- 3 Mart 2023
- 354
- 588
- 23
- 30
Bu tarz insanlarBoşanmaktan sakın vazgeçmeyin. Yalnız bu adamın sabit bir geliri olmaz gibi. Elde avuçta ne varsa borç ödeyecek. İcra haciz yığılmadan önce alabileceğiniz bir şey yok mu? Ailesinin durumu iyiyse en azından çocuğunuz için bir şey yapsınlar. Evlenmeden önce de varmış kumar, annesi babası bilerek başınızı yakmışlar, yok mu bunun özrü? Torunumuz mağdur sefil olmasın, kumar borcunu ödeyeceğimize çocuğa saklayalım demiyorlar mı? Gelinimizin düğün takılarını çocuğun bankadaki parasını bile kumara yatırmış demiyorlar mı, taş mı bu insanlar?
Bağımlılık bir hastalık. Eşiniz hasta. Bnm oğlm madde kullanıyordu,,,, bıraktık çok şükür.. O bnm evladım olduğu için onu bırakma şansım sıfır, ama eş olsa bir dk duramazdım sanırım. Mücadele ederdim tabiki olmuyorsa gidebilirim heralde diyorum... Çünkü yaşamadan bilemem... Şöyleki madde mi kumarmı diye teraziye koyduğumda madde biçiminde akli denge tamamen bozuk sağlıklı asla düşünmezler ama kumar oynayan başını iki elinin arasına alıp düşünebilirsin. Bnm eşim olsaydı evt mücadele verirdim ki siz de vermişsiniz yeter der çocuğumla yeni bir Hatay kurardım... Ayrıca evlilik müessesinde borçlar sizede yansıyor onun borcu sizin olabiliyor.... Çok iyi yapmışsınız boşanma davası açarak. Eğer düzeltmek ister yuvasını geri isterse değişir tedavi olur.... Hırsızlığa kdr gitmiş ki durum çok ciddi... Sakın geri adım atmayın... O sizin bileziğinşzi satarken vijdan yapsaydı...Konu uzun aslındaTakılar borç diye diye gitti hepsi meğer kumara gitmiş. 30bin çekmişti. Ödüyordu. 8bin vardı bankada çocuk için onu da almış. Evde 2 bilezik vardı birini çalmış yerine sahte koymuş. En son 40bin ki arada 5-10 çekmiştir yine. Ve şirketten para çalıp kovulması son radde oldu 100bine yakın var galiba çaldığı bilmiyoreste uz hala.
Kaç yıldır oynuyor süre öneml?Kumar bağımlılarının da hiç çaba gösterdiğini görmedim sizin kadar üzülmüyordur haline eminim. O sizin elinizden tutmalı bırakma beni tedavi olucam diyerek.Kumar bağımlısı bir eş. Geçen gün gidip dilekçeleri verdik dosya açıldı. Fakat vicdanım durmuyor kendimi suçlu gibi hissediyorum sanki sorunlardan kaçıyor muşum hissediyorum. Kalsam sarsam her tedaviyi denesek iyileşecek gibi hissettim. Onu öyle yalnız çaresiz hastalığı ile başbaşa bırakmışım senelerin hiç hatrı yok gibi hissediyorum.
Sizlerde böyle mi hissettiniz. Üzüldüm ama başka çözüm bırakmadı. Sürekli kendini düşünerek yaşadı tüm paramızı sokağa attı.
Hep erkekler mi oynuyor kadın bağımlı duydunuz mu hiç merak ettimİyi ki olmamış,anlıyorum sizin için çok zor ama bu adam düzelmeyecek,düzenleni görmedim.
Oynayan kadınlar da var evet,ama büyük çoğunluğu erkek ve çok yaygınlaştı bu kumar mevzu son zamanlarda.Hep erkekler mi oynuyor kadın bağımlı duydunuz mu hiç merak ettim
5 yıldır evliyiz bundan 2 yıl önce söyledi ben bağımlıyım kurtulmak istiyorum dedi evlenince başlamış. Ben evlenince başladığına inanmıyorum pek, öncesi de vardır kesin ama bilemedim.Kaç yıldır oynuyor süre öneml?Kumar bağımlılarının da hiç çaba gösterdiğini görmedim sizin kadar üzülmüyordur haline eminim. O sizin elinizden tutmalı bırakma beni tedavi olucam diyerek.
Kac senelik evliydiniz? Kumar dışında cokmu iyiydi hersey?Kumar bağımlısı bir eş. Geçen gün gidip dilekçeleri verdik dosya açıldı. Fakat vicdanım durmuyor kendimi suçlu gibi hissediyorum sanki sorunlardan kaçıyor muşum hissediyorum. Kalsam sarsam her tedaviyi denesek iyileşecek gibi hissettim. Onu öyle yalnız çaresiz hastalığı ile başbaşa bırakmışım senelerin hiç hatrı yok gibi hissediyorum.
Sizlerde böyle mi hissettiniz. Üzüldüm ama başka çözüm bırakmadı. Sürekli kendini düşünerek yaşadı tüm paramızı sokağa attı.
