- 30 Eylül 2008
- 1.808
- 308
- 323
- Konu Sahibi Antepligelin
canım görüşmüyorsan tekrar görüş.kaynanan anlamıyorsa anlat.yardım iste aile büyüklerinden.dahada yeni evlisin be canım..iyiki çocuk yapmamışsın...en doğru kararı sen verirsin.tabiki hayatından vazgeçme asla...ewet canım sonuç alamazsan bitir sana yazık.boşanır üzülürsün ama en azından bir ömür eziyetten kurtulursun...Allah yardımcın olsuna.s.Canim dogru söylüyorsun ama ben onun ailesi ile bir senedir görüsmüyorum haberde gönderdim onlara kumar oynuyor altinlarimi satmak zorunda kaldim diye, kaynanam o gelinde altinlarini satacak göz yok demis....
Ben 2 senelik evliyim henüz cocuk yok ama bu sekilde daha fazla dewam etmek istemiyorum bu benim son cirpinislarim düzelmezse bosanacagim. Hayatimdan vazgecmedim ben daha vazgecmekte istemiyorum. Yazik hala deger miydi onca senesini cöpe atmis.
Biran önce birseyler yapip sonuc alamazsam bitirmem gerek arkadasim. Kurana bile el basmaya kalkiyior parayi harcamadim diye artik!
canım...annanemin bir lafı vardı"her evde tencere kaynar ama,aş mı kaynar taş mı?yaşayan bilir"kimse istemez seviyesi düşük bir evliliği ...yapışmak demiyelimde yuvasını kurtarmak istiyor diyelim yardım istemiş sonuçta..di mi canıma.s.ay biz burdan sana ne ğibi yardımcı olacağız anlamadım
sen ısrarla yapışmışsın adama böyle seviyenin yerlerde gezdiği evliliği yürütmeye çalışıyorsun,
bencede canım katılıyorum..hala inatlada düzelmiyorsa ona kendi karar vermeli bitirmek mi çekmek mi die..öptüm kuşumkaydirigubbakcemile5işin gerçekten zor...
bütün aile büyüklerini topla ve onlara söyle...
bir yol bulurlarsa ne ala yok olmuyorsa,sizde bir müddet ailenizde kalın eşinizin aklı başına gelene kadar...
bunları bende okudum canikom...haklısın...ama bence bu garip tavırların altında hep aynı sorun var oda :BAĞIMLILIK....bağımlı olan insan davranış bozuklukları sergiler..aynı bu arkadaşımızın eşi gibi...dışarda ezilir kumarda yenilir gelir karıyı döver,ezer,aşağlar,yalan söyler..bu kimine göre evlilik değil ama evlilik olsun die çıkılmış bir yol...ve bu yolculardan biri hasta diye tüm seferi iptal etmek yanlış olur...herkez yuvasını kurtarmak için çabalamalı..arkadaşımızda ben çok taktir ediyorum,ben yapamazdım çok çabalıyor...inşallah sonuca ulaşır ve mutlu olur...sonuca ulaşamazsada gene kendi karar vermeli Allah yardımcısı olsun...a.s.eski konularınıza baktım.
1.şiddet var. dayak yiyorsunuz.
2.eşiniz kumar oynuyor
3aranız bozulduğunda altınlarınızı alıp annesine kaçırıyor. bir çeşit hırsızlık yapıyor.
4. istediği gibi geziyor ,dışarlarda eğleniyor. ama sizi eve hapsediyor ve çıkmanızı yasaklıyor..
5.yalan söylüyor. annemdeyim diyor akşama kadar. ama kaç kere aradığınızda annesi ona gelmediğini ,söylüyor.
6.geç vakitlere kadar dışarlarda takılıyor. hergün.
7.Toplum icinde azarliyor, küçük düsürüyor.
8. Annenizi babanızı ,hice sayiyor saygi göstermiyor,görüşmüyor..
.ve siz buna evlilik diyorsunuz.
bu evliliğin tutulacak hangi yanı ,kalmış.
tek derdiniz kumar değilmiş ki,ona çözüm bulmaya çalışalım.
sizin durumunuz çok vahim.
ama acı çekmekten hoşlanıyorsanız buyrun ,devam edin.... ..
Son düzenleme: