Kumar yalan ve boşanma

Bu sitede öğrendiğim en güzel şey kumarın asla bırakılmadığı oldu.
Eskiden çevreden çok duyardık iddaa’da evini kaybetti falan ama bu kadar derin bir problem olduğunu yaşamadan öğrendiğim için
Konunuza gelecek olursan yazacak hiçbir şey bulamadım çok geçmiş olsun terapi alın.
Ama onca zaman onu neden affettiğinize dair içsel bir çalışma yapmalısınız.
Paranın kolay kazanıldığı bir ailede mi büyüdünüz?
Size hangi değeri kattı da vazgeçemediniz,özsaygınız mi düşük vs.
Gelecekte düzgün ilişki kurabilmek için bunlara yönelip halletmek gerekiyor

saptoseksüleim demişsin ya bacım daha ben sana ne diyim. Sen zeka ile ahlaksızlığı karıştırmışsın. Senin kpcan ahlaksız iğrenç bir adam. Hayatı boyunca da böyle olacak bunu kabul edebilecek misin. Kaç insan var senin hibi çocuk yapmadan boşanıp kurtulabilmeyi dileyen ama maalesef çocuk yapmış olan. Bu adamdan çocuğun olursa boşansan bile ömrün boyu sırtında kambur olacak bu adam. Özgürlüğün dururken bu adamı yük diye taşımayı mı seçeceksin sırtında. Elalem ne der diyorsun ya o el aleme bir bak bakalım gerçekten dört dörtlükler mi. Senin onlar hakkında ne düşündüğün acaba onların umurunda mı. Resmen hayatını yakmak üzeresin bırak şu yalancı narsist herifi. Üstelik dayak yiyorsun daha ne olsun öldürsün mü. Bu dayak olayı da paikolojik şiddet olayı da kumar olayı da gitgide artacak. Sana sağlam ili tokat atıp doğru yola sonacak yakının da yok sanırım. Keşke bir çay içsebilseydik de seninle karşılıklı olarak seni sarsıp kendine getirebilseydim.

İnan sinirim bozuldu. Yaşadıklarına çok üzüldüm. 2.5 yıllık ilişkim var. Kumar oynuyordu yemin etti söz verdi ama hep oynadı. Benzer şekilde paramı benden habersiz kumara yatırdı. Ailesinin altınlarını bir yerden diğer yere götürürken düşürdüm diye yalan söyledi. Asla inanmadık ona, babası kötü bir aey gelmesin basına diye inanmış gibi yaptı. Zavallı insanlar akrabasına borçlandı o altın yüzünden 1,5 milyon. İnsan bu kadar parayı nasıl yer kumarda internetten … sonra benim iş yerim yandı o da çalıştığı yerden istifa edip yanıma geldi çalışmaya. Tabi ben bu altın olayını bilmiyordum. Birbirimizi yakından tanırız dedim 1,5 yıl olmuştu ilişkimiz ve 1 senede birlikte çalıştık. Sözde maaş almıyordu ama sigarası telefon faturası berberi harçlıkları SGK yol yemek vs zaten misli misli harcıyordu, aldığı ürünler dışarda yaptığı alışverişler hep şirket kartından. Bana uzak olduğu İçin dönüşte tag yapıyordu. 1 maaş tag parası ödüyordu şirket. Artık bunları ödeyemeyeceğimi söyledim. Çok da geç gelmeye başlamıştı işe öğlenleri falan. Telefonla oynuyordu. Saçma sapan. Dedim ki evlenmeyeceksek ayrılalım çünkü daha önce söylediği yalan ve bu kumar olaylarından zaten tiksinmiştim çok, beni oyalayıp zaman geçirdiğini düşündüm, babasına mesaj attım. Babası tabi bizi arkadaş sanıyormuş. Sevgili olduğumuzu bilmiyormuş benden yaşı küçüktü. Neyse 1 ay gelmedi yanıma ailem izin vermiyor dedi gezdi keyfine baktı. Sonra ben tamamen ayrılacağımı kendisine artık güvenmediğimi söyledim. Sonra izin vermedi ailesiyle ne yaptı etti geri geldi yanıma ve 6-7 ay daha çalıştı benimle sonra dedim evlenmiceksek ayrılalım yeter. Gizli evlenelim ailem istemiyor dedi. Önce kabul etmedim sonra ikna etti. Nikah yaprık. Sonra ailesine söyleyemedi. 1-2 hafta derken Ramazan giriyor üzülmesinler bayramda söyleriz dedi. Tabi benim bilmediğim sey; ailesine bu yaz biz evlenicez demiş ailesi kabul etmemiş. Akrabaya altın borcunu öderiz evleneyim diye ısrar esince ailesi kardesi ve ananesinin altınlarını borç alıp bunun altın borcunu akrabasına ödediler. 1.5 milyon borç oldu 3 milyon ve 2 milyon ödediler. 1 milyon kaldı. Ben ona kabul etme dedim. Düğün paramızla öderiz dedim beni dinlemedi. Meğer anlaşmış yanıma gelmemek karşılığında ödemişler borcunu. Bayram oldu söylemedi, bayram sonrası dedim neden söylemedin evlendik çocuk oyuncağı mı ? Söyleyemedim kolay değil vs dedi. Ben tabi öğrendim olanları. Ailesine maaşlarını yatırım yapıp katladığımızı söylemiş, bir sürü şey söylemiş. Para ortada olmayınca onlar da seni kullanıyor bırakacaksın onu demiş, resmen iki yüzlü sekilde davranmış. Ben simdi düşünüyorum ne yapayım. Halen bana diyor ki çocuk yapalım öyle söyleyelim. Duygusal olarak içinde olunca insan öyle kolay ayrılamıyor. Ama senin hikayende okuduklarıma bakıyorum ve çok benziyor. Miskinlikleri kumara düşkünlükleri. Yüssüzlükleri. Yalancı olmaları. Yazmadığım çok sey var daha ortak. O sebeple bi irkildim. Konduramıyoruz ama kötü insanlar bunlar. Narsist manipülatif yalancı yüssüz insanlar. Gerçekten mezara kadar kumarı bırakmaz bunlar. Yalanı da bırakmazlar. Yaptıkları şey hırsızlık. Bunun başka bir tanımı yok. Yalancı ve hırsız insanlarla evlendik. Bunu ne kadar erken kabul edersek o kadar iyi olacak. Verdiğimiz değeri Malesef göremedik. Değersizleştirildik. Kesinlikle bunlardan bize hayr gelmez. Bugün hamilemiyim diye buraya girdim belirtiler vardı. Simdi bunları okudum ve içinde bulunduğum karışık durum daha da net oldu. Çocuk çok istiyorum diye gözüm kör olmuş. Bunu anladım… Umarım hayatın güzel olur. Kendini çok sev. Yalan söyleyen yine söyler. Yalan ve hırsızlık kardestir. Baştan değer vermeyen sonradan yine değer vermez. Bir kez vuran yine vurur. Aldatan yine aldatır. Sağlıcakla kal güçlü ol! Ondan kurtul.Allah sana değerli dürüst saygın insan nasip etsin

Hamile değilsindir umarım

Cahil değil de ne?

Aman eski konuymuş ya ya boşanmış zaten konu sahibi de sevindim

Son düzenleme:

Herkese cevap olsun, Ekim 2025 te boşandım ve şu an çok huzurlu bir hayatım var. Kesinlikle iletişim kurmadım. Gözlerim körmüş ama bitti gitti diyebilirim sadece.
Sevindim senin adına hic iletisime gecmeye calıstı mı?

Safliktan ziyade adamin statusune vurulmussunuz ama iste adam olmakla hayvan olmak arasinda ince ayrimi yapamamissiniz. Aileniz cok hakliymis , bir surude reg flag cikmis onunuze inatla devam etmissiniz. Birde altinlarinizi inatla evde saklamissiniz, Bankadan kasa tutmak varken.

Bundan sonrasi icin kesinlikle arkaniza bile bakmayin. Kumarbazdan ziyade ailecek dolandiriciligi meslek edinmis insanlarla yasamissiniz

Ay eski konuymus yaa. Bosanmaniza sevindim veridiginiz paralari veya altinlari geri alabildiniz mii ?

Evvet altınların bir kısmını da geri yolladılar

ben bu hikayeyi tiktokta tuceden dinledim abla hem de daha bu sabah, enayi misin diye de baya bi yorum yaptım kendi içimde sizin için asla geç değil lütfen terapi alın bundan sonraki ilişkilerinizde de alma verme dengesine dikkat edin

Kullanıcı adını söyler misin ben de izlemek isterim

`