Kumar Bağımlılığı

Merhaba,
Yazmamaya direndim çünkü insan duymaktan korkup kaçıyor hep bazı bildiği şeyleri , sizlere bir sorum var yine umut arayacağım bir soru aslında
Kumar bağımlılığında kurtulan duydunuz mu?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Kumar bir sebep degil baska rahatsizliklarin sonucu bir bagimlilik.
Muhtemelen durtusel birisi.
Amerikada bir kumarbazin bu bagimliligi yerine planorle ucus bagimlisi olarak kumari biraktigi bir calisma var.
Aliskanliklarin yerine o kuvvette bir sey bulmadan zor.

protokol ile birlikte verılıyormus .. fakat benım avukat bana hiç bahsetmedi .. ben vermedım .. eşim sorun cıkarmaz diye düşündüm birde ayrı uğraşmak ıstemedım .. istersen hemen verilebiliyormuş adlıyede avukat bır hanıma denk geldım bende ilk kez ondan duydum canım
Öncesi bilmiyordum bende. Süreç hızlı olsun diye hemen vermek lazım

ver şekerim işi şansa bırakma Allah kurtarsın .. ne hissediyorsun
Ne hissettiğimi tam olarak 🤷‍♀️ bilmiyorum. Kabus gibi yaşanmamış gibi değişik bir boşluk alışkanlıklar var. İşe girdim yoruluyorum baya iyi geliyor çalışmak. Allah büyük. Sonu çok güzel olur inşallah hepimizi için 🥰

Güncelleme yapıyım kızlar herkese dusuncelerı ıcın tesekkur ederım

Eşim son konuşmalarımızda evliliğin bu durumu tetiklediğini dusundugunu alttan alta soyluyor, ilk evlendıgımızde ögrendıgımde bır sure evlerı ayırmıstım, o zaman tamamen bıraktıgını, degısımın ıyı geldıgını soyledı

Sımdı de bır tasınma surecımız var, tekrar eve dondugunde oynamadıgına/herseyın duzelecegıne guvenıp ev almıstık, onumuzdeki ev değişiminin evlilik için kumar için son sanş oldugunun farkında (dün kendisi söyledi)

O kadar değişik ki bir an siz iyi iken, bir an sankı kumar suclusu sızmıssınız gibi hissettiriliyor, gercekten inanamıyorum.
Evliliğin bu duruma onu ittiğine inanması ve benim de bundan etkilenip saçmalıyor yaa diyememem de, gerçekten kendime de çok kızıyorum, kendimi suçlu hissetmeye çok hazır gibiyim
Gerçekten işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum

Dipnot: Uzun yıllar yalnız yaşadım her şeyimi yaptım ama tekrar yalnız olmaktan da korkuyorum

Eşiniz tabii ki kendinden başka herkesi ve her şeyi suçlayacak, sakın kendinizi suçlu hissetmeyin. Alttan alta da evlendik de böyle oldu mesajı da çok hesaplı ve çirkin, oyuna gelmeyin.

Eski erkek arkadaşım kumarbazdı. İki saat uzakta üniversite okuduğum şehire gelecekti. O gün ne geldi ne de telefonunu açtı. Ben başına bir şey mi geldi diye dovunurken, otogara üç defa gelip giderken ne olur ne olmaz diye, kendisi kumar masasında keyif yapıyormuş, gece 12de aradı. Çok genç ve salaktim ama bitti. Evlenseydik daha nerelere giderdi o sorumsuzluk tahmin edersiniz.

Katlanilacak illet değil yani, hele ki bir de evlisiniz. Arkadaşımın kardeşi de aynı batakta, yıllardır hayatları çocuğun ağlayıp yemin billahlari, borçları ve haciz üçgeninde geçip duruyor. Kendinizi bile bile ateşe atmayın. Ben başka sebeplerden boşandım eski eşimden ama boşanmanın zorluğu geçiyor, insan alışıyor, güçleniyor. Kumar bağımlısı biriyle evli olmak için aynı şeyi söyleyemem.

Eşiniz tabii ki kendinden başka herkesi ve her şeyi suçlayacak, sakın kendinizi suçlu hissetmeyin. Alttan alta da evlendik de böyle oldu mesajı da çok hesaplı ve çirkin, oyuna gelmeyin.

Eski erkek arkadaşım kumarbazdı. İki saat uzakta üniversite okuduğum şehire gelecekti. O gün ne geldi ne de telefonunu açtı. Ben başına bir şey mi geldi diye dovunurken, otogara üç defa gelip giderken ne olur ne olmaz diye, kendisi kumar masasında keyif yapıyormuş, gece 12de aradı. Çok genç ve salaktim ama bitti. Evlenseydik daha nerelere giderdi o sorumsuzluk tahmin edersiniz.

Katlanilacak illet değil yani, hele ki bir de evlisiniz. Arkadaşımın kardeşi de aynı batakta, yıllardır hayatları çocuğun ağlayıp yemin billahlari, borçları ve haciz üçgeninde geçip duruyor. Kendinizi bile bile ateşe atmayın. Ben başka sebeplerden boşandım eski eşimden ama boşanmanın zorluğu geçiyor, insan alışıyor, güçleniyor. Kumar bağımlısı biriyle evli olmak için aynı şeyi söyleyemem.
Evet bu söylemler zaten var olan zorluğa bırde kendi tarafımdan sorumluluk ekletiyor

Siz kurtulmussunuz cok sevındım sızın adınıza

Bizzat kumarbazım 3 sene oynamam kendimi aa bırakılıyor demek ki diye avuturum acısını 1 gecede çıkarırım bu dünyada hiçkimse ve hiçbir şey için asla kumarı bırakmam kimseye bu konuda asla inanmayın asla asla asla
Merhaba ben de bir olay yaşadığımdan sizde bu konuda çevrenizde çok insan gördüğünüzden soruyorum. İddia bir insanı melekken şeytana dönüştürebilir mi tabiri caiz yoksa başka problem mi vardır

Back
X