merhaba.sizi cok iyi anlıyorum aynı sorun bızım daha büyük. abim canımdan cok evdıgım abim. 4 sene önce basladı 4 senede 100 bin kaybetti hep yalan soluyor. yardımcı olmaya calısıyoruz yalan soluyor. sanal ıddıa kredı kartları 5 bankadan dolu 5 bankadan kredı cekmış hep odedık kapattık. aon yaptıkları 30 bın tl borcu da kendı odesın dedik ödüyordu maasına ıstemıyorduk. evlendı soz vermıstı kuranı kerıme el bastı yemınler etti oynamıcam dıye doktora da goturdum her konusmamızda uyarılarda ii olması ıcın konusuyordum. evlendıkten sonra yıne bi 35 bin patlak verdı babam duymasın dedık artık ii şerle olmaz diye annem kalp tansıyon hastası oldu eşi üzüldü birde eşinin bileziklerini habersiz almıs cok utandık. annem kredı cektı kendı uzerıne. bı kısmını kapattık gerı kalanları hala oduyoruz sozler verdı yıne . su an maası kredılerı karsılıyor ve cebıne para kalıyor. bı kısmını da ben oduyorum kredının. eve masrafı olmuyor annemlerle ev yakın yeme içme faturalrı aılem karsılıyor. bı harcaması yok kredı dısında. dün akşam annemlerdeydim abimlerde. eşi bana bı kagıt verdı abımın hesap bankamatık kartından para cekılıp yatırılmıs süreklı yuksek mıktarda sordum bana ben değil iş yerinde sef arkads kullandı dıyerek yalan konusuyor hala geçiştiryor. ınanmıyorum bi iş yeri şefi neden abımın kartına kalısn ki. bu illetten kurtulması için önceden o kadar cok dualar cıkardım kı okusun cebınde tasısın dıye. neden vazgecmıyor yenılgıyı kabul etmıyor. şimdi eşi hamıle ve düşük yapma rıskı var bunun bılıncınde bıle değil beynını kullanamıyor haytın farkında değil. dese bana kardeşim yine kapıldım buna yardım et dıye kac sefer bana sole yardım edelım kendını kaptırdıgında dıye. paran olmadıgında söle ne varsa verelım dıye. demıyor. bizi zor durumda bıraktıgından hala kendım yapıyım oduyum dıye bocalıyor ama fark edemıyor yenıldıklerını ve yıne yenılecegını hep konusuyorum tamam dıyor söz yemınler verıyor eşinin üzerine yemın edıyor kursna el basıyor ama bunları yaparken ne anlam ıcerdıgını bıle ıcraat etmıyor kı bunların hepsını bozyuor. ne olur sız soleyın bız napalım rabbımden baska caremız yok o herkersın kurtarıcısıdır. artık sunu anladım ailemızın sonunu getırecek. annemın babmın eşi nin. kendinin. bunları gormek onları kaybetmek ıstemıyorum
bitti işte
dün boşandık
gözünün içine bakarken canım öyle yandı ki
boynuna sarılmak istedim
ama yapamazdım
kararımı vermiştim boşanmalıydık ve güçlü olmaya çalıştım
oldum da
mahkeme kapısında çıkana kadar
sonrası o saatten şu ana kadar gözümden yaş dinmedi
çok canım acıyor
bu durum nasıl geçer?
oncelıkle teşekkür ederi. durum o bankalardan kredı cekıyor 4-5 bankadasn kredı kartı ıstıyor lımıtlerını bıtırıyor artık odeyemıcek durumda oldugunda öğrenıoyruz ödeniyor mecbursun yapcak bişi yok odemezsen eve ıcra gelır. bankalarla da konustuk kredı vermeyın dıye hıc banka vermez mı. o da bı nevı tefecılık yapıyor bankalar. vermeyiz demediler veriyorlar onların ısıne gelıyor bankalrın ısıne gelıyor. hersey denendı. artık kendısınde. ama sanmıyorum akıllandıgını. tel ınternetınden hala mackolık sporx gıbı yerlere gırıyor hala. sordugumda baskası gırdı dıyor. gecenlerde ıs bankası bankamatık kartının hesap hareketlerını gördüm para yatırılıp cekılmıs sureklı sordum iş yerinden yatırılıp baskalrı cekmıs kartını kullanmıslar ınanmadım hala da ınanmıyorum.nasıhat verıyorum ogut ama artık elımden bısı gelmıyor.
bir arkadasimin esine durtu kontrol bozuklugu teshisi koymustu psikiyatrist ve durtu kontrolu icin ilac vermisti. Bir arastirin istersenizMerhaba bende şuan aynı durumdayım araştırmadığım site doktor kalmadı bir buçuk yıllık evliyim 4 aylık ta bir bebeğim var çekmediğimiz eziyet rezillik kalmadı ne yapsan boş adam bırakmaz . son bir şans tanıdım şuan boşanma derecesindeyiz bununla ilgili çözüm varsa banada söyleyin lütfen
Bir kumarci çocuğu ve kardeşi olarak size tek tavsiyem yol yakınken kurtulun. Ne paranız ne huzurunuz ne de akıl sağlığınız kalacaktır. Bırakmaz bakın size 37 yıllık tecrubemle söylüyorum. Babam öldü kurtulduk,abim 50 yaşında hâlâ oynuyorMerhaba bende şuan aynı durumdayım araştırmadığım site doktor kalmadı bir buçuk yıllık evliyim 4 aylık ta bir bebeğim var çekmediğimiz eziyet rezillik kalmadı ne yapsan boş adam bırakmaz . son bir şans tanıdım şuan boşanma derecesindeyiz bununla ilgili çözüm varsa banada söyleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?