Kumar yalan ve boşanma

Bir de son kalan ceyreklerin sahte olduklarını anlayinca nasil da şaşırmış.
Konu sahibine söyleyecek kelime yok Türkçe'de.

Bir de son kalan ceyreklerin sahte olduklarını anlayinca nasil da şaşırmış.
Konu sahibine söyleyecek kelime yok Türkçe'de.
Sonuna kadar okumadım ama ben şaşırdığına daha çok şaşırdım.Adamın hep belliymiş ne mal olduğu konu sahibi her olaydan sonra kendine reset atıyordu galiba sürekli inanamadığına göre.....

Valla kumar oynayan biri hicbir sekilde birakmiyor bunun tek cozumu bosanmak.adam zaten her seyi satip kumar oynuyomus neden bidaha bidaha yaptiginiz ceyreklerden haber ettiniz ki. Askasi olsa eve bile getirmez goturur annesine emanet eder.zaten daha cok yeni evlisin cocuk yok.yol yakinken dön sonra cocuk olur yada iyce senide borca surukler daha sonrada onun borclarini temizlemekle ugrasirsin sirf soyadini tasidigin icin.zaten ailenden herkesten para istemis bu bile sizin icin bi karar aslinda.

Daha yeni tanışmışken para yedirmeye başlamışsın ne denir ki sana. Akşama kadar çalış eline geçen parayı paşan kocana yedir üstüne bir de düzenli Dayak ye diye mi okuttu seni baban. Bir de en son aldığın altınların yerini kocana söylüyorsun çalınıp yerine sahtesi koyunca da şok oluyorsun. 1 gün okula gitmemiş babannem senden yüz kat akıllı.

Adam getirdiğinizi satıyor hâlâ niye eve altın koyuyorsunuz ki?
Neyse oldu bitti deyin mesaj atmasın engelleyin, mezun olacakmış da herşey iyi olacakmış hikaye size evliliğin ilk günü tokat atmış o gün bitti deseydiniz daha iyi olurdu belki.sadaka verin kurtuldum diyerek

Adam patolojık kumar bağımlısı.Asla düzelmez..Baştan sinyal veriyorlar ama anlamak istemıyoruz.Patolıjık bagımlılık cddi kişilik bozukluğu yapar..Yalan,manipilasyon,ifitra, uydurma hikayeler..Sizi gözünü kırpmadan harcar..Kelebekler vadisinden 9 aylık eşini atan kumar bağımlısını idi..Kaçıp kurtulmuşsun bir daha arkana bakma.Hayatın, borçlar, yalanlar, kurgular,şiddet ve hakaretlerle geçer.Güzel kurgu yaparlarlar..Bütün davranışları paraya nasıl ulaşırım odaklıdır..20 günlükken para isteyen hatta 6aylık 1 yıllık iken bile para isteyen adamdan uzak durman gerektiğini öğrenmiş oldun bizler gibi..Geçmiş olsun..En azından sağlıksın, işin var,aılen arkanda...Önüne bak ..

Kocasına sana güveniyorum mesajı vermek için yaptığını düşünüyorum.Kumar bağımlıları karşıdakini tam bir aptala dönüştürdükleri için bağımlının eşide sağlıksız hareket etmeye başlıyor..Her defasında alıtını çalan,sahtesıyle değiştiren birine aldığı altının yerini söyleyip haste çıkınca şaşırmak..

Bir dahaki hayatında ilk dayak şiddet olayında direkt ayrıl terket saf olma bu kadar

ilk 3 paragraf yetti, yazık etmişsin kendinize.
cocuk yoksa ayrıl derim.

Her gün şu sitede daha kötüsüyle karşılaşamam diyorum ama maalesef her gün başka bir konuya şaşırıyorum. Kusura bakma okurken seni bir sarsmak istedim. Umarım biran önce bunları atlatırsın ve bir daha aynı hatanın kıyısından bile geçmezsin.

Bu kadar net kimseye yazmadım.hemen ayrıl
Bosan
Kendine gel
Kendini düşün yazık etme

İlk bulduğunuz adamla daha okulu bile bitmeden koştura koştura evlenirseniz böyle olur.
Koca kaçıyormuş gibi davranmışsınız.
Bin tane dayak dahil saçmalığa da katlanmışsınız.
Cidden koca delisiymişsiniz. Umarım akıllanırsınız da koşa koşa ikinciye evlenmezsiniz yine düşünmeden

Yarısından sonrasını özetleyecek olan var mı vurucu şeyler var mı ikinci yarıda. Keşke annenin babanın yerinde olsam da kolundan çekip alsam seni inşallah kendin başarabilirsin

Hikayeyi dinleyen dış kapının dış mandalı olarak 3 çeyreğin sahte olmasına ben bile şaşırmadım bunca olayı yaşayan siz nasıl şaşırdınız anlamadım, gerçekten inanılmazsınız.
Sizin durumunuz tamamen kendim ettim kendim buldum vakası, adam evlenmeden önce de leşin tekiymiş bile bile okulunu bile bitirmekten aciz yalancı kumarbazla evlenmişsiniz, ders olmuştur umarım.
Altınlarınızı söke söke geri alın o it ve ailesinden sonrasında da hayatınıza daha realist adımlarla devam edin lütfen, hayat toz pembe değil çünkü insanlar da çizgi filmlerdeki kötü karakterler değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…