kumar ve evlilik

mihrimahdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
210
20
36
Yeni uye oldum yazmak istedim yorumlari merak ediyorum ozellikle yasayanlardan NE yaptimsa esimi kumardan vazgeciremedim bi yolu var mi bosanma davasi icin avukata vekalet verdim AMA icimde bi soru dogrumu yapiyorum yani esimin surekli duygu somurusu yapmasi da bunda etkili NE yapacagimi sasirdim

bende bi kac kumar bagimlisi kisi taniyorum, hic birinin hayatin düzene girmiyor, karilari perisan oluyor...sen kocani bizden iyi tanirsin...hic ona karsi bu konuyu actin mi? "eger kumari birakmazsan ayrilacam" diye?

Gecen gun derste yesilay sube baskani konusma yapmisti. Kumar bagimliliklar arasinda en tehlikeli olani demisti. Cunku kumar oynayan kisi, kendisinden baska hic kimseyi dusunmez ve kumarin bir tedavi yoktur. Bireyleri vazgecirmek ise en zoru.. Bazen kendileri icin kutsal olan bir seyi bile gozden cikarabilecek kadar gozleri donuyor malesef. Allah yardimciniz olsun..

Yeni uye oldum yazmak istedim yorumlari merak ediyorum ozellikle yasayanlardan NE yaptimsa esimi kumardan vazgeciremedim bi yolu var mi bosanma davasi icin avukata vekalet verdim AMA icimde bi soru dogrumu yapiyorum yani esimin surekli duygu somurusu yapmasi da bunda etkili NE yapacagimi sasirdim
Çok doğru yapıyorsun. Kumar kabul edilemez bir şey. Yarın öbür gün sağa sola iyice borçlanır hırsını sizden çıkarmak için sizi döver. Olay şiddet boyutuna ulaşmadan bitirin bence bu işi. Kumar oynayan biri evin geçimini sağlıyorsa o evde asla huzur olmaz zaten.

malesef bu sorunu yaşayan biri olarak söylüyorum geçmiyor azalmıyor kurtulamıyor insan. çünkü kumarın verdiği heyecan adrenalin o değişik karışık duygu hiçbir şeyde yok... ama biz zamanla dizginledik asla kumar parasını kendi paramızla karıştırmadık, ana paradan yemedik kaybederken durduk birbirimizi durdurduk. belki bu şekilde daha az zararlı bir hale getirebilirsiniz ama tamamen olmuyor..

Hep konustuk dugunume bir gun Kala ogrendim AMA o an boylesi bir bagimlilik oldugunu bilmiyordum hep yeni borclar cikti zaten

Yani hep yalan hep yalan bunlari hayatimda gormedim hic cevremde olmadi zaten evi gecindirecek bi parasi olmuyor hepsi borca gidiyor kredi borcu var her seyi bana yaptirdi 2 send olmadi evleneli iste mobilyayi kartla alalim nakit ihtiyac olur kart cikarttim aldim ustume kaldi dugun icin Su kadar lazim Geri vermedi altinlari sattik alcam dedi kayinvalidemde soz Verdi Geri alinmadi tabiki

Kendi ne diyor birakicam diyor mu. Ne gibi önlemler almayi planlamis birakmak adina. Atiyorum getirip tum maasini size verse siz ona harclik verseniz ve kredi karti olmasa herkes de bilsin kimse borc vermesin, uzerinde degerli mülk de tasimasin. Ancak bu takdirde donerim kararimdan deseniz tepkisi ne olur?

Cocugum da var onun icin NE iyi bilmiyorum ilerde Anne neden Boyle oldu nasil anlatirim bilemiyorum esim de cocugu kullaniyor tabi

İki sene denemişsiniz
Maddi olarak tek başınıza bi yükün altına girmişsiniz ki eşinizin ailesi de size destek olmamış
Sürekli psikolojik (başka ayrıntı vermediğiniz için bu yorumu yapabiliyorum sadece) şiddetin olduğu bi ortamda yaşadığınızı tahmin etmek çok güç değil
Böylesine mutsuz bi aile ortamının başlıca sebebi olarak, içinde bulunduğunuz durumun neresinden tutup da çocukla sizi sömürüyor buna fırsat vermeyin lütfen

T
Kendi ne diyor birakicam diyor mu. Ne gibi önlemler almayi planlamis birakmak adina. Atiyorum getirip tum maasini size verse siz ona harclik verseniz ve kredi karti olmasa herkes de bilsin kimse borc vermesin, uzerinde degerli mülk de tasimasin. Ancak bu takdirde donerim kararimdan deseniz tepkisi ne olur?
Tamam der verir sonra alir kacar gizlice annesinden para aliyor vermeyin dedim kac kere dinlemiyor ki bu arada kv de sans oyunlari oynar haftalik evden altinlari aldi gizlice alyansini kaybettim dedi ama bence satti cok tehdit ettim kizdim ama esimin yuzune tukurseniz oh NE guzel oldu askim diyebilir ha duvara konusmussun ha ona iki ucu delik bi boru gibi

Tamam der verir sonra alir kacar gizlice annesinden para aliyor vermeyin dedim kac kere dinlemiyor ki bu arada kv de sans oyunlari oynar haftalik evden altinlari aldi gizlice alyansini kaybettim dedi ama bence satti cok tehdit ettim kizdim ama esimin yuzune tukurseniz oh NE guzel oldu askim diyebilir ha duvara konusmussun ha ona iki ucu delik bi boru gibi

Son benzetmeye koptum gece gece cok yasayin :) hirsiz fare gibi arkadan is cevirmesi de hiç hoş değil. Çözümsüzmus gibi soylediniz en iyi siz tanirsiniz ama dedigim metotla annem otuz yildir tamamen olmasa da babami borsadan uzak tutmaya calisiyor. Yine iyi cok sukur bir ev bir araba bir emekli ikramiyesi bir de son calistigi yerden aldigi tazminati batirdi :-) aşırı da cimridir dışarda simit yemez. Gel de delirme iste tuhaf tuhaf ek huylar oluyor bi de sirf kumarla kalsa iyi.

Sabah kahvalti hazirlar NE bilim isteklerimi ikiletmez bazen bazen de aksilesir NE bilim ulasamazsin ona NE soylesen duymaz yani evlilik yildonumu kutlamadi soylememe ragmen AMA sonra durup dururken hediye aldi garip bi insan p da NE soyledim de yapmadim diyor iste bi Bu huyum var birakcam diyor AMA cocugum dogdugu hafta Babam hastane parasi yolladi bi miktar fazla yollamis yanlislikla hemen yatirmis Bu kirilma noktasi oldu

Su an 5 aydir babamin evindeyim cocuk 5 aylikti iste.
Cocuga tek basima NE verebilirmisim onun imkanlari benden cok iyi yurtdisi filan mass imkani iste bi cocugun sorumlulugu babasini hic tanimadi. Bi akrabalarinin cocugu intihar etmis bosandi ailesi diye yani yalan mi bilinmez.

X