- Konu Sahibi Antepligelin
Selam arkadaslarim suanda evimde internetim yok fazla giremiyorum ama sizin tecrübelerinizede cok ihtiyacim var!! Esim Hemen hemen bir senedir bu kumar illetine bulasti. Eline para gecer gecmez kumara yatiriyor bütün ayi parasiz geciriyoruz. Önceleri cok kavga ediyordum oynadigi icin ama artik isin boyutunun farkinda oldugum icin iyilikle konusmaya calisiyorum. Ama o inkar ediyor artik oynamiyorum diyor halbuki banka dökümanlarina baktigimda para gelir gelmez her iki saatte bir para cektigini görebiliyorum!
Elindeki parayi napdigini sorunca kayip ettim diyor, borc verdim diyor, benzin aldim diye sacma sapan yalanlar üretiyor. Hatta onu sucladigim icimn bana bagiriyor hic paramiz yokken ben kumarami yatircam parayi diyor!
Girtlagimiza kadar borcun icine girdik artik ceyranimizi ödiyemiyoruz evimize alisveris bile yapamiyoruz. Bir itiraf etse psikologa filan götürmek istiyorum ama okadar inatci ki gitmeyeceginide cok iyi biliyorum. arkadaslar ne yapmaliyim annesine haber gönderdim onunda bir faydasi olmadi. O kumarbaz oldugunu kabul etmedigi sürece düzelmesinin bir umudu var midir ki?
Simdiden cevaplariniz icin sagolun sizde olmasaniz napardim...
Elindeki parayi napdigini sorunca kayip ettim diyor, borc verdim diyor, benzin aldim diye sacma sapan yalanlar üretiyor. Hatta onu sucladigim icimn bana bagiriyor hic paramiz yokken ben kumarami yatircam parayi diyor!
Girtlagimiza kadar borcun icine girdik artik ceyranimizi ödiyemiyoruz evimize alisveris bile yapamiyoruz. Bir itiraf etse psikologa filan götürmek istiyorum ama okadar inatci ki gitmeyeceginide cok iyi biliyorum. arkadaslar ne yapmaliyim annesine haber gönderdim onunda bir faydasi olmadi. O kumarbaz oldugunu kabul etmedigi sürece düzelmesinin bir umudu var midir ki?
Simdiden cevaplariniz icin sagolun sizde olmasaniz napardim...
Son düzenleme: