Kumar yalan ve boşanma

Babası borcu ödeyecek. Senet onun üzerine yapıldı. Yine kocam olacak adam değil yani ben de ödemeye güçlerinin olmadığını biliyorum neye göre senet yaptı bakıp göreceğim

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Yani ben şeye takıldım çeyreklerin yerine sahteleri koymuş falan şaşırmışsınız ya.
Bu gerçek olamaz bu kadar aptal olamazsınız
Hani okumuş ama adam olamamış konusu varta bu işte böyle bir konu. Siz okumuşsunuz ama kendinize zerre birşey katamamışsınız. Ailenizinde bu kadar olayı öğrendikten sonra hala adama inanıp sizi orda bırakması yazık çok yazık.

Şaşırdım çünkü çok yeminler etmişti bir daha olmayacak diye. Kendime o kadar çok şey kattım ki keşke reelde gösterebilirsem size. Aileme yazık diyecek bir durum yok. Şu an her şey yolunda

Aman kocam olsun aman yuvam olsun heyecanından yapılmış, her şeye göz yumulmuş bir evlilik. Böyle erkekleri Allah affetsin zaten de en çok hemcinslerimin bu kadar saf olmasını kaldıramıyorum. Neyi düzelir diye beklediniz soru sahibi? Yalancının yeminine inanılır mı? Bile bile lades.

Samimiyetine her seferinde inandım. Yani bilmiyorum gerçekten pişman gibi ağlıyordu her seferinde. İnanılmaz artık bunu da acı tecrübe ettim

Babası borcu ödeyecek. Senet onun üzerine yapıldı. Yine kocam olacak adam değil yani ben de ödemeye güçlerinin olmadığını biliyorum neye göre senet yaptı bakıp göreceğim
İnşallah gelir paran da paranı kasaya falan koy bir daha da kimseye param var deme yedirme paranı millete yine bu kocan tam eşekmiş hiç rol yapmadan yemiş iki gram aklı olan biri çıkar iki aşkım canım der nasıl soyulduğunu anlamazsın

Şaşırdım çünkü çok yeminler etmişti bir daha olmayacak diye. Kendime o kadar çok şey kattım ki keşke reelde gösterebilirsem size. Aileme yazık diyecek bir durum yok. Şu an her şey yolunda
Ailenize değil size yazık. Göz göre göre olmuş herşey. Daha ilk haftadan başlamış. Gerçekten üzücü bir durum. İnşallah sizin için herşey yolunda gider

Güzel bir işim var ve gelirim iyi. Aslında para istediğinde soğuyordum ama sonradan böyle hissettiğim için üzülüyordum. Eş değil anne şevketi hissettim sanırım. Dün itibariyle boşandım
gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim inşallah artık sizi seven değer veren akıllı biri çıkar karşınıza

Şöyle bir özet istedim chatgptden;

Özetle Kadın Ne Anlatıyor:

“Ben bir ilişki boyunca adım adım kandırıldım, sömürüldüm ve şiddet gördüm.

Manipülasyon, kumar, yalan, borç, gasp ve fiziksel şiddet içinde yıllarca yaşadım.

Şimdi kendimi yeniden kurmaya çalışıyorum ama güvenmekte zorlanıyorum.”

Ardına bakmadan kaç. Zamanla yeniden bir şeyler yaşamaya hazır hissedersin kendini. Güven problemim oluşacak diye korkma çünkü sende fazla güvenme problemi varmış zaten.

Kumar, sigaradan daha tehlikeli bir bağımlılık. Kaç kişi icralık oldu, canına kıydı, evi yuvası yıkıldı.

Dün itibari ile boşandım ben de. Yapılan tüm yorumları okudum. Herkes kendince haklı ama bilemedim ya bilmiyorum. Ondan ayrıldım ayrılalı kenara o kadar birikim yaptım ki hayretler içerisinde bakıyorum
Aman gözünüzu seveyim, sakın ex kocaniza "senden ayrildiktan sonra birikim yaptim" demeyin.
Bir yolunu bulur, o parayı da alır bu adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…