- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç okumadım dur bakayimCanim diger mesajlari da okusaydin o kadar da yazmissin
Galiba altın kapıları kan olmus tayfunhtcrcpp Oğlunuzun nesi var?
Abla uzun zamandır evdeyiz yasak var, sınav var ben çok yoruldum, haklısınız ama.Yavrum derslerine iyi çalış. Ciddi olarak ülkeye, vatana yararlı, iyi eğitimli, donanımlı gençlere ihtiyaç var. Otur internetten kendini geliştirmek için şeyler bul. En kötü spor yap.
Otur dersini çalış o zaman sanırım sinema televizyon düşünüyorsunSizi üzdüysem özür dilerim. Niye kızdınız bilmiyorum bana. Ben sadece biraz eğlenceli vakit geçirmek istedim. Kimseye kötü bişey yazmadım ki. Biraz sınav stresim var, bunaldım. Bazı yazdığınız şeylere üzüldüm, bazı ablaşarım ne güzel gülüp geçmiş sağolsunlar. Ayrıca mune abla banlama beni ben burayı çok seviyorum. Bi daha yapmıcam söz.
Ciddi anlamda içi boş....Çok seviyormuş. Eğitim sisteminin ne kadar başarılı olduğunun örneği. Çocuklar bomboş donatılıyor. Ne matematik ne başka bir şey
Filmin senaryosunu yazmis kafa buluyor.Hiç okumadım dur bakayim![]()
Abla uzun zamandır evdeyiz yasak var, sınav var ben çok yoruldum, haklısınız ama.
Ya beni atmayın ne olur buradan.Otur dersini çalış o zaman sanırım sinema televizyon düşünüyorsunpeki. Şimdi sana burda film çekerler #Banlanmak Güzeldir filmin adı
![]()
Surada korku filminde ki kotu adamlar gibi bi gulucuk atasim geldi....Ya beni atmayın ne olur buradan.
Garibim beni de Yönetici sanıyorYa beni atmayın ne olur buradan.
Konu içeriği değiştirilmiş.Kolpaçinoyu izleyen çok kişi varmış. Sizi üzdüysem özür dilerim. Niye kızdınız bu kadar bilmiyorum bana. Ben sadece biraz eğlenceli vakit geçirmek istedim. Kimseye kötü bişey yazmadım ki. Biraz sınav stresim var, bunaldım. Bazı yazdığınız şeylere üzüldüm, bazı ablaşarım ne güzel gülüp geçmiş sağolsunlar. Ayrıca mune abla banlama beni ben burayı çok seviyorum. Bi daha yapmıcam söz.özür dilerim senden
İnşallah güzel geçerHaklısın yoruldun, sıkıldın ama şöyle düşün sınavı daha iyi yapabilmek için daha fazla zamanın oldu. Hastanede geçiren, sınava giremeyenler var. Herkes evde.
Aynen bizde ayni koye gitmeyelim...Neyseee banlanmayayimm![]()
Bu kafayla sanmam. Eğlenmek için başka sayfalara takıl. Hatta takılma otur sınavına çalış.İnşallah güzel geçer
Abla film bu:)
Ohooo evden konum da atsaydiniz,Ozgur Tayfun HuseyinMerhabalar hanımlar. Kadınlar kulübüne uzun süredir üye bir ablanızım. Sürekli okurum ama yazmak bugüne kısmetmiş. İçim kan ağlıyor, dayanamıyorum artık. Oğlum Özgür bizi de kendini de bitirdi. Kocamla memlekete cenazeye gittik 3 günlüğüne. Bizim Oğlan da, tayfun diye bir arkadaşı var, ona uyup evi biz gelene kadar 3 gece kumarcılara kiralamış.Evimiz bahçeli falan ortam müsait yani, kimse görmez içini. Malum corona falan da var. Mekanlar kapalıymış, para kazanırız demiş arkadaşı. Bu kumara gelenlerde zengin falan kişilermiş hep. (galericiler, pırlantacılar falan) anlayacağınız içeride baya yüklü para işleri dönüyor. İlk gün falan sorun olmamış. İkinci gün, bu kumar oynayanlar arasında bir problem yaşanmış ve adamlar bildiğiniz içeride çatışmışlar. Ekrem midir Hüseyin midir adı ne zıkkımsa bir adam var godoman biri baya, bu da zarar görüyor falan.
Eve geldik, bişeyden haberimiz yok, halılar kapılar falan silinmiş ama bazı izler var, üstünkörü yapılmış. Oğlan evde bembeyaz suratla karşıladı bizi. Bişey anlatmıyor. eşim kudret polisten, komşulardan falan öğreniyor yani. Şimdi biz ne yapalım hanımlar valla daraldım, tükendim ben. evladımı becerip terbiye edemedim, ben nasıl anayım diye soruyorum kendime. Bi dünya elin adamını evimize sokmuş, kapılar halılar falan leş bakmaya iğreniyorum, kan lekesi gibi şeyler var, temizlettik ama baktıkça midem bulanıyor Tayfun. Allah belasını versin, hep onun başının altından çıkmış bunlar. Oğlana öfkeliyim, atsan atılmaz satsan satılmaz. Hayata öfkeliyim, Kendi payımın böyle olması yıkıyor beni. Bir akıl verin hanımlar ben ne yapayım. Nefes alamıyorum artık.(kolpaçino filminin senaryosunu yazdım. Ne kadar izleyen varmış. Kalbimi kıracak şeyler yazmayın lütfen. Özür dilerim?)
Biraz gülelim istedim ama BAzı ablalar çok kızdı bana.gülmenize sevindim.gfdskj ben güldüm valla. 'ben ekrem abinin b.kunu yerim b.kunu' yazmaya gelmiştim ama ben gelene kadar konunun eğlencesi kaçmış.