalı boşanmaya çevirebiliyorsun ben çekişmeli acicam anlasın ne kadar ciddi oldugumu zaten sonrasında anlaşmalıya donecektir diye düşünüyorum. Ailesi de biliyor onlar sözde şimdi benim yanimdalar ama mahkeme aşamasında aşırı cirkinlesecekler herşeye hazırlıklıyim artık çocuğumun ve benim rızkımi ona yediremem. Evden çıkmıyor ha varlığı ha yokluğu dediğiniz gibi minderin faydası vardı onun faydası yoktu eve bana ve çocuğuna. Ne arkadaşimiz ne eşimiz dostumuz kaldı sayesinde evimize insanlar gelmiyordu bende aşırı dolmusum bu platform o kadar iyi geldi ki ay kızlar iyi ki varsınız
ne güzel kendimizi yenileme zamanımız geldi.. fakat arada ummadığım kişiler mutlu oldu Allah onlara verirken bana çok görmesıne üzülüyorum dediğim günlerde oldu demekki ben haketmiyorum dediğim zamanlarda oldu.. birde ailemin suçlu olarak ben igörmesı tuzu biberi oldu .. sanki böyle olacagını nasıl bilebilirim .. iyi biri ile evlendiğimi düşünüyordum.. nereden bileyim yüzü lokum huyu p.kum gibi oldugunu iyilik kılığına girmiş kötülerle uğraşması daha zor.. hayırlısıyla bugünlerde geçecek teşekkür ederim destekleriniz içinEminim şu anki haliniz geçicidir. Enerjiniz sizin içinizde hep vardı sadece geçici olarak yaprak döktünüz, şimdi kuruyan yaprakları silkeleyip dinlenme zamanı. Ben buna inziva diyorum. Bazı kötü şeyler, hayal kırıklıkları yaşayınca kendime zaman veririm. Belki uzun sürer ama hiç acele etmem, kendimin en iyi haline gelmeye çalışırım. Akışı kendi içimde yaratmaya çalışırım, dışarda birçok şey ters gidebilir. Bu sürede benım de kendimi dinlemeye, üzülmeye hakkım var diye düşünürüm. Araba yoldan çıktı şimdi kendi tekerinle gitme zamanı kendini hazır hissettiğinde sağlam tekerle yoluna devam edeceksin eminimEski enerjine döndüğünde iyi ki bunlar yaşandı ve doğru karar verdim, şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. diyeceksiniz eminim.
Bende bu kadar çok kumar bağımlısı olacağını düşünmemiştim benim çevremde de tek örnek bizizadama bak asosyal yapıp çıkarmış sizi.. aile herzaman çocuklarının yanında bu net .. bende kader ortaklarımın olduğunu görünce üzülmüyorum artık .. insan her daim iyi mutlu olmak ister fakat napalıım bunların şansınada bizdenk geldik sende iyi ki varsın şekerim :)
Aileler de acısını böyle mi cikariyor bilmiyorum benimkiler de sürekli beni sucluyor kendin buldun bunu diye kimse böyle olsun istemezdi ama nasip iştene güzel kendimizi yenileme zamanımız geldi.. fakat arada ummadığım kişiler mutlu oldu Allah onlara verirken bana çok görmesıne üzülüyorum dediğim günlerde oldu demekki ben haketmiyorum dediğim zamanlarda oldu.. birde ailemin suçlu olarak ben igörmesı tuzu biberi oldu .. sanki böyle olacagını nasıl bilebilirim .. iyi biri ile evlendiğimi düşünüyordum.. nereden bileyim yüzü lokum huyu p.kum gibi oldugunu iyilik kılığına girmiş kötülerle uğraşması daha zor.. hayırlısıyla bugünlerde geçecek teşekkür ederim destekleriniz için
Ben de sizin gibi düşünüyorum icimizdeki eksiklikler yüzünden böyle adamları biz üstümüze çekiyoruz. 18 yaşında kız kardeşim var 2 yil once bi sevgililik geçirdi. Sevgilisi ona annenlere ayda 1 gideriz o da beraber demis . Kardeşim annesine çok çok düşkündür bide ona ragmen tamam demis.Bilmiyorum ben ailemde de bazı problemler yaşadım ve evlendim. Böyle insanları biz tercih ediyoruz. Bize ne eksik verildiyse ona kanıp gidiyoruz. Kesinlikle bizim de destek almamız lazım. Evet belki kader ama bak düşün sana neler kattı öyle hemen birine kanabilir misin artık. Ben kanamam dersimi aldım. Güçlendim umarım daha güzel geçer bundan sonra ki hayatımız
Hahahaa hepsi mi ayni olur. Ben de ayni durumdayim. Arada bi yalvarma modunda arada bi cirkeflesme modunda.Çok seviyormuş beni değerimizi yeni anlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?