• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumarcı ve yalancı kocam

celine82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
12
0
16
İzmir
Evet arkadaşlar kocam hem yalancı hem kumarcı.Hatırlarsanız daha önce konu açmıştım taşınmakla ilgili kocamın yüklü miktarda gelen borçları yüzünden malesef taşınamıyorum .Vallahi bitirdiler beni annesi kardeşi şimdide kendisi.arkadaşımla işim var diyip kumar oynamaya gidermiş oysa ben ona o kadar çok güveniyordumki aklıma gelmedi ben üç kuruşu birleştirmeye çalışırken ailemizin kuyusunu kazacağı.Napıcam arkadaşlar inanın bilmiyorum.ilk aklıma gelen onu terk etmek oldu ama çocuğumuz var onu ikna edemedim benimle gelmek istemiyor babasına çok düşkün.ben ise kafayı yemek üzereyim nasıl ödecenek bu borç ve ben bu güvensizliği atlatabilecekmiyim.işin ilgnç tarafı eşim hiç pişman değil :( napmalıyım lütfen yardım edin.

Evet arkadaşlar kocam hem yalancı hem kumarcı.Hatırlarsanız daha önce konu açmıştım taşınmakla ilgili kocamın yüklü miktarda gelen borçları yüzünden malesef taşınamıyorum .Vallahi bitirdiler beni annesi kardeşi şimdide kendisi.arkadaşımla işim var diyip kumar oynamaya gidermiş oysa ben ona o kadar çok güveniyordumki aklıma gelmedi ben üç kuruşu birleştirmeye çalışırken ailemizin kuyusunu kazacağı.Napıcam arkadaşlar inanın bilmiyorum.ilk aklıma gelen onu terk etmek oldu ama çocuğumuz var onu ikna edemedim benimle gelmek istemiyor babasına çok düşkün.ben ise kafayı yemek üzereyim nasıl ödecenek bu borç ve ben bu güvensizliği atlatabilecekmiyim.işin ilgnç tarafı eşim hiç pişman değil :( napmalıyım lütfen yardım edin.

canim cok uzuldum. onceki yazidigini okumadim daha yeni katildim forum a.

Cocugunuz kac yasinda? 1 tanemi? bence oncelikle kendini ve cocugunu dusunmelisin. Ama cocugum babasin cok duskun ayrilmak istemiyor diyorsun. Benim aklima takilan tek sey su: bir cocuk mutsuz bir anne babanin yaninda ne kadar mutlu olabilir? bence olamaz annesine baksa annesi mutsuz babasina baksa babasi mutsuz. bence boyle bir aile cocuguna fazla birsey veremez uzulerek soyluyorum :( hani ben uzman falan degilim ama distan gordugum ve dusuncelerim bunlar.

Malesefki esin yaptiklarindan pisman degilmis :( peki ailesi yani kayinvaliden sana yardimci olabilirmi bu konuda? babasi falan konussa olmazmi? duzelmezse eger tek cagren cocugun ikna edip ayrilman malesef:(

sana bol sabir diliyorum. allah insallah en hayirlisi neyse oyle olsun.

eşin bu evliliği,seni ve cocugunu biraz olsun önemsiyor değer veriyor olsaydı zaten rızkınızı kumar masalarında harcamazdı diye düşünüyorum. kumar öyle bir illet ki yapmayacagım desese yine yapar bağımlılık yapıyor .cocugun kaç yasında bilmiyorum ama babasının hatalarını cocuguna söyleyipte babasından sogutma derim ben

ama bu evlılık nereye kadar bu sekıl devam eder bilmiyorum calıstıgını neden havaya atasın ki

canim cok uzuldum. onceki yazidigini okumadim daha yeni katildim forum a.

Cocugunuz kac yasinda? 1 tanemi? bence oncelikle kendini ve cocugunu dusunmelisin. Ama cocugum babasin cok duskun ayrilmak istemiyor diyorsun. Benim aklima takilan tek sey su: bir cocuk mutsuz bir anne babanin yaninda ne kadar mutlu olabilir? bence olamaz annesine baksa annesi mutsuz babasina baksa babasi mutsuz. bence boyle bir aile cocuguna fazla birsey veremez uzulerek soyluyorum :( hani ben uzman falan degilim ama distan gordugum ve dusuncelerim bunlar.

Malesefki esin yaptiklarindan pisman degilmis :( peki ailesi yani kayinvaliden sana yardimci olabilirmi bu konuda? babasi falan konussa olmazmi? duzelmezse eger tek cagren cocugun ikna edip ayrilman malesef:(

sana bol sabir diliyorum. allah insallah en hayirlisi neyse oyle olsun.

İnanki beynim durdu benim dışardan yaşıyor görünüyorum ama mal gibi bişiy oldum.Bütün bu yaptıklarına rağmen diyorki çocuğuma bak annenin suratı yine asık bizim huzurumuzu kaçırıyor diyor.

eşin bu evliliği,seni ve cocugunu biraz olsun önemsiyor değer veriyor olsaydı zaten rızkınızı kumar masalarında harcamazdı diye düşünüyorum. kumar öyle bir illet ki yapmayacagım desese yine yapar bağımlılık yapıyor .cocugun kaç yasında bilmiyorum ama babasının hatalarını cocuguna söyleyipte babasından sogutma derim ben

ama bu evlılık nereye kadar bu sekıl devam eder bilmiyorum calıstıgını neden havaya atasın ki

evet canım çok doğru söylüyorsun ama ben şu anda o kadar kötüyümki napıcamı bilmiyorum.dahası o hiçbişey olmamış gibi gayet rahat

