Kumarbaz koca

Antepligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
196
1
96
38
Almanya
Selam arkadaslarim suanda evimde internetim yok fazla giremiyorum ama sizin tecrübelerinizede cok ihtiyacim var!! Esim Hemen hemen bir senedir bu kumar illetine bulasti. Eline para gecer gecmez kumara yatiriyor bütün ayi parasiz geciriyoruz. Önceleri cok kavga ediyordum oynadigi icin ama artik isin boyutunun farkinda oldugum icin iyilikle konusmaya calisiyorum. Ama o inkar ediyor artik oynamiyorum diyor halbuki banka dökümanlarina baktigimda para gelir gelmez her iki saatte bir para cektigini görebiliyorum!

Elindeki parayi napdigini sorunca kayip ettim diyor, borc verdim diyor, benzin aldim diye sacma sapan yalanlar üretiyor. Hatta onu sucladigim icimn bana bagiriyor hic paramiz yokken ben kumarami yatircam parayi diyor!

Girtlagimiza kadar borcun icine girdik artik ceyranimizi ödiyemiyoruz evimize alisveris bile yapamiyoruz. Bir itiraf etse psikologa filan götürmek istiyorum ama okadar inatci ki gitmeyeceginide cok iyi biliyorum. arkadaslar ne yapmaliyim annesine haber gönderdim onunda bir faydasi olmadi. O kumarbaz oldugunu kabul etmedigi sürece düzelmesinin bir umudu var midir ki?

Simdiden cevaplariniz icin sagolun sizde olmasaniz napardim...

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm...Allah yardımcın olsun...aynı derde birde içkiyi ekle,halam aynı durumda 2 tanede çocuğu var.evdeki ekmek parasını bile içkiye kumara harcayan bir adam....çok tövbe etti yapmıcam dedi(daha dorusu demiş ben küçükmüşüm o ara 27 yıllık evliler)ama gene yapmış.elektiriği suyu kesildi kadının.yıllar sonra artık boşanmak istiyor.çünkü adamın düzeleceği yok.kumarda bir bağımlılık ve tedavi görmesi lazım...oturup konuşmanız ve aile büyükleriyle birlikte bir karar almanız lazım...bu şekilde devam edicekse seninde hayatını mahfedecek (verdiğim örnek gerçek ve halam her gün bizi arayıp ağlıyor..)ya bir merkeze gidip tedavi görecek ya da kendi kendine bırakacak bu illeti.insan evinin rıskını kumara verirmi ya....aile büyüklerine danış kaç yıllık evlisin çocuğun var mı bilmiorum ama aileye açılmadan kendi başına çözemezsin bu sorunu...Allah yardımcın olsuna.s.

Güzellikle söylemişsin olmamış,e seni üzdüğünün zarar verdiğininde farkında değil,şöyle lafını dinlediği çekindiği bi aile büyüğü yada bi yakınınız konuşsa diyorum.Utanır belki yaptığından ? :oklava:

canım çok üzüldüm...Allah yardımcın olsun...aynı derde birde içkiyi ekle,halam aynı durumda 2 tanede çocuğu var.evdeki ekmek parasını bile içkiye kumara harcayan bir adam....çok tövbe etti yapmıcam dedi(daha dorusu demiş ben küçükmüşüm o ara 27 yıllık evliler)ama gene yapmış.elektiriği suyu kesildi kadının.yıllar sonra artık boşanmak istiyor.çünkü adamın düzeleceği yok.kumarda bir bağımlılık ve tedavi görmesi lazım...oturup konuşmanız ve aile büyükleriyle birlikte bir karar almanız lazım...bu şekilde devam edicekse seninde hayatını mahfedecek (verdiğim örnek gerçek ve halam her gün bizi arayıp ağlıyor..)ya bir merkeze gidip tedavi görecek ya da kendi kendine bırakacak bu illeti.insan evinin rıskını kumara verirmi ya....aile büyüklerine danış kaç yıllık evlisin çocuğun var mı bilmiorum ama aileye açılmadan kendi başına çözemezsin bu sorunu...Allah yardımcın olsuna.s.

Canim dogru söylüyorsun ama ben onun ailesi ile bir senedir görüsmüyorum haberde gönderdim onlara kumar oynuyor altinlarimi satmak zorunda kaldim diye, kaynanam o gelinde altinlarini satacak göz yok demis....

Ben 2 senelik evliyim henüz cocuk yok ama bu sekilde daha fazla dewam etmek istemiyorum bu benim son cirpinislarim düzelmezse bosanacagim. Hayatimdan vazgecmedim ben daha vazgecmekte istemiyorum. Yazik hala deger miydi onca senesini cöpe atmis.

Biran önce birseyler yapip sonuc alamazsam bitirmem gerek arkadasim. Kurana bile el basmaya kalkiyior parayi harcamadim diye artik!

bence aile büyükleriniz topalnıp eşinizle konuşursa özelliklede erkeke erkeğe faydası olur siz kendinizi üzmemeye çalışın rabbim yardımcınız olsun

Babasi konusmaya calismis ama sonuna kadar inkar ediyor beraber harciyoruz diyor hatta abiside kendisine yalanci sahitlik yapiyor. Abisininde bu sebebden yuvasi yikilmisti zaten. Dün kurana el basmaya bile niyetliydi harcamadim diye paranin durduk yerde dolapdan kayip oldugunu iddia ediyor.

Isin kötüsü evde bir cocugumuz olsa, suc cocugun üzerine kalacak! Utanmasi icin kabul etmesi gerek arkadasim kabul etmiyor ki :( Ailesiyle konusmuyorumda, gidip babasina anlatmak istiyorum ama beni tersliyeceginden korkuyorum...