5 yıldır evliyiz. Ufak tefek sorunlar genelde onun harici sorun yoktu. Kumar iyice abartmış iletişimimiz azaldı çocuk oldu onun bakımı ile ben yorgun oldum kopukluk olmaya başladı. Agrasif haller dışarı gezmeye gideriz memnuniyetsiz surat tartışınca hakaretler karşılıklı bir şey hemen olmayınca sinirlenmeler… hepsi kumar bağımlılığın getirdiği sorunlar olmuş meğersem.Kac senelik evliydiniz? Kumar dışında cokmu iyiydi hersey?
Bu yüzden muzdarip olan ve boşananlardan biriyim ben de. İlk zamanlar zor ama sonra oh be diyosunuz.Kumar bağımlısı bir eş. Geçen gün gidip dilekçeleri verdik dosya açıldı. Fakat vicdanım durmuyor kendimi suçlu gibi hissediyorum sanki sorunlardan kaçıyor muşum hissediyorum. Kalsam sarsam her tedaviyi denesek iyileşecek gibi hissettim. Onu öyle yalnız çaresiz hastalığı ile başbaşa bırakmışım senelerin hiç hatrı yok gibi hissediyorum.
Sizlerde böyle mi hissettiniz. Üzüldüm ama başka çözüm bırakmadı. Sürekli kendini düşünerek yaşadı tüm paramızı sokağa attı.
Kumar bağımlısı bir eş. Geçen gün gidip dilekçeleri verdik dosya açıldı. Fakat vicdanım durmuyor kendimi suçlu gibi hissediyorum sanki sorunlardan kaçıyor muşum hissediyorum. Kalsam sarsam her tedaviyi denesek iyileşecek gibi hissettim. Onu öyle yalnız çaresiz hastalığı ile başbaşa bırakmışım senelerin hiç hatrı yok gibi hissediyorum.
Sizlerde böyle mi hissettiniz. Üzüldüm ama başka çözüm bırakmadı. Sürekli kendini düşünerek yaşadı tüm paramızı sokağa attı.
Eeee Şimdi sıra sende. Artık sende kendini düşün.Sürekli kendini düşünerek yaşadı tüm paramızı sokağa attı.
Teşekkür ediyorum evet sancılı biraz süreç. Şimdi işe başlamam lazım iş bulabilecek miyim çalışabilecek miyim (uzun süre evdeydim) insanın güveni gidiyor evde olunca. Yaşım 36, her şey kolaylıkla yoluna girer inşallahBu yüzden muzdarip olan ve boşananlardan biriyim ben de. İlk zamanlar zor ama sonra oh be diyosunuz.
Şüphe insanı sonsuz kemiren ve hasta eden birşey.
Tedavi olsaydı bile düzelir mi yeniden başladı mı bunlarla yaşamak bile korkutucuydu gerçekten. Kumar resmen kişiliklerini değiştiriyo ve bambaşka biri oluyolar.
Boşanma gününü beklemek zor araftasınız aynı şeyleri yaşadım çünkü ben de. Boşandıktan sonra birkaç ay da sancılı geçiyo sonra sonra ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlıyosunuz. Ben bu süreçte terapi almıştım ve bana çok iyi gelmişti. İmkanınız varsa terapi alın.
Bekliyorum haziranda duruşma bir an önce bitsin istiyorum. Çocuk İÇİN zor olacak ama alışır pedogoga gideriz sürekli eve gelen babası gelmeyecek sorgular sürekli.Bankadan eşden dosttan borç almak okeyde. Para çalmak çok fena ya. Çalıştığı yerden resmen hırsızlık yapmış. Çocuğunuz için boşanın. Sonu yok
Kumar bağımlısı bir eş. Geçen gün gidip dilekçeleri verdik dosya açıldı. Fakat vicdanım durmuyor kendimi suçlu gibi hissediyorum sanki sorunlardan kaçıyor muşum hissediyorum. Kalsam sarsam her tedaviyi denesek iyileşecek gibi hissettim. Onu öyle yalnız çaresiz hastalığı ile başbaşa bırakmışım senelerin hiç hatrı yok gibi hissediyorum.
Sizlerde böyle mi hissettiniz. Üzüldüm ama başka çözüm bırakmadı. Sürekli kendini düşünerek yaşadı tüm paramızı sokağa attı.