çocuğunuz kaç yaşında kı ıkna edemıyorsunuz

hem ıkna edılcek bırşey yok ortada

oğlum/kızım bız gıdıyoruz, ıstedığın zaman babanı görebılırsın dıceksınız

kumar lanet bırşey ya, bı başlarsa zor bırakır yazık değıl mı

umarım benim diyeceklerim size bir yön verir arkadaşım. küçüklüğümden beri daha doğrusu kendimi bildim bileli babam o eşinizde olan meziyetlere sahipti. rahmetli annem aman kızlarım için dayanayım dedi,sıktı dişini,gencecik yaşında hayata gözlerini yumdu kahırdan 38 yaşında kaybettim ben annemi babamın bu bencilce hareketleri yüzünden. şimdi düşünüyorum da keşke ayrılsaydı babamdan daha ben küçükken,rahmetli annem biraz gün yüzü görseydi diyorum hem bende kardeşimde psikolojik olarak çok etkilenmezdik şimdiki kadar. kumar öyle bir illet ki bulaşınca vazgeçemiyorlar,benim babam annemin uyurken parmağından alyansı alıp satıp kumarda harcayan bi adam.diyeceğim o ki kendiniz için ve çocuklarınız için bi adım atın o adamı çıkarın hayatınızdan,ciğeri yanan biri söylüyor bunları size.

Allah yardımcınız olsun.
Durum daha kötüye gitmeden çocuğu ikna etmelisiniz, yoksa oturacak ev bile kalmaz elinizde ,Allah korusun.
Bi yakınımın başına geldi ve hayat ışığını kaybetti kadın sabredeyim derken.
Çok zor. Mevla yar ve yardımcınız olsun.

canım kumarı oynamak evet yanlışta
bide yanlıştan pişman olmamak dahada yanlış
ani davranma derim ben iyi düşün öyle karar ver
ama birazda eşin düşünceli olsa iyi olcakmış
kumar berbat bi illet malesef.umarım huzurun yerine gelir

Eşiniz pişman degilmiş bile, gerçi pişman olsa ne olacak, sanki borçlarmı bitecek o zaman.
Allah sabir versin arkadasim.
Siz simdi bunu kabullenip katlanirsaniz, devaminin gelmesi cok yakindir.
Kumar da bir hastaliktir bence.
Esiniz belliki bir kumar bagimlisi.
Siz ya cocugunuzu ikna edip birakin onu yada eşinizi yollayin evden.
Eger ikisinide yapamiyorsaniz, ona tavrinizi koyun ve sakın yumusamayin.

ahhh canım ahhh kumarcı ve yalancı bir koca daha benim eşimde seninkinden farksız değildi, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum yıllarca bende yaşadım yaptı pişmanım dedi borçları kapattık üstünden fazla geçmeden yenileri geldi bu böyle 8 yıl sürdü en son bebeklerim oldu düzelir dediler yine aynı değişen hiç bir şey yok, ben evden kovdum şimdi bebeklerimle birlikte yaşıyorum çok rahatım kafam rahat, anlaşmalı boşanacaktık kabul etmedi şimdi boşanmaya yanaşmıyor ama bitti bende artık...
sana diyecegim ise düzelir diye hiç ümitlenme giden zamanına yanarsın sonrasında bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama bir şekilde ikna etmelisin, bu kumar illeti bağımlılık isteselerde kurtulamıyolar tedavi olmaları gerekiyor ama ilk önce kendileri isteyecek, yalan desen ipin üstünde durduruyolar yalanları nasıl inandırıyolar öyle belkide bizler inanmak istediğimiz için inanıyoruz bilemiyorum, ne senin ona karşı güvenin tekrar yerine gelir nede eşin kumardan vazgeçer ve sen hergün içinde korkuyla bugünmü oynadı yarınmı olacak borçmu çıkacak borçlu kapımımı çalacak vs.. gibi kuruntularla günlerini geçireceksin biran evvel kurtul derimmm Allah yardımcın olsun canımmm

Aahh ne güzel iste, hazirda bahanende var, kumarciydi yalanciydi diyip ayrilirdim senin yerinde olsam, ama ikinci evliligimde daha iyi bir koca secerdim.
Hayat kisa böyle sacma sapan, ipsiz, sapsiz, serefsizlerle isim olmazdi
Bosversene be güzel kardesim, seni ve cocugunu düsünmeyen kumar ve yalan konusan adamdan hayirmi gelir, böyle bir adami komsu olarak bile istemem.

Ama sizleri cok iyi anliyorum cocuklariniz var ve ayrilamiyorsunuz, o zaman sende katil beraber kumar oynayin, vallahi söyle deki bende oynayacagim artik, bakalim ne diyor?
Böyle bir kocayi esek sudan gelene kadar dövdürteceksin emme.....:52:
Sizlerde böyelerini birde baba yaparsiniz ya aklim ermiyor be kardesim.

evet canım çok doğru söylüyorsun ama ben şu anda o kadar kötüyümki napıcamı bilmiyorum.dahası o hiçbişey olmamış gibi gayet rahat

ne yapacağını henüz bilmiyorsan cocugunu ıkna etmeden önce ne yapacagına karar ver bu evlılıgın artıları eksileri ne onları bul..devam edersen ne gibi sorunlar olur ayrılırsan nasıl yasarsın eline bir kağıt al ve yazmaya başla mutlaka dogru yolu bulursun kendınce

Son düzenleme:
Back
X