Lütfen lütfen lütfen..
Yapma bunu..
Bitir bu eziyeti artık..:delphin:

canım ben de senın durumları hiç iyi hatırlamıyorm..artık buna son ver kurtar kendını deger mı bıtanem ya..bunca cıle keder ne ıcın Allah askına? hala neyı beklıyorsn cocgun da yokken kurtul bu adamdan..

bagirmissin anlamamis,güzellikten anlamamis...
canim bu illete bulasan maalesef yine basliyor,cok sahit oldum..birakip aylar sonra yada bikac yil sonra yine gizliden baslayana...
cok ciddi bir tedavi sart...yok hala ikna olmuyorsa son belli bana göre

yine mi sen kız halen o adamdan koca olacağınımı düşünüyorsun yol yakınken ayrılmalıydın kumardna önce dayak sorununun vardı ,adamda yok yok ya sen daha ümidi kesmedinmi

ay biz burdan sana ne ğibi yardımcı olacağız anlamadım
sen ısrarla yapışmışsın adama böyle seviyenin yerlerde gezdiği evliliği yürütmeye çalışıyorsun,

Selam arkadaslarim suanda evimde internetim yok fazla giremiyorum ama sizin tecrübelerinizede cok ihtiyacim var!! Esim Hemen hemen bir senedir bu kumar illetine bulasti. Eline para gecer gecmez kumara yatiriyor bütün ayi parasiz geciriyoruz. Önceleri cok kavga ediyordum oynadigi icin ama artik isin boyutunun farkinda oldugum icin iyilikle konusmaya calisiyorum. Ama o inkar ediyor artik oynamiyorum diyor halbuki banka dökümanlarina baktigimda para gelir gelmez her iki saatte bir para cektigini görebiliyorum!

Elindeki parayi napdigini sorunca kayip ettim diyor, borc verdim diyor, benzin aldim diye sacma sapan yalanlar üretiyor. Hatta onu sucladigim icimn bana bagiriyor hic paramiz yokken ben kumarami yatircam parayi diyor!

Girtlagimiza kadar borcun icine girdik artik ceyranimizi ödiyemiyoruz evimize alisveris bile yapamiyoruz. Bir itiraf etse psikologa filan götürmek istiyorum ama okadar inatci ki gitmeyeceginide cok iyi biliyorum. arkadaslar ne yapmaliyim annesine haber gönderdim onunda bir faydasi olmadi. O kumarbaz oldugunu kabul etmedigi sürece düzelmesinin bir umudu var midir ki?

Simdiden cevaplariniz icin sagolun sizde olmasaniz napardim...

Canım birincisi sizin borcunuz varken başkasına borç verilmez,ıkıncısı her ay para kaybedılmez.üçüncüsü siz bunu bılıyor ama ispat edemıyorsunuz sanırım.

Maaşını aldığında paranın tamamını sana vermesını söyle.Sen ona ıhtıyacları halınde ufak ufak verırsın.Boylece ne kaybetme olayı olur nede borc verme olayı,esın gurur yaparsa tatlı dılle soyle,borc verıcek paramız yok,para bende olursa benden ıstesınler ben cevap verırım,bu paradan arttırıp bı faturamızı yatırıcam de.

Kumar yüzünden yalancılık huyunada alışır zamanla böyle giderse...Allah yardımcın olsun.Ben kahve alışkanlıgı var dıye bırının teklıfını bıle kabul etmemiştim,ınsan riske atamıyo işte..

Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

bu neya dallas gibi herkes hatırladıgı birşeyi yazıyor.
ozaman guzelim sen kocandan memnıunsun bunca şeye ragmen kapının önüne koymadıgına göre bugune kadar nasıl gldiysen bugunden sonrada öyle gidersin.bizne desek boşsana göre demekki...kumarcı dayakçı hapiste yatmış vay be katil olması eksik sanırım...allah yardım etsin..

Canim dogru söylüyorsun ama ben onun ailesi ile bir senedir görüsmüyorum haberde gönderdim onlara kumar oynuyor altinlarimi satmak zorunda kaldim diye, kaynanam o gelinde altinlarini satacak göz yok demis....

Ben 2 senelik evliyim henüz cocuk yok ama bu sekilde daha fazla dewam etmek istemiyorum bu benim son cirpinislarim düzelmezse bosanacagim. Hayatimdan vazgecmedim ben daha vazgecmekte istemiyorum. Yazik hala deger miydi onca senesini cöpe atmis.

Biran önce birseyler yapip sonuc alamazsam bitirmem gerek arkadasim. Kurana bile el basmaya kalkiyior parayi harcamadim diye artik!
Hastalık:delphin:
Tedavi olmak istemezse,bırak gitsin:1closedeyes:
Sonra bir dr çocuk olursa hayatının geçen yıllarına gözyaşı dökeceğine,arada bir çocuğu harcayacağına,şimdi dök bi kaç damla,üfle dinsin acısı.:teselli:
Yalan yere edilen yeminlere varmış iş,acil tedavi :çok üzgünüm:

Şimdi hatırladım,işin içinde şiddet de vardı değil mi?
Of yoksa sen de mi başımda bir erkek olsun,olsun da çamurdan olsun diyenlerden misin:kızgın:
Neden çekersin,aşk deme,aşk mı kalır bu adamla,para desen o hiç değil:delphin:
Nedir peki bu kocayı terk edilmez kılan,acı çekme arzusu mu daha fazlaÇok üzgünüm çoook
Kaç kurtar kendini,oh de,at sırtındaki kamburu,yeter ya:sm_confused:

bı hastalık canım...
yardım alın..
gerekırse bırlıkte alın..
kumar büyük bı sorun fakat çözüme gıdın önce..
!!!!!

Back
X