Kumar yalan ve boşanma

Kadınlar artık akıllandı diye seviniyordum ama şu konuyu okuyunca tüm umudumu kaybettim. İlk gece tokat, devam eden şiddet, yalan, kumar, iftira, manipülasyon, hırsızlık, dolandırıcılık bu kadar kör olabilmeniz için bu adamın nesine kanıyordunuz bilmiyorum cinsellik dahi yokmuş. Bunların yanında sigara, faiz nasıl kırmızı çizgi oluyor. Kırmızı çizgileri belirlerken biraz daha tutarlı ve kararlı olsaydınız ya. Elalemin lafından korktum nişan atamadım, ilk geceden boşanamadım söylemlerinize de hiç inanmadım kusura bakmayın kocacı olduğunuz için boşanamamışsınız. Çünkü anlattıklarınızdan ne size hemen kucak açan aileniz, ne eşinize borç veren akrabalarınız ne de size tam destek veren arkadaşlarız yobaz. Yobaz olan ilk geceden altınları alınmak istenen ve vermeyince tokat yeyip demek ki böyle olması gerekiyor diyen sizsiniz. Bende kumardan boşandım ama böyle bir şey ne duydum ne gördüm Allah aşkına kumar sizin boşanma nedenleriniz arasında sonuncu sırada bence.

Birde sizin aileniz siz çok iyisiniz yani aileniz üzgün düğünde bile uzgunmus siz nişanı millet için bizmamissiniz ben sizinde sevdiginizi düşünmüyorum artık bence daha mantıklı olanı yapın kendinizi seçin

Hepsını okumadım. Buraya yazacak kadar yetınız var bu herıfın koca yapılmamasına daır yetınız yok muydu? Adam daha öğrencı, ogrencı bırıyle evlenmıssınız. Kumar borcu var. Yani evlilik ne için yapılır, amaçları nedır gıdın bır ogrenın. Ne ıdugu belırsız erkeklere rol yuklemeyın.

Hayret verici ve sok olmus bir sekilde okudum akil tutulmasi yasatmis size anlayabiliyorum çünkü insan içindeyken anlayamiyor birseyleri aman ha sakin geri dönme mesleğinde varken kesinlikle iletisimi kes

Koca milletine ne evlilikte ne de oncesinde bu kadar para harcanir mi Allah askina? Jigolo mu tutuyorsunuz ne demek erkege para harcamak? (hediye, yemek ismarlama vb seyleri katmiyorum buna)

Size su saatten sonra verilebilecek tek tavsiye kocanizi yerden gokten engelleyin, dumanla dahi iletişime gecemesin.

Bosadiktan sonra hayatiniza birini alirsanizda hediye almak, yemek ismarlamak vb disinda asla para harcamayin, sevgilisinden borc isteyenin borc alacak kimsesi kalmamistir cunku, o denli bataktadir.

Allah kurtarsin.

Hayır birde bu kadar borç üstüne borç isteyen adama nasıl kanar insan. İş yerinin çekini bile muhtemelen çaldı , kaybetmedi.

Daha nişanlılık döneminde herşey belliymiş aslında bu adamdan hiç şey olmaz keşke bu kadar herşeye evet demeyip de resti çekseydiniz şiddet uygulayan kumar batağına düşen birine dönmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…