Kumar-Vicdan Anlaşmalı Boşanma

Ben konuyu biraz geç gördüm ben de 6 yıldır evliyim bizde de kumar vardı ben kaldım savaştım yanında oldum dünyanın borcuna girdim bebeğimin rızkını yedirdim en son hesabımdan para çalmaya kadar gitti ben de annemrdeyim boşanma davası açtım siz gene iyisiniz anlaşmalı kabul etmiş ben çekişmeli açtım boşanmak istemiyor çünkü. Sakın vicdan yapmayın onlar bu hale gelirken vicdan yapmadı çünkü

Evet hala gözümün önünde insan İşcan yapıyor evet sanki düzelecek gibi ama imkansız yani zor. Haziranda duruşma gün verildi. Anlaşmalı açtık dava fakat cuma günü eve gelen kağıt kafamı karıştırdı anlaşmalı olmasına rağmen delil istiyor benden birde davalıdan cevap dilekçesi istenmiş 2 hafta içinde

Benim bildiğim olmaz ister pzt bir sorun adliyeye. Gerçekten içiniz rahat olsun hakkımızda da hayırlı olsun inşallah

Bu arada sizede çok geçmiş olsun canım düzeltiriz diye düşünüyoruz onlar kendilerini düşünüyor bencil. Kolaylıkla hallolur inşallah. Çok mutlu olun sizde

Yani ne kadardır sabredıosun. Ne kadardır sınandın bu ımtıhanla?

Yani ne kadardır sabredıosun. Ne kadardır sınandın bu ımtıhanla?
5 yıldır evliyiz. Son 2 senesini biliyorum o zaman itiraf etti kumar bağımlısıyım düzelmek istiyorum düzeleceğim dedi ama yok evlenince başladım demişti bunu da sanmıyorum öncesi vardır. Son 2 sene böyle azalma yok en son iş yerinden para çalmış muhasebe işi 60bin vardır dedi ama bilmiyorum fazladır. Zaten çektiği krediler vardı ödüyor vs vs

Allahım ıslah etsın. O kadar zordur ki. Bir arkadasım 10 yıllık evlılıgınden boşanıyor. 1 kıxı var. Yıne çok dayandı

Allahım ıslah etsın. O kadar zordur ki. Bir arkadasım 10 yıllık evlılıgınden boşanıyor. 1 kıxı var. Yıne çok dayandı
Bende ilerisini az çok kestirebiliyorum düzelme şansı az ve bana da çocuğuda yazık anlaşmalı isteyince hiç uzatmadan dava açıldı. Süreç üzücü sancılı. Arkadaşınız iyi dayanmış. Allah ıslah etsin hepsini

Eşi yönetici çalıştıgımız yerde yanı bızım en üstümüze. Kıbamak için solemiyorum ve kınamıyorum artık herkesten para istemeye başlamış. Bır kaç yıl önce duymuştuk ınanmamıstık. Meğer doğruyu. Kız ayrı eve çıktı. Yani yaşadıkları zor. Ve çok çok sevıyordu. Artık zaman kaybetmek ıstemefı demekki. Sizde uzmeyınbu hastalıl gıbı. Uzmanlar madde bagımlılıgı gıbı dıolar. Hepımızın ayrı bır sıbavı var. Sizde eğer duzelmıcenı dusunuosanız kenfınızı secın. Bende boşandım. Boşanmak inanın öcü deıl. Evet zor ama öcü deıl.

Eğer yanında olup onunla birlikte mücadele ettiysen bu yolda ve artık olmayacağını anladıysan sorun yok. Önemli olan elimden geleni yaptım diyerek kafanı yastığa rahat koyabilmekte. Eğer bağımlıysa ve bu bağımlılığı evliliğiniz ailenizin önüne geçiyrosa doğru karar vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…