Bence lütfen kesinlikle geri dönmeyin istedikleri kadar suçlasınlar şu an çok yeni o yüzden vicdan yapıyor ama düzelmiyorlar bakın sizde gördünüz o kadar borç kapanmış adam hala oynuyor. Çocuğunuz İÇİN ayrılın. Ailen de manevi olarak akrandaysa lütfen dönmeyin! İleride yaşayacaklarımız daha büyük çıkmaza gireriz sürekli borçları ödenmez.seni o kadar iyi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende 4 senelik evliyim 2 yıldır kumar oynuyor. Ya da benim bildiğim o kadar. Her gün ama her gün bin 2 bin oynuyordu. Esnaftı eşim. Kardeşleriyle ortak. Ordan çalıp oynadı. Kaç sefer annesine söyledim. Babasına söylememiş. Sonra bir gün gizlice arabayı satıp onuda öylece basınca kumara babasına söyledim. 1 kaç gün evde kaldı sonra babası yine dükkana götürdü. Baktım yine oynamış kaç binler gitmiş. Konuştum bir daha oynarsan seni boşarım dedim. Oynadı evi terk ettim. Dava açtım. Yalvar yakar götürdü yapmıycam etmiycem diye sonra yine aynı bu sefer her yere borç. Borcum var diye oynuyorum dedi. Babası hepsini kapattı yine oynadı. En son babası buna 120 bin vermiş borcu öde diye bu onlada oynayınca babası tüm ailesine durumu açıkladı. Dükkandan kovdular. 3 ay evde kaldı. Ben çalışmam dedi bağımlı değilim dedi. Baya ekmek parasız kaldık çocuğun künyesini küpesini aşıp gitti faturaları yatırırız diye. Bi geldi kuruş yok onu da oynamış. Üstüne bir sürü kavga çıktım geldim. 3 Aydır annemlerdeyim. Bende vicdan yapıyorum çünkü kaynanam kayınpederim beni suçladılar. Evlilik bu değil. Kötü gününde onun yanında olacaksın dediler. Kayınpederimle tartıştım telefonda bana sen az değilsin niye evi terk ediyorsun dedi bende nankörsün dedim. Bi daha da ne aradılar ne sordular. Kızım beni lavaboda bile yalnız bırakmıyor göremeyince hemen ağlıyor. İşe girip kreşe vereceğim. Bir yanım hayatına bak güçlü ol sen yapacağını yaptın diyor. Bir yanım da onu hastalığıyla bambaşka bıraktın diyor. Bilmiyorum çok zor dönemlerdeyiz inşallah ikimiz için de hayırlısı olur
Aynen öyle hiç yorumlayınBence lütfen kesinlikle geri dönmeyin istedikleri kadar suçlasınlar şu an çok yeni o yüzden vicdan yapıyor ama düzelmiyorlar bakın sizde gördünüz o kadar borç kapanmış adam hala oynuyor. Çocuğunuz İÇİN ayrılın. Ailen de manevi olarak akrandaysa lütfen dönmeyin! İleride yaşayacaklarımız daha büyük çıkmaza gireriz sürekli borçları ödenmez.
Sizinle tek farkımız dava açma cesaretini toplarladım anlaşmalı boşanmaya ikna oldu. Haziranda duruşmamız. Böyle adamlara ömür adanmaz bize de yazık
Biz kadınlar çok güçlüyüz. Sen baya katlanmışsın yapacağının çoğu şeyi yapmışsın. Yoluna bak genç yaşta yaşlanıyoruz. Çocuğunuza bakın mutsuz parasız evde ne işi var. Bütün rızkımızı sokağa harcıyorlar. Vicdan susmaz onu dinlememek lazım. Daha da mutlu oluruz inşallah Allah yardımcımız olsun. İyilerle karşılaştırsın Allahseni o kadar iyi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende 4 senelik evliyim 2 yıldır kumar oynuyor. Ya da benim bildiğim o kadar. Her gün ama her gün bin 2 bin oynuyordu. Esnaftı eşim. Kardeşleriyle ortak. Ordan çalıp oynadı. Kaç sefer annesine söyledim. Babasına söylememiş. Sonra bir gün gizlice arabayı satıp onuda öylece basınca kumara babasına söyledim. 1 kaç gün evde kaldı sonra babası yine dükkana götürdü. Baktım yine oynamış kaç binler gitmiş. Konuştum bir daha oynarsan seni boşarım dedim. Oynadı evi terk ettim. Dava açtım. Yalvar yakar götürdü yapmıycam etmiycem diye sonra yine aynı bu sefer her yere borç. Borcum var diye oynuyorum dedi. Babası hepsini kapattı yine oynadı. En son babası buna 120 bin vermiş borcu öde diye bu onlada oynayınca babası tüm ailesine durumu açıkladı. Dükkandan kovdular. 3 ay evde kaldı. Ben çalışmam dedi bağımlı değilim dedi. Baya ekmek parasız kaldık çocuğun künyesini küpesini aşıp gitti faturaları yatırırız diye. Bi geldi kuruş yok onu da oynamış. Üstüne bir sürü kavga çıktım geldim. 3 Aydır annemlerdeyim. Bende vicdan yapıyorum çünkü kaynanam kayınpederim beni suçladılar. Evlilik bu değil. Kötü gününde onun yanında olacaksın dediler. Kayınpederimle tartıştım telefonda bana sen az değilsin niye evi terk ediyorsun dedi bende nankörsün dedim. Bi daha da ne aradılar ne sordular. Kızım beni lavaboda bile yalnız bırakmıyor göremeyince hemen ağlıyor. İşe girip kreşe vereceğim. Bir yanım hayatına bak güçlü ol sen yapacağını yaptın diyor. Bir yanım da onu hastalığıyla bambaşka bıraktın diyor. Bilmiyorum çok zor dönemlerdeyiz inşallah ikimiz için de hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?