- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim diger mesajlari da okusaydin o kadar da yazmissinSiz kendinizi boşuna paralamayın derim.Aynisindan teyzemde de var.Surekli peşinde cok ilgiden mi böyle oldu yoksa önce kızıp sonra vicdan yapıp sacma sapan gönül alacam diye ödül gibi istediklerini yapmasindan mi bilemedik.Yillarca uğraşıp durdu kadin ve pes etti diyebilirim.Hala kredi kartını ödese de baska şehirde tuttuğu ev kirası ve tum giderleri cocuga ait.Bende kaç defa karsima alip konuştum ama hic saygısızlık yapmadan her seye evet dese de sonuçsuz kaldım.Suclu aramamak lazim bir yerde elbet bir yerde eksiklik vardır ama bunun icin geç önünüze bakıp ona kendin başarmalısın demelisiniz belki
Kolpaçino özgürü bile tanımıyor musunuz, film bu:))
Bildigin kolpacino senaryosunu yazmis hanim kiz.. ban alacagini duyunca da sildi az sonra gelir tekrar konuKimse alıntı yapmadı mı be mübarekler yine uçmuş konu![]()
Hep bana denk geliyor ya bende okuyayım diyorum konuyu silmiş muneyi çağırıyorum söylüyorum konum yooookYine mi silmislerrrr.. en sevdigimm
Geri geleyecek sanmalari....
Yavrum bu ergen çocuk, ders çalışmaktan sıkıldım abla nolur şikayet etmeyin gülün diye konu açtım diyor. Yazma sakın!Siz kendinizi boşuna paralamayın derim.Aynisindan teyzemde de var.Surekli peşinde cok ilgiden mi böyle oldu yoksa önce kızıp sonra vicdan yapıp sacma sapan gönül alacam diye ödül gibi istediklerini yapmasindan mi bilemedik.Yillarca uğraşıp durdu kadin ve pes etti diyebilirim.Hala kredi kartını ödese de baska şehirde tuttuğu ev kirası ve tum giderleri cocuga ait.Bende kaç defa karsima alip konuştum ama hic saygısızlık yapmadan her seye evet dese de sonuçsuz kaldım.Suclu aramamak lazim bir yerde elbet bir yerde eksiklik vardır ama bunun icin geç önünüze bakıp ona kendin başarmalısın demelisiniz belki
Ahaaaha. Evet gecenlerde de bir konuda yazmistin yine hatirliyorumHep bana denk geliyor ya bende okuyayım diyorum konuyi silmiş muneyi çağırıyorum söylüyorum konum yooookder gibi
![]()
Bildigin kolpacino senaryosunu yazmis hanim kiz.. ban alacagini duyunca da sildi az sonra gelir tekrar konu
Dün işte sabaha karşıAhaaaha. Evet gecenlerde de bir konuda yazmistin yine hatirliyorum
Hadi yaa.. 2 yildir ne geziyor acaba kk daOğluş bu!
Hem kocadan dert yanip hemde cocuk dogurmak isteyen uyeDün işte sabaha karşı![]()
Yok maho ağalı olanHem kocadan dert yanip hemde cocuk dogurmak isteyen uye![]()
Kendisi sorunlu maalesefhtcrcpp Oğlunuzun nesi var?
Bak onu kacirmisim...Yok maho ağalı olan![]()
Sana ciddi ciddi cevap verenler olmus ayip ama yaptiginSizi üzdüysem özür dilerim. Niye kızdınız bilmiyorum bana. Ben sadece biraz eğlenceli vakit geçirmek istedim. Kimseye kötü bişey yazmadım ki. Biraz sınav stresim var, bunaldım. Bazı yazdığınız şeylere üzüldüm, bazı ablaşarım ne güzel gülüp geçmiş sağolsunlar. Ayrıca mune abla banlama beni ben burayı çok seviyorum. Bi daha yapmıcam söz.
Hadi yaa.. 2 yildir ne geziyor acaba kk da
Sizi üzdüysem özür dilerim. Niye kızdınız bilmiyorum bana. Ben sadece biraz eğlenceli vakit geçirmek istedim. Kimseye kötü bişey yazmadım ki. Biraz sınav stresim var, bunaldım. Bazı yazdığınız şeylere üzüldüm, bazı ablaşarım ne güzel gülüp geçmiş sağolsunlar. Ayrıca mune abla banlama beni ben burayı çok seviyorum. Bi daha yapmıcam söz.