Doktorunu değiştir o zaman bacım işe yaramıyor belli ki. Geçmiş olsun ne diyim ki sanaSen ne güzel insansın ya inan biliyorum ama hakketen kafayı yedim sanorım. Tedavi alıyorum hem psikiyatri hem psikolog ama beynim düzelmiyor
Eminim sende çok güzel bir insansın. Böyle güzel bir insan böyle arızalı bir herifle heba mı olsun? Kafayı yedin demeyelim de şöyle bir yıkıldık toparlanacağız diyelim. Adamın findeksine falan bakmayi bırak lütfen. İletişim varsa tamamen kes. İyileşmek zaman alır ama çaba gerektirir. İyileşme sürecini geciktirme. Geçmişe bakarak yürürsen hedefine geleceğine odaklanamazsın.Sen ne güzel insansın ya inan biliyorum ama hakketen kafayı yedim sanorım. Tedavi alıyorum hem psikiyatri hem psikolog ama beynim düzelmiyor
Eğer geri dönersen aileni ezip geçersin. Ben,kumar bağımlısı biri için ailemi arkada bırakmazdım. Şans verilecek adam,evlilik birlikteliği içinde kendini düzeltirdi. Boşandıktan sonra baktı ki düzen bozuldu güya kendimi düzelttim diyerek simdi sana ağlıyor. Alışkanlıklar kolay kolay bırakılamaz. Sigara içenler bile zor bırakırken alkol ve kumar bağımlısı biri nasıl bırakacak ?Merhaba ben eşimden 4 ay önce boşandım. 1.5 sene evli kalmıştık.4 ay boyunca yalvardı hala daha yalvarıyor. Bu süreçte kumarı bırakmış borçlarını kapatmış. Findeksten kontrol ettim hepsi kapalı. İçkiyi 2 aydır hiç ağzına sürmediğini söylüyor. Ve eskiden eleştirdiği , laf söylediği şeylerden dolayı kalbimi kırdığını ve ne kadar aptal olduğunu anladığını söylüyor. Yaptığı tüm psikolojik şiddet be bir kere tokat atmasında dolayı hayatım boyunca pişman olacağım deyip duruyor. Bu arada ben de sinir krizi geçiril hep ona vuruyordum. Şimdi tüm bunların üstüne. Bir şans daha istiyor . İş yerinde mobing görüyordu evli olduğumuz süreçte iyi değildim diyor. Benim ailem beni reddetmez ama çok üzülürler geri dönersem. Ama hala seviyorum. İçimden bir ses bi şans daha ver diyor ama aile mevzusu aklımı karıştırıyor. Sizin yorumunuzu da almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederimEminim sende çok güzel bir insansın. Böyle güzel bir insan böyle arızalı bir herifle heba mı olsun? Kafayı yedin demeyelim de şöyle bir yıkıldık toparlanacağız diyelim. Adamın findeksine falan bakmayi bırak lütfen. İletişim varsa tamamen kes. İyileşmek zaman alır ama çaba gerektirir. İyileşme sürecini geciktirme. Geçmişe bakarak yürürsen hedefine geleceğine odaklanamazsın.
İçinizdeki sesi susturun, o ses tekrar aynı üzüntüleri yaşamanızı istiyor, hayatınıza zamanınıza canınıza yazık etmeyin.İçimden bir ses bi şans daha ver diyor ama aile mevzusu aklımı karıştırıyor. Sizin yorumunuzu da almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden
Hata bir değil ki çözsün affetsin. Hangisini bir daha yaparsa mesela? Dayak, kumar, küfür, fiziksel aşağılama, aileye beddua... Adam 1 senelik evlilikte kumar oynayıp milyonlar kaybetmiş. Neyin rızası? Bu kadınların hiç değeri önemi yok mu, mecburlar mı bu adamlarla gençlik çürütmeye?bence herkes ikinci bir şansı hak eder ama kolay olmasın biraz burnunun sürtülmesi lazım bir daha yaparsa sizi kaybedeceğini iyice bir anlasın ailenizlede detaylı bir sekilde konusun onlarında rızasını alın inşallah hersey gönlünüzce olur
Bazıları değil ikinci şans yolda görseniz selam vermeyi bile haketmez.İkinci şans bilmeden kıranlara ,fark etmeden üzenlere verilir. Kumarcı,alkolik ,kadını bedeni üzerinden aşağılayanlara o şans verilmez verenlere acınmaz.....bence herkes ikinci bir şansı hak eder ama kolay olmasın biraz burnunun sürtülmesi lazım bir daha yaparsa sizi kaybedeceğini iyice bir anlasın ailenizlede detaylı bir sekilde konusun onlarında rızasını alın inşallah hersey gönlünüzce olur
oha bunları yapan adamı nasıl böyle tatlı tatlı anlattınız konunuzdaAl bak tek tek alıntı yaptım. Oku da kendine gel diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?